31 januari

Nu vet vi lite mer om våra planer. Pappa ville bjuda oss på middag ute nånstans. Så vi valde gul&blå. Så ska vi låna pappas skoter och köra dit med, äta dära sen ska vi köra till preem där vi ska hyra film och köpa gott. Sen bär det väll av hem till mig och mysa. Låter inte det som en bra kväll? Ahjo, för mig gör det det.



31 januari

är det fest eller?

Sådär ja. Har hunnit duschat,satt på mig kläder och städat, kanske kommer en bild lite senare upp i bloggen hur det ser ut i mitt rum nu! :)  Efter middagen så ska henke komma hit, vad vi ska göra är inte helt klart än. Min far sa att han mer än gärna lånade ut skotern åt oss om vi ville iväg nånstans. Annars blir det antingen bio eller hyra massa filmer och mysa. Nu i  väntan på att henke ska komma. så ska rensa i garderoben lite.Så ikväll blir det lugnt med henke, han ska sova hära eftersom mina föräldrar ska bort och tänker inte vara hemma själv. Vad ska ni ha för er ikväll? Festa eller ta det lugnt som jag? Ha en bra lördagskväll! Kram, Jennifer.


30 januari

Ikväll har jag, elin och rebecca varit på biopremiären av I taket lyser stjärnorna, jag var så förväntansfull, fast trodde den skulle vara bättre. Men dålig det var den inte. Efter bion så träffade vi robz och ainer, vi snackade lite åså. Sen for vi vidare till öjebyn och var med massa. Kvällen blev tidig för min del. Är ändå så trött och sliten efter en hel vecka på skolan. Som ni ser så kommer det dyka upp en ny design hära på min blogg och den är gjord av felicia. Tack för det =) Nu blinkar batteriet i datorn, den dör nog vilken sekund så bäst att jag avrundar lite nu. Ha en bra kväll hur som helst!


Nu ska jag bjussa på mina super bra mobil bilder, ursäkta mig.





30 januari

Godmorgon på er. SItter just nu och äter frukost, tyvärr var filen slut så kunde inte göra in smoothie, attans då. SKa fixa mig och plugga lite matte. måste lämna in matte läxan idag. Önska mig lycka till! Ha det bra så hörs vi sen :) Pusss

29 januari

Brr, vad kallt det är ute. Jag som trodde att man snart kunde sätta på sig skinnjackan för att det närmade sig vår. Men icke! Kom precis hem från luleå, vi har varit och snoozat omkring i olika butiker. Vi har bl.a köpt nya grejjer till annas bil. Men nu ska jag lägga och vila ett tag nu, även slå på någon film. Skönt ska det bli faktiskt :)  PS. matteläxan måste  göras, skit också. Hjälp mig kan inte ett piss.

28 januari

Sitter i henkes säng nu. Vi ska precis slå på andra avenyn. Vi har även haft besök här hos oss, pekke & alexandra :)

28 januari

Godmorgon på er. Hur har ni sovit? Själv har man sovit som en riktig kung. Glömde dock sätta på alarmet igår kväll men jag vaknade precis när klockan slog 7, märkligt va? Sitter nu och äter gröt till frukost. Både nyttigt och snabbt att göra! Har inte så mycket tid för att skriva blogg, men idag slutar jag hyftat tidigt och det känns skönt. Senare ska jag vara med henke, och PLUGGA MATTE Hjälp mig? Ha det bra så hörs vi säkert ikväll :)




Puss.


27 januari

Hej, är nu hemma från lulehocket. Matchen slutades 4-2 till luleå. Jag ser bara alla huliganer framför mig och det ger mig ett gott skratt. Anyway, biljetterna till stockholm är bokade åker 25/2 och kommer hem 4/3. Det ska bli skönt att komma bort härifrån.  Kommer sakna henkeponken, men så får det bli. Nu är det sängdags.





Puss.

27 januari


funderar starkt på att göra om bloggen. KOM MED FÖRSLAG ALLA.
färger/bilder/teckensnitt? kom med förslag alla! :) Eller kanske till och med
hjälp mig. Snälla, är less och jag är sjukt dålig med dehär med designer.

27 januari

Godmorgon godmorgon, idag är det tisdag. Nu har jag klätt mig, sminkat mig och ska precis gå & äta hade bara tänkt slänga in ett inlägg först och främst nu när jag ändå har tid. Ska på skolan snart, börjar 9,40. Sen efter skolan så ska jag följa pappa på lulehockey. Blir nog bra det. 




Puss.

26 januari

Nu är det klart. Jag har bestämt mig.

1. Omvårdnads

2. Handels

3. Barn&fritid


Jag gjorde våra ansökningar till gymnasiet ifredas. Nu känns det som att jag kan fokusera på den skola jag går i nu, det är precis som en stor tygnd lyfts av mina knakande axlar. Nu har jag ett mål och någonting att se fram emot. YEEEEEES!

image112

Måndag:
Skolan, stan och ut & gå.
Tisdag: Skolan, plugga och ut & gå.
Onsdag: Skolan, vara med henke.
Torsdag: Skola, råplugga, ut och gå
Fredag: Skolan, kvällens planer oplanerat.
Lördag: Inte helt klart.
Söndag: bara ta det lugnt

Det enda jag vet om helgens planer är att jag ska vara med henke en dag och att han ska sova hära, annars ingen aning. Men det dyker väll upp så småningom!

Låter inte som någon speciell rolig vecka tycker ni men det blir roligare än var man gör den till.
Kommer säkert komma lite mer saker som ska göra som jag har glömt här men det kommer nog upp lite bilder om vad jag har gjort, om ni så önskar!

26 januari

Hej kära läsare. Hur är det med er? Med mig är det väl bara bra. Känner mig seg och ja, såsom alla andra måndagar som vi upplevt. Idag så åkte jag in till stan efter skolan, jag köpte, 2 tröjor, en t-shirt, 2 par skor, hårspray, glitter spray till håret och nå parfym spray. Också lunchade vi på stan jag och farmor. Just nu väntar på att middagen ska bli klar. Det är faktiskt jag som lagat kräpps med köttfärsås och ost. Också sitter jag och snackar med pappa om att ta tag i träningen. För det är något jag ska göra nu. Ska bli fruktansvärt skönt att börja träna. Annars blir det väl bara att ta det lugnt tillsammans med familjen och farmor som är på besök hos oss. Igår var jag med älsklingshenke. Vi gick på prommis, kollade på film osv.. det vanliga. Det var allt för idag.




min snygging /J


25 januari

Hej på er. Sitter i min säng nu och skriver lite blogg, vi har precis kollat klart på what happen in vegas. Också äter jag allt gott från igår som blev över. Vad händer ikväll? Det som är frågan, hade tänkt höra med vad sofie har för planer. Annars får det väll bli en som vanligt som varje vanliga söndagar brukar vara. Igår fick jag lite pengar av anna och signhild så varför inte åka in till stan imorgon efter skolan när vi ändåså slutar efter lunch. Min garderob skulle behöva sig en energi kick. Nu skulle farmor låna datorn ett tag, så vi får se om jag skriver nåmer ikväll. Men annars så får ni ha en bra kväll så hörs vi imorgon.



24 januari

Igår kväll sov jag hos henke. Vi sprakade typ 'halva' vägen till bergsviken och resten av vägen fick vi hämtning av mattias med skoter. Vi var hos honom en stund, sen åkte vi hem. Nu är jag med dima, vi har enbart legat och degat och snackat. Också har vi sett nå tv pogram med pappa och anna. Nu hade vi tänkt gå ut på prommenad. Puss.



23 januari

Ikväll ska jag vara med Henke. Vi ska säkerligen vara med Mattias och Jens också. Kanske Felicia också är med. Också ska jag sova över hos sötnosen, så kommer inte skriva nåmer ikväll. PUSS.


23 januari

Igår färgade jag håret och såhär blev resultatet.

22 januari

Hej på er. Slutade halv 3 idag. På sista lektionen gör vi faktiskt ett roligt arbete " min första lägenhet " ett jätte roligt arbete som man får göra som man vill. Nu efter ett hårt pluggande så tar jag paus nu. Har gjort nästa veckas matte läxa, duktig tjej! Ikväll ska jag vara med Sofie. Imorgon är det fredag, det känns skönt med helg. Också ska jag vara med Alexandra, det var grymt längesen jag var med henne så det ska bli jätteroligt. Henke och Mattias ska nog göra oss sällskap. Åh, jag måste bara berätta för er vad jag såg igår. För ungefär ett år sedan så läste jag boken 'i taket lyser stjärnorna', två gånger till och med. Boken var så himla underbart bra och snart är den ute på bio. Ringde direkt till Henke och frågade om han ville se den tillsammans med mig. Självklart blir han tvingad, haha. Jaja, nog om det återigen tillbaka till pluggandet.


21 januari

Hej på er. Hur är det med er? Med mig är det ganska bra, trött och sliten efter en hel dag på stan med farmor som kom igår natt från köping. Nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen, dock inte lika ofta som förut. Men jag har alltid kännt dehära suget till att skriva varje gång jag varit på datorn. Men har gett fan i det. Men nu är jag hära igen med friska och nya tag. Nu är jag altså back in the days again. Hoppas ni fortsätter läsa. Idag var jag på stan ändåsen vi slutade tills stan stänge, ungefär 5 timmar ändå lite för mycket, ursch och fy. Jag köpte mig ett par skor, jeans, tröja, hårfärg och moss. Sen tror jag inte det var så mycket mer. Nu blir det plugg igen, känner att jag börjat komma igång med pluggandet och det är positivt. Senare ikväll är det andra avenyn. Eftersom jag inte kommer skriva nåmer ikväll så kan jag redan säga godnatt på er. För sen är det sängen som skriker på mig, så då ska jag se till att sova. Godnatt så hörs vi kanske imorgon med morgondages bravader :)


The sun is shining all over.

..Om det vore på det viset. Typ askallt idag.

Nu har jag bestämt mig helt, bloggen ska bort. Jag orkar inte ta emot nåmer skit
och jag orkar helt enkelt inte nåmera. Så då vet ni, bloggen är borta ikväll. Förlåt 
läsare. Men jusst nu rasar smamman och det känns som om jag vill radera hela
mitt liv och bloggen är en del av det jag gjort dom senaste månaderna. Så nu säger
jag goodbye till det.  Förövrigt hoppas jag att du gillade min blogg. Får väll se om jag
åter upp kommer men en ny blogg sen nångång i framtiden och då är ni lika välkommna
som alltid annars. Nu ska jag sitta och kolla tillbaka i mina inlägg ändå från början och
njuta av min fina tid jag en gång haft. Detta ska bli kul. Fuck & hej.

i say goodbye for a time

Orkar inte skriva blogg ett tag, så jag säger hejdå.

Puss.

today's pictures


Jag, Adam och Jens på bigboy.

Jens på bigboy.

Jag på vera.

Jag på vila.

Min nya väska från veramoda.

Lugtar ljuvligt..hehe.

10kr på rea, värt de? ehm, ja.


puss.

It's not okay, I don't feel safe. I need to play!

Hej på er. Hur är det med er? Sitter här nu, kom precis hem. Dagen gick segt, även fast den var skit slapp. En lektion sen gymasiet. Träffade massa bekanta osv. Efter gymnasiet så gick jag, felicia, henke, jens och adam till big boy för att käka, det var gott det =) sen gick jag och Felicia på stan men vi träffade sedan på Henke och Jens igen, så vi chilla med dom ett tag. Kollade i affärer lite då jag hittade en supersöt väska inne på veramoda. Så den köpte jag. Köpte även hårspray, halsband och halstabletter. Också köpte vi oss en glass. Nu bjuder jag på bilder från dagen( i nästa inlägg ), sen bär det av till träning. Ikväll blir det andra avenyn, äntligen(!)




I've been living in a fantasy without meaning.

Godmorgon på er. Längesen man skrev på morgonen nu så jag tyckte det var dags.  Dags att fixa sig inför en lång dag i skolan, har gymnasiet dag  hela dagen idag. Efter det bär det av till stan med Felicia. Andra avenyn säsongsstart ikväll också, det tycker vi mycket om! Hörs senare, puss och kram!



I taste just like candy

Or i Wish..heheh.

Såhär har min kväll varit.

Anna skjutsade mig och Felicia till Henke där vi inte gjorde så mycket. Vi tog
skotern och begav oss till Jens. Sofie var även dära. Vi surrade och chilla.


Imorgon ska.
Ska alla nior i piteå till strömbackaskolan för attt kolla på linjer man kan tänka
sig gå på gymnasiet. Själv ska jag kolla på barn och fritid, för det är något jag
skulle kunna tänka mig själv att jobba med. ( pyskolog ) inte för att jag tror att
jag har betygen som krävs, för att komma in på högskola efter gymnasiet. För
har hört att det är väldigt högt och långt utbildning. Ska också kolla på handels,
mest för att kompisar gör det. Men har ändå inget som intresserar mig så det
får bli så.


Nu ska jag.
Hoppa i duschen, sedan blir kvällsfika med Anna och prata om helgens planer!
Hehe, det ska verkligen bli kul. Visst girls and boys
?: ')


Jag och en bra vän. Dock mkt risig bild på mig, men det får ni ta!


I just wanted to ask you if i could eat your ass? Write back as soon as you can.

Hemma nu iallafall och jag måste ju hålla det jag lovat. Sitter här och dricker ( menar dock dricka )cider och äter chips. Fet, jag vet. Haha, visste inte att jag var sådär bra på att rimma men om man inte äter nå så vill man svimma. Haha, nämen nu får det vara nog! Imorgon blir det min första skoldag, jippie(!!)  Nu ska jag ladda mobilen med nya låtar sen blir det sängdags.



Godnatt.

hold on, be strong!

Gårdagen spenderades hemma hos mig med Henke och Elin. Vi fick även lite oväntat främmande, hehe.. Det blev film och annat smått och gott. Vi var även med om lite pinsamhet, eller rättare sagt för mig! Vi somnade nångång efter 4 kanske till och med 5. Sen idag så så skjutsade vi hem honom och direkt efter det åkte jag hem till Sofie. Här är jag nu vi ska precis åka iväg till coop och köpa hår färg. Så ikväll blir det att färga Sofies hår. Jaja, slänger in ett inlägg senare när jag kommit hem.


/ jennifer

It's old four letter world that i feel, when i touch you.

Var på stan idag.
Försökte hitta mig ett par skor, men inte det. Hittade inget annat heller. Känns som att det är dags att
åka på shopping någon annanstans än här.

Efter stan handlade vi en massa gott.
Till ikväll. Då jag och Hendrik ska sitta barnvakt åt min lillasyster. Det blev dricka, godis och chips.

Tjänade pengar idag, så dagen har varit helt okej.
Det är varmt ute idag, hoppas det håller i sig. Så vi får nå skoter väder. Utan att det ska vara så himla
kallt. Hoppas även vi får bra väder i sommar.

Igår satt jag uppe och fick tillbaka ett beroende.
Jag trodde inte jag skulle köra fast igen. Men det var visst väldigt lätt. Jag pratar såklart om the sims 2,
satt säkert i 8h igår. Svish säger det också är klockan sent på natten.

Puss.


I'm super cool, i've been a fool.

Nu ska jag ta mig en kopp te. Sedan ska jag börja göra mig klar för sängen. För nu vill jag snart börja känna mig
som en människa! Jag ska ta mig en kopp te med tanke på min onda hals, som bränner som bara den! Efter det
ska jag börja göra mig klar för att krypa i sängs, för imorgon har jag bestämt mig för att vara pigg för då ska jag vara
med Henrik.  By the way, bad nyss Robin tanka hem justin timberlake ft. T.I - dead and gone, fett jävla bra!

Börja läsa horoskåp, kul grej. http://www.spray.se/horoskop/



I don't belive in shooting stars, but i do belive in shoes and cars.

Har just ätit middag med familjen. Det blev kött och pommes, väldigt gott. Eftersom att jag inte är riktigt kry än så blir det hemma kväll för mig ikväll. Vi ska mysa framför tv:n och äta gott. Vi ska kolla på let's dance, ni vet blondinbella är ju med dära så det ska bli kul att se. Har städat ordentligt imitt rum idag och det känns skönt att ha det gjort. Men nu ska jag kila, skriver ett inlägg sen. Ha det bra!

I lost all my control. If it takes my whole damned life i 'll makes this up to you. Before I let you go. Give me just one more night to show you, just how I feel.

Jag tror jag vaknade på helt fel sida idag..Har sovit väldigt dåligt inatt eftersom jag har fryst osv, morgonen började med att jag tog tempen, feber det hade jag. Somnade vidare och vaknade kring 11. När jag sedan vaknade upp så la jag mig i soffan framför tv:n. Där somnade jag en stund. Jag har absolut inget att blogga om alls, så jag antar att jag har andra saker att fixa med än att sitta här..En sak kan jag ta upp när jag ändå redan är igång, att igår färgade jag håret och resultatet blev som väntat. Får se om jag slänger in något inlägg senare idag. / J

All heil the queen.


Såhär ser klänningen utan på! Vad tycker du? :)

Say 'hello' to the pretty eyes, say 'hello' to the deadlites lies.


Detta är vad jag hittade mig idag på stan. Var meningen att
jag skulle bjuda Julia på lunch, men självklart är inte Julia
hungrig så vi skippade det. Nu är vi hemma hos mig, ska
fixa hennes hår och vad vi gör sen är inget vi vet ännu!
Ha en bra onsdagskväll, puss /J

Baby don't you be so mean - I try to keep my conversation clean. You can see past my imperfections and i can just love you for who you are.

Eftersom jag aldrig hade tid igår så uppdaterar jag nu, jag och Henke gjorde allt man kan tänka sig. Från att klä ut oss till sedan ligga och mysa med alla täcken och kuddar vi har i huset. Vi hann även med en sväng på ok, där vi köpte oss gotta. Sedan slaggade han hära. Han har precis åkt. Och dagens planer ser ut att bli såhär: umgås med min lillasyster Julia. Vi ska på stan, ska bl.a köpa hårfärg som Anna ska få smeta in ikväll. Ska också lämna tillbaka en klänning om det inte är försent och köpa en annan, som är mycket finare. Det är det som jag vet än så länge. Mer om dagen skriver jag sen. Puss / J



You're trying my shoes on for a change, they look so good but fit so strange. Out of fashion so i can complaine.

Går kvällen var trevligt, vi hade spa, spelade kort, pratade och massa mer.Också slagga Sofie här!



Inte ansträngande längre.

Nu längre är det inte lik ansträngande att sitta barnvakt, för nu mer så sköter dom sig själva. Har just hjälp dom iväg till is planen. Så nu är dom och åker skrillor. Jag väntar på att Sofie ska komma, sen ska vi börja med middagen. Det blir palt, lätt att göra och gott framför allt. Senare på kvällen så blir det troligtvis mys, framför en bra film eller nå? Någon som vill hitta på någonting så ring mig. Men nu ska jag bädda rent i sängen och plocka undan från rummet. Puss, take care /J

frisk luft

tjo ho igen! :)
Har precis varit ute & gått ett tag, ganska skönt må jag säga.
Behövde komma på andra tankar, så hade musik i öronen medans jag gick - bäst!
Kom nästa nyss innanför dörren, så ska lägga mig i sängen & kolla på någon bra film nu.
Vovvarna fick också med på prommis. Det var rätt skönt att gå trotts det kalla vädret. Det
blev ungefär 1 timmes prommis. Nu blir det att lägga sig i sängen och kolla på tv.


Givetvis fick inte dom små valparna följa, även fast jag hade viljat det. Dom är ju så söta så
man vill ju bara äta upp dom dära små liven!


Lycka är att vara två.

När du saknar någon annans hand och minnen trängs
med allt som aldrig blev av, när alla du älskar flytt till
fiende land och du strandar på dårarnas hav

Jag är där, jag går med dig genom mörker och hällande regn,
genom höstens tröga grind, genom vårens varma vind.
Till det sista havet, min vän.

Jag älskar dig.

Mekes me work a little bit harder!




Här är det lite bilder från dagen då jag umgicks med
Josefine. Haha, måste bara tillägga snygg bh rand jag
har på den sista bilden.
/J

I feel like dancing to hardcore all night, and drink beers and smoke a lot.

igår:
Åkte jag till Henke, där var vi ett tag. Sedan for vi till Jens och Mattias
som skruvade. Sedan till Jens och efter det så åkte vi hem. Orkar inte
skriva nåmer detaljerat, men det var gårdagen!

idag:
Anna kom och hämtade mig  kring 3. Då åkte vi direkt och handlade
till morgon dagen (trettondagsafton) Då ska mina föräldrar först se
på luleå hockey sedan ska dom bo på hotell i luleå, så det innebär
att jag har huset för mig själv. Så vi handlade mat och något gott.
Nu sitter jag hära, vi ska precis äta middag, sen ska jag ta mig en
dusch och efter det så kommer det komma massa folk på kalas,
så det blir väll att vara social med dom! Vad händer imorgon? / J


bring it on

Dålig uppdatering idag, jag ber så hemsk mycket om ursäkt. Har iallafall hunnit en sväng till luleå, där jag och pappa snooazde omkring på stor heden. Nu sitter jag hära och hör små liven som springer omkring. Det är såhära att Louice har party och dom är 15 ungar hära. En av killarna kommer in i mitt rum och säger fjortis hela tiden, haha! Jag väntar nu på att Henke ska skicka iväg ett sms så jag kan börja fara. Ingen mer uppdatering blir det ikväll eftersom jag kommer sova dära, men ni överlever.


happy birthday


Vad är det för nån dag, nä det är ingen vanlig dag för det är
louice födelsedag, hurra hurra hurra! Idag fyller min lillasyster
11 år? Grattis.

Your hand's healin' me, yours love's filling me. When you go away your heart's still in me.

Tjo hej och förlåt för en dålig uppdatering. Har bara suttit på datorn snabba stunder idag. Men nu så..Josefine åkte nyss hem härifrån och det känns fan skönt om jag ska vara ärlig, hon stökade och var allmänt klantig idag. Först coca cola på väggen, sen river hon ner en hylla där jag har lite prylar. Också har hon varit helt fucked up. Haha, nämen..saknar henne redan, speciellt nu kring kvällen (a) Hoppas ni förstår att jag är oseriös. Ikväll har vi iallafall sett tv, dator, gett varandra massage, brottas och allt man kan tänka sig. Men eftersom Josefine är så trött efter allt bus så orkar hon inte lägga in bilderna från hennes system kamera ikväll, så det får bli imorgon. Haha, dehära inlägget känns inte ens värt. Men ids inte skriva ett nytt. Men någon bild har jag att bjuda på, honeys!



How cold it ever be just us two?

Jag och jp åkte in till stan. Köpte mig en t-shirt och brun hårfärg så nu färgas det för fullt.
Ikväll ska vi mysa med ansiskmask och annat. Vad ska ni ha för er?



Såhär blev håret:

2 januari

Igår åkte henke hem kring 03,00 tiden. Då gjorde jag mig klar för sängen. Men jag fastnade framför ett pogram
som var super bra! Försökte sova, men det gick inte..jag tror jag somnade kring 05,00 tiden. Har ju knappt sovit
någonting. För när pappa slutade jobbet så kom han in i rummet och sa: upp, upp, upp, upp m.m ändå tills jag
steg upp. Tror du det var något irriterande? - Men massor. Hann tycker jag ska börja vänja mig nu, för det är ju
inte länge kvar tills skolan börjar om! Så nu blir det att lägga sig i tid. Nu ska jag göra mig klar, för kring 12,00
åker jag och Jossan in till stan en sväng och mer får ni veta sen! Ha en bra fredagskväll allihopa. / J



Accidentally in love.

Oh well, det tog inte länge så var jag hära igen. Lika bra att fördriva tiden framför datorn medans
jag väntar på Henrik som inte är världens snabbaste. Ikväll ska vi ut och gå eftersom vi har bestämt
oss för att börja göra det ibland då&då. Vad vi gör sen, får vi se. Imorgon ska jag vara med min
snygging jp, det är alltid så lägesen mellan varje gång så det är som så roligt att umgås då, vad vi
ska göra då, har vi inte hunnit planera. Men det kommer i morgon dagens uppdatering. PUSSDÅ!



new year, 2009!

Först på dagen var jag vara hemma gjorde mig i ordning och sånt. När anna slutade jobbet kring 21,00 tiden
så hämtade hon upp mig här hemma också åkte vi iväg till Janne och Kicki där vi papporna hade fixat middag.
Det var väll ingen komplicerat, taco fick det bli. Men det var gott :) Sen efter maten gick jag till Rebecca som inte
bor långt borta därifrån, så gick vi hem till mig. Fick ingen bra bild på raketerna, så dom får vi skita i. Här hemma
satt vi och käkade bullar och drack mjölk. Också var vi datanördar.. Vad gjorde ni? Jag gissar på att ni söp. Men
det känns faktiskt bra av mig som inte gjorde det, speciellt nu på nyår. Jag gör ju det inte annars heller. Jag är
pappas flicka.


Erkänn att pappa varit gode duktig? haha.