effektiv!

Om jag ska berätta om denna dag som varit kortfattat så kan jag säga er att idag har det varit himelskt fint väder, sen kan ni räkna ut resten själva? Har legat och pressat på hammenviken tillsammans med elin, lite bad där i mellan också, käkat glass och bara mått väl. Efter hammenviken så drog vi på LF där vi kollade fotbollsmatch öjebyn-usa. Usa vann matchen med 1-0. Väldigt jämn match, bara oturen att dom fick in dedär målet. Har även hunnit hjälpa farfar att städa ur sin lägenhet och hjälpt han plocka upp lite grejjer i den nya lägenheten. Nu ska jag hoppa i en dusch, sen blir det sängen. Upp tidigt imorgon och titta på fotboll, syrran spelar..sen blir det jobb från 12:30 - 15:00 på solanders kök, sen blir det kyrkmarknad. Sedan får jag ta dagen som den kommer! Hoppas vädret blir lika bra imorgon som idag. Hejsansvejsan!



sommar och sol


idag har jag..

* SOLAT!!!
* cyklat
* varit på soptippen
* varit på stugan
* åkt båt
* färgat håret
* putsa fönster
och en massa massa mer. kortfattat men väldigt effektivt. vill inte spendera min tid framför en fyrkantig dator en varm dag som denna. hörde att imorgon ska det vara lika varmt så då bär det av mot hammenviken med lillasyster!


saknar dig


Tur vi träffas snart igen annars skulle moster bli galen! <3

life is a gift


keep it burning.

Hallå bloggen. En uppdatering två dagar irad, wow. Inte likt mig, haha.. idag har jag bara tagit det lugnt, har legat ute på studsmattan och pressat. Blev dock inte så länge som jag hade tänkt mig. Hoppas på lika bra väder imorgon också. I helgen är det piteå-summergames då ska jag jobba eller rättare sagt då ska jag ta pappa och annas pass. Hur bra som helst, då får jag tjäna lite pengar. Börjar även jobba inom psykiatrin till veckan, hoppas det går bra.


Ikväll ska jag färga mitt hår, whoop whoop. Hoppas på bra resultat. Kanske även får besök av min fina vän angelica, hoppas det. Skulle varit mysigt att sätta sig vid bryggan och bara skitsnacka! ;)


now you see it

Herregud så skönt att ha städat rummet och bäddat rent. En till sak som är skönt är att inatt ska jag få sova i min egna säng. Whoop whoop! Jag har nämligen spenderat två dagar i boden town. Skönt att vara på hemma plan igen! Det som jag har kvar nu är att dammtorka och skura, antingen gör jag bort det nu eller så gör jag det imorgon. Kanske lika bra att göra det nu när jag ändå håller på. Trött som tusan är jag också.. måste nog gå och lägga mig snart så jag orkar upp imorgon. Jag ska nämligen till tandläkaren kl 07:00 på morgonen, jag ser inte fram emot det. Hade gärna legat kvar i sängen, men så kan det vara ibland. Nu ska jag slå på en film och knarka bafusin så jag inte blir förkyld..känner att jag har ont i halsen och jag vill inte bli sjuk nu..för till veckan börjar jag jobba ju!


bjuder på en gammal bild på mig, 2008!

GODNATT PUSSAR FRÅN MIG, XOXO


betygen har kommit



cha chaa. För ovanligheternas skull är jag uppe tidigare än tuppen, nej inte alls. Vanligtvis så brukar jag ligga och sova nu men det blev så fruktansvärt varmt i rummet så jag steg upp och nu kan jag faktiskt inte somna om. Vilket härligt väder det är ute. Jag ser inte ett enda moln, gör ni? Tänkte lägga mig ute i solen nu och steka lite!

Fasiken vad blogg har strulat idag. Skrev ett jättelångt inlägg imorse (för en gångs skull) men det försvann lika kvickt, något sur blev jag och struntade i att skriva igen.

Från det ena till det andra så har betygen kommit och jag är faktiskt nöjd och det är ju huvudsaken!

Nu när jag ändå håller på att skriva en massa skit så kan jag ju berätta vad jag gjorde igår, jo..jag cyklade till matilda kring åtta på kvällen? där det var bjudning. Tyvärr så hade jag redan ätit så det blev inte att jag åt dära. Träffade också dima min kära vän som var alldeles för full, hahaha. Sedan bar det iväg mot andreas där vi satt och degade, meningen var party men självklart så ska boysen börja spela dataspel, vilka jävla nördar alltså!! Jag blev less och cyklade hem kring ett tiden. Jag hade säkert haft roligare med lite alkohol i kroppen som de andra hade, men eftersom jag är så skötsam så nääääääää!


midsommar

God-dag allesammans!
Gårdagen blev väldigt lyckad. Det började hos familjen johansson med middag. Klyftpotatis och grillad oxfile, superduper gott. Jag får inte heller glömma dom goda vitlöksbröden. Nomnom! Efter middan drog vi oss vidare mot guldkusten på alexandras stuga och sedan efter det vidare till havsbadet där det var party. Träffade massor nya människor men jag kan ju hata att varenda en fråga: spelar du handboll!? haha, nejnej. Nattbad i havet blev det även för vissa. Kvällen avslutades hemma hos Matilda med efterfest. Klockan sex imorse bestämde vi oss för att hoppa i sängs så med andra ord blev det en väldigt sen men lyckad kväll.









Lånade några bilder från matilda men jag tror det är okej! (Tyvärr ingen midsommar krans detta år!!)
/BAMSEKRAM!


klar och redo inför kvällens festligheter


MIDSOMMAR BLIR HEJDUNDRANDE KUL!!


förtagg hos matilda med middag, sen vankas F - E - S - T !!

efter regn kommer solsken?


Hejsan. Jag kom hem för inte allt för längesedan. Kvällen har spederats inne i stan på nodo tillsammans med emma, linnea, therese och pontus. Lite surr och andra trevligheter bjöds på!! Cyklade hem från emma kring halv 12 tiden. Har precis ätit kvällsfika så nu sitter jag här mätt och belåten. Jag måste även skriva att jag själv tycker att jag blivit hurtig. Promenerat till stan fram och tillbaka på förmiddan, promenerat till öjebyn och tillbaka på eftermiddan och sedan en till sväng till stan fram och tillbaka med cykeln. Det kanske ändå blir nånting av mig? haha. Ska försöka sluta med gottigheterna och börja träna lite, äntligen ska jag bli fitt!

Gruvar mig inför morgondagen då jag bör städa upp här i rummet eftersom det inte blev av idag. Det ser rent utav förjävligt ut, har även fått hem alla grejer som jag haft hemma hos henke så allt ligger utspritt på golvet. Jag känner att jag måste ta tag i dehär. Jaja, godnatt!

kärlek



lär känna mig :)

MINA TRE FAVORITFÄRGER:

färg 1: vit
färg 2: svart
färg 3: blå
(rolig tjej hehe)

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: yes
Fått ditt hjärta krossat: ja
Träffat någon som förändrat ditt liv: nej
Fått reda på att någon har pratat om dig: yes
Kysst en kompis: pussat, ja

BLANDAT:
Vill du ändra ditt namn: nej
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Firades av vänner.
Vilken tid vaknade du idag: 10
Vad gjorde du igår runt midnatt: hängde hemma hos angelica
Någonting som du längtar till: ledighet, stockholm och UTOMLANDS!
Senaste gången du träffade din pappa: nyss
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: mycket!
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: jajemän
Vad gör dig irriterad just nu: ingenaning
Långt eller kort: Beror väl på.
Vad gillar du gällande dig själv: Gillar väl olika alla dagar.

DIN FÖRSTA:
Operation: Ingen.
Piercing: Öronen
Tatuering: kärlek bakom örat
Bästa vän: jag har flera med mina närmsta är matilda och angelica
Sport: fotboll helt klart
Husdjur: en gång i tiden ägde jag en kanin
Vaccination du minns: i skolan för stelkrampv tror jag?
Förälskelse: hm, do no
Alkohol du drack: gin, fyfan säger jag bara..

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: ögon
Kramar eller pussar: bådaaaa
Kortare eller längre: bara den är längre än mig så är det OK
Romantisk eller spontan: spontan
Tatueringar eller piercingar: tatueringar


skönt att vara hemma igen

Otroligt skönt att vara på hemmaplan igen, nu har jag spenderat 4 dagar i råneå/boden. Ska bli skönt att få sova i sin egna säng och ännu skönare eftersom jag knappt sovit en blund inatt, det blev väldigt sent. Ska snart börja promenera in mot stan där jag ska träffa Angelica. Vi ska enbart ta det lugnt och snacka lite skit. Var meningen att jag skulle sova dära men eftersom hon är krasslig så vill jag sova hemma, jag vill inte bli sjuk nu! Nu ska jag sluta babbla och göra något vettigt ska hoppa i duschen för att sedan bege mig. Hejsansvejsan!

happines


hade inte tackat nej.


Vars finns dom att köpa? jag vill ha dom nu nu nu nu nu nu!

feather tatto


Jag tycker det är grymt snyggt med fjäder tatuering. Jag älskar fjädrar över huvud taget. Dock så har jag ju redan en liten diskret tatuering bakom örat men jag är grymt sugen på att göra en fjäder på sidan av revbenet. GE MIG DEN NU, PANG BOMB! Vad tycker ni?


I hope you dont forget how wonderful life is when you're in the world

har några tidsinställda inlägg åt er. när jag ändå har tid att skriva är det lika bra.
hejdå mina tappra ynka läsare. hoppas ni har en fin dag. det kommer jag ha.

you make it real for me

en av mina favoritlåtar, har alltid vart & kommer alltid att vara
den är så himla bra, väcker så många bra & dåliga minnen.

nu börjar jag förstå att det är över..

" Vad är det jag hör? Är inte du och henke tillsammans längre? Varför inte? Ni var ju gjorda för varandra. " Sånna frågor får jag dag in och dag ut" men jag har inte svarat på en enda. Anledningen till att jag inte berättat så mycket om detta är för att jag inte har orkat. Men jag tänkte ta mig i kragen och göra det för er, nyfikna läsare, anonyma och icke anonyma.

Det har gått i medgång, det har gått i motgång. Vi har delat tårar, skratt, sorg och gjädje tillsammans, i 2,5 hela år. Två helt fantastiska år, som jag för alltid kommer att minnas, min första riktiga kärlek , med en helt underbar person. En av de bästa jag vet om.

Det är inte förens idag som jag verkligen har insett att det är över, jag är singel. Det känns som att det var år och dagar sedan jag var det. Jag kan nästan inte förstå det, jag har nog inte fått in det i min hjärna än. Efter att jag idag, plockat ihop hans kläder, tagit bort alla foton på honom jag haft på väggen och ja allt som är hans, ja, då insåg jag verkligen att det var över. och fällde en tår, eller två..

Till saken,
efter småbråk, tid som rann iväg för att aldrig kunna träffas, svagare känslor, så var det kanske bäst att gå skilda vägar. jag tror framförallt, att både jag och henke mår bättre av att vara själv ettag. Som sagt, man ska aldrig säga aldrig.

Henke kommer alltid att ha en stor betydelse för mig, han kommer alltid att vara den bästa killkompisen för mig som jag kommer vända mig till när jag har det svårt (ja, det kommer han faktiskt), han kommer alltid att vara så himla älskad av mig.

Det jag vill säga till er, kära läsare , när man var så kär jag som jag, så finns det ingenting i världen som kan stoppa er från er livs kärlek. Det är det bästa som finns, kärlek. Så himla mäktigt, även om det känns som skit ibland. Du kan aldrig förlora något som du en gång haft. tack henke, för att jag fått dela den hära tiden med dig, du kommer alltid ha en stor plats inom mig, oavsett om det är om 50 år eller inte. jag älskar dig. 

Sista oktober 2008, är ett oförglömligt datum som jag alltid kommer att minnas.

Jag vill även tacka mina vänner, ni vet vilka ni är, för att ni har ställt upp och funnits för mig när det har varit jobbigt. Jag hoppas ni förstår hur mycket ni betyder för mig, jag älskar verkligen er. en gång älskat, alltid älskad - så är det .slut!

nästan 3 år med dig, det var de bästa i mitt liv

men saker förändras, det blev som det blev.
en gång hade jag allt, men nu står jag här själv.
även om det känns omöjligt så hoppas jag att någon gång,
någon gång kommer allting bli bra.


http://www.youtube.com/watch?v=a1JpTuDPJiU 

jag älskar dig



ibland önskade jag att du var några år äldre..du är helt underbar elin.
jag kommer alltid att ställa upp för dig, i vått och torrt.

secret love - mattayas feat - kristina S.

HEY!
Sen kväll igår kväll, middag hos familjen johansson och sedan lite fest på det. Middag-fest-efterfest, men jag bojkottade efter festen och åkte hem med farmor som varit på krogen. Just nu dunkas hög musik ifrån mina högtalare såhär på morgonskvisten. Sitter här och sjunger och äter frukost, ingen bra kombination om jag ska vara ärlig. Mina planer inför dagen är att jag snart ska hoppa i duschen. Senare på dagen/eftermiddan åker farmor hem till råneå och jag och min lillasyster följer nog med mest troligt.


saknar dig


Saknar denhär snyggingen som förövrigt har fått tagit bort tandställningen,
inte länge kvar nu tills jag också får det.

jag suger..

på att blogga, ge förslag om vad jag ska skriva om?

tummen upp för bra väder!

Igår var jag med dennis och angelica. Det blev att strosa runt på piteås gator, drive tur på max och häng hos angelica. Sedan när dennis åkte hem så satte vi på världens äckligaste film, ångrar nästan att vi såg den. Konstigt slut fick den också by the way. Nångång på natten brörjade jag GÅ hem från stan, första gången i mitt liv det händer. Angelica var så söt och följde mig en bit. Jag kom iallafall hem utan några komplikationer. Jag hatar att gå hem på natten, fast igår tyckte jag faktiskt det var gode skönt, kanske nånting jag måste fortsätta med? jag sov jävligt gott iallafall. Har även haft sovsällskap två dagar i rad nu, eliiin var så söt och satte och väntade på mig tills jag kom hem, gullunge! Bra väder idag, så jag ska ta vara på det. Hejssvejs!


dagens fråga

Åka till gothia 22 juli och vara borta längre än två veckor? Eller stanna hemma och ha huset för mig själv? Om jag väljer att följa till gothia så tappar jag nämligen en veckas jobb om jag nu inte får jobba in det eller skjuta upp en vecka till period 3. Hoho, i need help!!

beutiful girl



Nu ska jag alldeles strax trippa över till Emil, det blir nog badminton en stund. Sen ska jag duscha och börja bege mig mot stan. Bilden ovanför talar för sig själv (beutiful girl), hehe. Bilden är faktiskt tagen 15 juli fast för tre år sedan, inte har jag vuxit upp inte.

hittade en till bild ifrån fredas


Examen















I fredas var det examen dagen. Middag och lite förkrök hemma hos mig på altan. Det var jag, Matilda, Josefine, Linnea, Nathalie, Lisa senare kom även Dmitri och hans kompisar. Sedan bar det iväg på cykel mot bergsviken där vi firade Tobbe som fyllde 18 år. Det var massor med folk och mycket trevligt. Kvällen avslutades även med nattbad på pottan. Nästa år är det vi som tar studenten,FUCKING AMAZING!! Fyfan vilken studentvecka vi ska ha.. oj oj oj!

mosters gullhjärta

Jag som trodde jag fått kommunjobb inom äldreomsorgen men nä, det var inom psykiatrin, fan vad läskigt. Nog ska det gå bra! Jag ska ju även vikariera som personlig assistent +  jobba summergames, peppar peppar! Mosters gullhjärta har precis åkt hem, han har sovit hos mig inatt. Det var så mysigt och han är så fruktansvärt snäll och han älskar typ min pappa, hehe. Nu ska jag ta mig nå frukost jag håller på att hungra ihjäl, när melker är hära så har man inte riktigt tid för sig själv utan då är det han som gäller! Älsk pojken.

hej

jag är full,
skriver imorgon.
PÖSS!


ikväll är det all in som gäller, skål från oss här på degeränget!


bjuder på en bild från förra examen!

sommarlov

Nu ska jag alldeles snart hoppa i en dusch (andra duschen för idag), men det är ju så otroligt bra väder. Ska även raka benen och efter det ska jag ta på mig kvällens outfitt som består av en byxdress, bild kommer sen. Sen ska sminket läggas och sen börjar det droppa in folk här hos mig. Vi ska nämligen grilla oss mat hos mig mellan 5-6 sen efter maten droppar det in ännu mer människor. Vi ska förtagga lite och spela kubb. Efter det så ska vi vidare. Jag tror dehär kommer bli toppen. Jag är taggad till tusen. Puss på det så hörs vi imorgon!


nationaldagen

Eftersom det inte blev någon uppdatering igårkväll så bjuder jag på en nu. Nationaldagen idag, hur firas det? Solen skiner, fåglarna kvittrar, det känns verkligen som om sommaren är här nu. Hoppas dehär vädret håller i sig nu. Jag skulle inte klaga om det blev nån grad varmare. Såg iallafall att på torsdag och fredag skulle medeltemperaturen ligga på 24,25grader, inte dåligt. Istället för att vara inne så ska jag nu ta på mig bikini och shorts, lägga mig i en solstol och hoppas på att få lite färg. Ut med er nu, passa på! Jag tror även jag ska ta mig en springtur måste ju springa in mina nya träningskläder som jag fick hem för någon vecka sedan. Ha en bra dag allihopa.


min snygging!




ÄLSKAR DIG!!!!!

håll tummarna för simon ikväll!

Precis kommit hem från Almas dop. Väntar på att middagen ska bli klar, det blir grillat. Lovelovelove! Mycket gott. Efter middagen tar jag cykeln och cyklar in mot stan där jag träffar Angelica och Emma kanske även Emmas lillasyster Ida, do no. Vi ska iallafall mysa i badhusparken? och se bigbrother finalen. Jag håller såklart tummarna på Simon, eftersom jag tycker han är en värdig vinnare. Han verkar vara sig själv, stå för vad han säger och vänlig mot alla. Om inte Simon vinner så hoppas jag på Martin. Uppdaterar senare ikväll. Puss!


vem vinner bigbrother 2011?

jag hoppas såklart på..

you can only be free when you got nothing to loose


grundvik nu


Rubriken talar för sig, grundvik. Jajemän! Just nu är jag ensam hära eftersom svärmor och svärfar åkte iväg och skjutsa jocke, det skulle även köpa nå gott inför kvällen. Mums! Henke åkte iväg till crossfix en snabbis, så jag är här och är med hundarna. Ikväll blir det antingen crusing eller hemma-mys!

dagens facelook


ikväll blir det..

förhoppningsvis en båt tur.

KANSKE FISKE OCKSÅ, PUSS PÅ DET.

sommarlov

Äntligen är sommarlovet hära, vi har endast en dag kvar och det är på onsdag nästa vecka, men den dagen räknas inte eftersom vi bara ska umgås med klassen hemma hos våran mentor! Bjussar på några gamla examens bilder!





Jag kommer aldrig att glömma nians examen, jag fick stipendium + pengar från skolan, jag hade bra mentor, världens finaste klass. Jag saknar er!!! Fast jag får inte glömma att jag fortfarande har en helt otrolig klass nu och världens bästa mentor, lovelovelove. Bjussar på några mer bilder från förra årets examensfirande. Torsdagen var vi hos mig och grillade, lördagen var vi hos emma där vi festade gärnet.