mys på badhusbarken

det blev badhusparken med felice idag. först gick vi på ica kvantum och köpte nå gott. sen begav vi oss till badhusparken, där vi solade. vi fick även en dusch. vi tärffade på marcus och anton som körde vattenskoter och dom stänkte vatten på oss.NOT FUN nu är jag hemma, har nyss duschat och ska snart iväg igen. det blir felice och ullis ikväll.
Kanske vi även får pojk besök, who knows?

Här kommer lite bilder:


Det blir även att sätta på ny hårförläggning ikväll, resultat kommer senare!


godnatt

behövs sömn för denna dag, usch.

Morgondagen består av att gå upp tidigt, ska med felice till stant. wihey, ska köpa nya kläder till i helgen. Ska till lulekalaset då.  om jag ens hittar något fint i lilla piteå.


i - lands problem

jag är jättetrött och fryser, är ganska sugen på att snart krypa ner i sängen, men det kan jag ju inte göra eftersom jag och Petter har en tävling om vem som kan vara uppe längst.  Hungrig är jag också, och inte hann jag fixa med mina
naglar. Vilket jävla i-lands problem va ? Har inget att göra, robin åkte nyss hem. Funderar nästan om jag ska fara ut och grilla med Ante lindhal och hans kompisar, dom ringde nyss och ville att jag skulle följa. Men äta är något jag måste göra nu! Sen får vi se vad som blir.

..eller vad tycker ni?

Funderar dock på att lägga ner bloggen, eller vad tycker ni?
Känns som jag inte lockar er längre, inte för jag har något
intressant att skriva men det blir tråkigt! :)
Från början var det roligare, men nu så vet jag inte längre.


ny dag - nya tag, not true.rättare sagt: ny dag - nya planer :)
Exakt vad jag har, idag blir det att umgås med robin och rebecca. Vi har väll inte pratat om att göra något speciellt, det blir väll mysa framför tvn. Nu ska jag städa ihop i mitt rum lite snabbt så det ser något bra ut.


PDOL PICTURES:

More pictures finns på min pixbox. ( www.jennifernilsson.pixbox.se)30 grader i skuggan

förlåt för så kass uppdatering, men vem
 fan sitter inne i detta väder vi fått ?
igår var det över 30 grader här i skuggan, så vi for
till pdol, och pressade. Var även och fikade med felice.

käkade mat lite senare på kvällen på sunes.

åkte hem, konstaterade att vi bränt oss som as i ansiktet.
ikväll blir blir det åka hem till felice, fixa oss och iväg igen på pdol.

bilder på gårdagen kommer in ikväll ! : )
UT MER ER NU FÖR HELVETE!

fredag


PDOL

Kom nyss hem och det första jag gör när jag kommer hem är bloggar. Känner mig inte så trött ändå. Tog en taxi hem efter vi ätit kvällsmat på max. Kvällen blev tummen upp! Min far fixade in mig där det var 18 årsgräns och det gjorde det hela mycket roligare. Kvällen tillbringade jag med mina vänner felice och tina. Det vart inga karuseller idag, men kanske imorgon, det återstå att se :) I LOVE. Men nu är jag taggad inför morgon dagen, pdol igen för min del. imorrn ska det bli lika fint kalas väder, så sol och bad står på schemat . Nu är det nattinatti för mig, godnatt folket.

(förlåt, men har inga bilder ännu, min mobil är sönder och kameran också. Jag lägger upp bilder imorgon när fellangirl har gjort det, för då får jag vara en tjuv som snor bildet från henne)