puss


redo inför kvällens bravader!

drömmer mig bort



bjuder på en riktigt fin bild


Nåja, slutade 15:25 idag, sista lektionen hade jag oganisation och ledarskap, visste själv inte ens att jag valt att gå den kursen, men det verkar bra hur som helst så för mig spelar det ingen roll. Det som suger är att jag slutar mycket senare än de flesta andra i klassen, HE HE! Har kommit hem nu, anton var så snäll och skjutsade hem mig. Väntar på att maten ska bli klar, sen bär det iväg mot äventyr. Först hem till Elin där jag och Sofie ska färga hennes hår, sen blir det en sväng till Råneå. Imorgon ska även jag köpa hårfärg och färga håret, ska inte avslöja ännu vad det blir. Eller ni lär väl se, nångång! Imorgon blir det även middag med brudarna, gött!

maskros



försöker knappra ihop ett tema av alla bilder jag tagit.

gick och böt stil såhär på en dag


här ryms det ngt stort....


drar och ser hockey


stan





efter skolan drog jag in till stan med brudarna, blev även lunch på subbland. hittade världens kap.. schampoo,balsam och hårinpackning från frisören för endast 199;-, köpte även ett pack med örhängen. just nu är jag hos ullis och vad vi ska hitta på har jag ingen aning om, jag vet bara att jag ska bege mig hem och äta om en timme eller så! ha en bra dag.

bom bom

skönt med sovmorgon idag, eller sovmorgon och sovmorgon..vi började halv ett och vi hade projekt arbete, men eftersom vi inte kan göra så mycket mer på vårat arbete så fick vi åka hem. så inte värt att åka till skolan, men vad gör man inte när man älskar skolan så mycket!? haha, eller så inte. sofie var snäll och både skjutsade och hämtade mig, blev en sväng förbi hos elin, middag hos soffan och bakning hos mig. har även hunnit med en sväng till rebban där vi kollade tv och umgicks. sunkan kom också förbi en liten sväng. nu är jag hemma, ska hoppa i duschen så jag slipper stiga upp 6 imorgon, börjar 8:10 imorgon, suck.. dock så har jag kort dag, vilket är skönt.

hål i örat

sofie gjorde hål i örat på mig igår, hehe! modigt för att vara jag. imorgon blir det två till!


1:A skoldagen avklarad

och så hemskt var det faktiskt inte. nu är det endast 177 skoldagar kvar till studenten, det känns otroligt lite och jag tror tiden kommer gå väldigt fort. hur som helst, idag gick vi bara en timme ungefär, vi fick vårat schema och lite info sen var det tack och adjö. imorgon börjar vi halv ett och vi har endast en lektion och det är projektarbete. nicenice! nu ska jag ta mig en macka och sedan plocka ihop i rummet som ser förjävligt ut, ikväll vill jag hitta på nånting men frågan är vad?



när vi ändå pratar om skolan så passar jag på att lägga in en bild på vår fina klass!

sommarlovet är slut

Dålig uppdatering dom senaste dagarna men jag har haft fullt upp. orkar inte berätta heller. igår blev det party, vi började hos moa och sedan tillbringade vi kvällen hos jack, blev även in till stan en sväng där det var crusing. 

idag blev jag väckt av sms från fanny, blev in till stan med henne och rebban, eller in till stan..lunch på max blev det. efter max crusade vi runt lite, sen skjutsade fanny mig och rebban till henne. från henne gick vi hem till mig där vi åt middag, sen blev ju upphämtade igen, blev en sväng på ica där vi skulle köpa gotta men konstigt nog så var jag inte alls sugen på det. sen hämtade vi upp sofie och moa också åkte vi hem till rebban där vi alla umgicks.

jag kan inte fatta att imorgon börjar skolan om, det är helt sjukt.. sommarlovet har gått alldeles för fort och det mest tragiska var..att dehär var mitt allra sista sommarlov, nästa sommar då börjar allvaret.

min sommar har varit toppen, även om den gick alldeles för snabbt. jag känner mig riktigt nöjd. jag har gjort det jag velat göra, umgåtts med fina människor och framförallt träffat massa nya ansikten som är vänner förlivet.

nu när jag ändå håller på att skriva ett väldigt långt inlägg så fortsätter jag med frågorna jag fått.

saknar du henke?
självklart saknar jag honom, det är väl inte så konstigt efter att vi hållt ihop i tre år. vi har alltid avslutat våra kvällar tillsammans i nästan tre hela år. självklart kan jag väl sakna det även om jag inte är kär i honom. henke har alltid varit en trygghet för mig och det är den tryggheten jag saknar.
umgås du inte med matilda längre?
det gör jag, absolut. däremot har vi inte umgåtts så mycket på sista tiden eftersom vi båda har jobbat i sommar och haft annat för oss, men jag hoppas det blir ändring på det nu, för jag saknar henne enormt mycket!!!!
längtar du till skolan?
både ja och nej, jag längtar till att få träffa alla, både elever och lärare. däremot vet jag att jag kommer bli less väldigt fort. men just nu(idag) så vill jag börja nu med en gång, ser framemot vårat projektarbete som vi snart ska utföra i början på september.

hoppas ni blev nöjda med era svar, kan ju däremot tycka det vore roligt om ni vågade skriva era namn på kommentarerna!

men vet ni vad, nu ska jag plocka fram det jag ska ha med mig imorgon på skolan, även en dusch på det och sen sängen. godnatt alla fina. puss!

godmorgon

pigg och alert? det är då inte jag. nu ska jag ta på mig min mysiga rosa morgonrock, ta mig någon frukost och sedan börja göra mig klar. bussen går 10:36, så nu måste jag skynda. ses på stan?

girls night

kvällen har bjudit på en massa bilåkning, filmtittande och trevligt sällskap. har precis kommit hem, ska alldeles strax hoppa i säng, ska ju upp tidigt imorgon pga att jag ska vara "levande skyltdocka", "modell", eller ja.. kalla det vad ni vill. ska bli intressant. morgondagen bjuder även på fest, tagga tagga tagga! nä vet ni vad, nu måste jag verkligen sova så jag orkar upp imorgon. seeyaa!


seeya

blev middag hos ullis (pizza), vi ska snart hitta på nånting med dennis, olle, markus och jocke! 


haircut

igårkväll umgicks jag och ullis med marcus, dennis och olle. det blev lite crusing och filmtittande. sen hem till mig och skeda. när vi vaknat och stigit upp så gick jag och ullis från mig till henne, här är vi nu. hon har precis klippt mig och jag är nöjd, tack gumman! :) ska snart ringa hem och höra om jag har någon hämtning. ikväll blir det mest troligt att bara ligga hemma, skönt det med.

bio

blev bio med brudarna, vi såg 'jag saknar dig' den kändes så tillgjord, men rätt kul att se ändå eftersom den är inspelad i piteå. såg dessutom mig själv som statist, hehe! efter filmen så drog vi till fanny där vi hängt resten av kvällen, nu är jag hemma hos sofie vi ska slå på en film och sen skeda!

roligare om ni skriver era namn på era kommentarer! :))

godnatt.


someone like you.



Vad vill ni läsa om? Vi kör en frågestund. Puss på er.

surströmmings-middag

nu har mitt sovsällskap åkt hem..buhuu.. :'( så jag funderar nästan på att lägga mig och försöka fortsätta sova. igår kväll var jag med rebecca, sofie, moa och fanny vi var ute och gjorde lite hyss, hehe! nämen kul var det. vi planerade även in att på fredag ska vi alla hänga och ha "surströmmings-middag" vilket jag inte tycker om och inte sofie heller, så vi ska ta med oss nå annat. nä vet ni vad, nu måste jag springa på toa..annars händer det en olycka. tjingeling!


polen snart då..

steker i sängen, hur konstigt det än låter..men sant är det. ska snart börja göra mig klar, sen blir det stan med några snygga brudar! nästan lika bra lämna burren hemma så det inte blir så att jag shoppar.

om mindre än en månad åker vi till polen, tagga tagga tagga!

home sweet home

hemma efter en kväll med brudarna, blev bl.a björnjakt. HE HE! ska facebooka lite nu sen blir det sängen. tack sofie, rebecca, moa, felicia och matilda för att ni stökat ner i mitt rum..jag som hade nystädat....fan också..det syns inte nu om jag säger så och varmt är det. imorgon blir det stan med brudsen sen får vi se vad som händer. godnatt!


vila i frid

igår var det exakt 7 år sedan vår ängel johanna lämnade oss.



Tack för vad du givit. Tack för vad du var. Tack för ljusa minnen som du lämnat kvar.
Jag älskar dig faster <3

tack för en toppenhelg

godmorgon
idag blir det en sånn här återhämtningsdag från helgen. nu ska jag ta och bli nykterist ett bra tag framöver. just nu är jag hos rebban, slaggade här. vi kom hem kring3-halv4 tiden. idag/ikväll blir det att ta det väldigt lugnt,helst inte röra sig alls. ska börja bege mig hemåt och städa upp och göra mysigt i rummet. tack alla som jag tillbringat denna helg med, jag har haft en toppen helg.


PEACE


grattis rebban!

var kvällen nå bra igår då? jooooooodå. det började med middag med massa tjejer sen kom folket. kan väl inte säga annat än att det var trevligt jag kom hem sex på morgonen, hehe. har knappt sovit nånting men jag har lovat farmor att slinga hennes hår så bäst jag stiger upp då. sen kanske det blir att sova någon timme och sedan börja tagga om för ikväll firar vi marcus och patrick som fyllt 18 år! på tal om födelsedagar så fyller världens finaste rebecca 18 år idag, grattisgrattis snygging.


party rock

igår kväll gick jag hem från emma, observera jag GICK hem. när jag väl kom hem fick jag mig en konstig idee, ringde brudarna och begav mig bort igen. kvällen avslutades hos sofie i hennes bädd med en bra film. nu har vi vaknat och ätit frukost, ska snart börja bege mig hem..väntar bara på jonas som är en sjusovare(!!) sen blir det hem och duscha, fixa sig och tagga till party.


dirty situation

;'*

smile bitch


proud

stolt över mig själv, jag har äntligen tagit tag i städningen som var behövlig. garderoben är skinande ren och allt är i sin ordning. alldeles strax får jag skjuts till emma där kommer jag spendera min kväll, jag ska hjälpa henne baka också blir det nog en sväng på nodo. ha en bra kväll.


puss snygging


nodo+emma=awesome


godnatt

för första gången på väldigt länge ska jag äntligen få sova själv i min egna säng, gudomligt skönt ska det bli. även om jag saknar mitt sällskap såhär på kvällskvisten. nu ska jag borsta gaddarna och tvätta bort sminket, så med detta inlägg ville jag bara säga godnatt till alla mina fina läsare och sovgott!

glad tjej

ny hemkommen från staden. hittade det jag skulle hitta så nu är jag en glad tjej. köpte två par jeans, ett linne, en t-shirt, ett par skor, ett halsband, ett bälte och tre par trosor. supernöjd! nu vet jag också vad jag ska ha på mig på fredag då vi firar rebecca. nä, nu ska jag byta om för på en stund bär det av mot nodo med brudarna, trevligtrevligt. höres!



ingen som vet var man kan köpa söta virkade kläder? jag tycker det är så sjuuuuukt snyggt..

happy


stan

slaggade hos soffan inatt, nu åker jag, hon och rebban in till stan. idag ska det shoppas!


coconut tree

gårkvällen såg nästan likadan ut som kvällen innan. skillnaden var att igårkväll blev det skedning hemma hos mig. på morgonen åkte jag och sofie hem till henne eftersom rebban skulle på körskolan. sen hämtade vi upp rebban också bar det iväg till henne där vi bakat hela dagen.

nu är det nära! rebecca fyller 18 år på lördag, alltså fest fredag. känner att jag börjar bli taggad redan nu.

från det ena till det andra..känns det nästan som om jag aldrig är hemma, rummet känns så tomt och dammigt, borde egentligen ta tag i det men just nu har jag inte tid för det. snart blir det ut på äventyr med rebecca och sofie. sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. blir säkert nå skojjsigt.

mina söta råttor!

nice day

idag/kväll har jag och flickorna bara tagit det lugnt och mysit.
sunkan och felix gjorde oss sällskap en stund också. vi har
tittat på eva och adam,haha. "skön säng". nu ska vi fortsätta
mysa, rebban gjorde nyss en egen dipp så nu ska det dippas
sen blir det skedning på hög nivå, myspys!

rosvik,badtunna,alkohol och trevligt sällskap

 
..ungefär så såg min gårkväll ut. sofie hämtade mig kring 2 tiden, vi fixade oss och åt middag. sen skjutsade jonas oss till rosvik där vi spenderade kvällen. backman bjöd upp på badtunna, inte dåligt alls. det var jätteskönt.

nu har jag precis kommit ur duschen, ska föna håret och klä på mig sen bär det av till sofie eller rebecca, ikväll blir det att ta det lugnt. en film eller två och massa gotta, muums!

ha en bra söndagskväll.


redo inför kvällens bravader


bojkotta

syftet med gårkvällen var grillning, blev det så? nä. däremot blev det en sväng till rosvik där vi fick skratta åt fyllisarna. slutade med film hos nicke. idag bär det av mot rosvik än en gång, badtunna, alkohol och grillning står på schemat. det blir nog att vi bojkottar luleåkalaset pågrund av vädret..det ska tydligen regna hela kvällen. nu ska jag invänta anna som är och handlar, sedan ta mig en dusch och börja göra mig klar. ska också slå en pling till soffan. ha en bra kväll, puss!


bjuder på en jättegammal bild, mmmmmm

vad händer ikväll?

det första jag gjorde när jag vaknade var att gå ut och klippa gräsmattan, nu är det gjort. så jävla skönt. en till sak som är skönt det är att det är fredag. nu ska jag göra mackor och oboy!! sen blir det att hoppa i duschen. vad händer ikväll?


godnatt alla

folket har precis dragit hem och jag håller på att städa undan. det blev filmkväll hos mig, kan ju älska att alla lämna allt gotta. ni vet vems mage det hamnar i? hehe! nicke och sunkan åkte hem ganska tidigt så då drog girlsen en sväng med forden. det slutade med att vi hamnade hos mig igen. lite planering av helgen och skitsnack. nä, vet ni vad..nu ska jag plocka undan och sedan slänga mig i sängen, ikväll ska jag bre ut mig! godnatt alla.


på lördag blir det mest troligt LK, då vet ni vad som gäller..ALL IN!!!

goodmorning sunshine

godmorgon godmorgon!
vaknade precis, vädret levelerar inte alls lika mycket som gårdagen men det är helt okey! gårdagen bjöd på bad på räkan, kan ni tänka er, jag för första gången simmar i en älv. jag tyckte det var skitläskigt då jag inte såg botten och vattnet såg helt svart ut. efter badet drog vi till ullis där vi chilladebiffen och åt bulla, sen skjutsade jonas mig och nicke till nicke, där vi såg film. ante gjorde oss sällskap också! efter filmen som dessutom sög, så skjutsade nicke hem mig. jäääävligt snällt.

tjenare mannen!

- hallå vad händer?
- njaaaaaaaa, ingenting. väntar på sega pojkar.
- aha, vad ska ni göra då?
- kanske dra ett dopp i nån sjö eller nått liknade.




vill tillbaka nu på direkten


bad på räkan

blev ingen uppdatering igår eftersom jag avslutade min kväll hemma hos ullis i hennes säng. det blev bad på räkan (vet inte om det räknas att jag badade) doppade mig inte helt men. sen blev det filmtittande hemma hos nicke. jag får ju inte heller glömma godispåsen som inhandlades! ;-) haha! idag är det strålande sol, kom alldeles nyss hem.. kanske jag ska slänga på mig bikinin och lägga mig på studsmattan och pressa en stund ihopp om att få lite färg. tror det blir så. ikväll händer?????? jag vet inte vad, inga planer än så länge. hör av dig om du vill hitta på nå, hoho.


uppdate

igår kring lunch tid hämtade jag och pappa melker, vi har busat och skrattat, ätit lunch på stan, käkat glass, stroozat, promenerat och massa annat. lillbusen sov även över hos mig. när melker somnat kom ullis, niklas och sunkan förbi på lite fika och kaffe, det blev surr och kortspel. mycket trevligt! när dom begav sig hem så gick jag och la mig med tanke på att melker vaknar ganska tidigt. idag har vi hunnit med ännu fler promenader, bus, skratt, melker har även fått åka gräsklippartraktor med pappa på stugan. han gillade det till en början sen ville han inte åka mer. har precis lämnat melker. ska strax hoppa i duschen sen blir det middag. ikväll blir det mest troligt att umgås med några. jag röstar på en lugn kväll, är sjuuuuuuuuuukt trött. melker har tagit alla mina krafter. HA HA! kanske slänger in ett inlägg senare, annars dyker det upp imorgon. ha en bra dag!