bio och fika på nodo

igår kväll blev det bio med felice, tina, micke och linda.
vi såg mamma mia, den var väll inte världens bästa.
sen gick vi och fikade på nodo och sedan följde jag
och felice till cafe 23 med micke och linda, där vi
kollade på film och pratade, mycket trevligt.





HANDLING:

Meryl Streep leder en stjärnspäckad skådespelarensemble i filmatiseringen av en av vår tids mest älskade musikaler, som uppförts i 160 länder på 8 olika språk och som har setts av 30 miljoner människor. Sommaren 2008 får biopubliken nöjet att njuta av ABBAs tidlösa texter och musik när MAMMA MIA! THE MOVIE får biopremiär!

De tre kvinnor som skapat den världsomspännande musikalsuccén - producenten Judy Craymer, författaren Catherine Johnson och regissören Phyllida Lloyd - upprepar nu sitt framgångsrika samarbete genom att överföra den glädjesprudlande musikalen till vita duken. MAMMA MIA! THE MOVIE är producerad av Craymer och Gary Goetzman.

Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Christine Baranski, Julie Walters, Amanda Seyfried och Dominic Cooper förenar sig med Streep i denna charmiga historia som är en hyllning till en mamma, en dotter och tre möjliga pappor.

Donna (Streep) är en självständig ensamstående mamma som äger ett litet hotell på en av Greklands mest idylliska öar. Nu står hon i begrepp att släppa taget och dotter Sophie (Amanda Seyfried) som bestämt sig för att gifta sig. Till Sophie bröllop har Donna bjudit in två av sina bästa väninnor - den praktiska och frispråkiga Rosie (Julie Walters) och den förmögna Tanya (Christine Baranski), som har många skilsmässor bakom sig. Som unga spelade de tre väninnorna i bandet Donna and the Dynamos. Också Sophie har bjudit tre gäster - men i hemlighet...

Sporrad av en längtan att få ledas fram till altaret av sin riktiga far, har Sophie bjudit in tre män ur Donnas förflutna, män som alla besökte detta paradis i Medelhavet tjugo år tidigare. Under 24 kaotiska, men ack så magiska timmar, kommer nya kärleksrelationer att uppstå och gamla åter knytas, på denna frodiga ö full av möjligheter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback