sjusovare

satan vad sliten jag är. har legat i sängen nästan hela dagen. blev även en pn på 2-3 timmar. vakna nu, fortfarande otroligt trött men nu ska jag inte sova mera. ska hoppa i en dusch nu, ta på mig världens skönaste kläder och bara må. kanske jag ringer hit någon eller åker bort nånstans. vi får se! ha en bra dag.


min finfina vän!

love sex and magic


pdol är över

nu är pdol helgen över och det känns faktiskt rätt skönt. idag kommer även pappa hem!!! ska bli otroligt skönt. även fast jag tyckt det varit skönt men det är fan både och. jobbigt att städa varenda dag, tvätta, diska, handla osv. ni förstår! men nu har jag ju fått en inblick hur det är att bo i hus, HE HE! jag tycker jag gjort det riktigt bra faktiskt. strunt samma. gårdagen blev väldig impulsiv, jag var på dåligt humör hela gårdagen och var nästan bombsäker på att jag inte skulle in på pdol området men sådär pang på kvällskvisten så blev det ändrade planer, stressigt blev det. gjorde mig klar på 40min och då duschade jag också. vi började i jävre hemma hos skoog, vi hann dock inte vara där så länge eftersom sista bussen gick halv åtta så då drog vi hem till ullis där vi fortsatte sen blev det in på området och först blev det att se veronica maggio. annars då? kvällen rullade på bra. det blev en promenad hem inatt, tillsammans med marcus och henke.

"om du hoppar på hans pakethållare så tar jag små brudarnas", haha! jag dog litegrann.


marcus i ett nötskal. känner mig idag ruskigt sliten och trött men inte tänker jag ligga i sängen för det inte! nu ska jag ringa min kära vän sen får vi se vad dagen har att bjuda på.




hollywood hills forever

http://www.youtube.com/watch?v=SCB01p0pBs0 
ingen annan än jag förstår och så låter vi det vara också!

pdol

nyss hemkommen från pdol, en dusch nu sen sängen! otroligt skönt. bara tagga för jobb imorgon på morgonen då..suck! ångrar nästan att jag tog på mig det men gjort är gjort. hoppas alla haft en bra kväll. min kväll sög! funderar nästan på att bojkotta pdol imorgon och sälja biljetten istället. godnatt.


fett med ös medvetlös

veckan har bjudit på väldigt mycket festligheter. alldeles för mycket. men vad tusan gör det!? jag har ju SEMESTER. så jävla värt det. livet leker. ikväll blir det ännu mer fest och jag är grymt taggad. pdol är en gång om året, så nu kör vi..fett med ös medvetlös!!! annars då? ska hoppa i duschen och sedan cykla in till stan där jag träffar rebban. ha en bra kväll allihopa för det ska jag ha. pusspuss.


hjärta


kiss and hugs

ilandsproblem

Hallå.
kvällen har bjudit på det ena och det andra. sunkan och niklas kom till mig, vi var här ettag sen drog vi in mot stan en sväng och därefter till anton. längesen man träffa den pojken! efter att vi spenderat nästan hela kvällen hos anton så åkte vi sedan till mig. nissarna har precis lämnat mig. nu ska jag ta mig kvällsfika och sedan hoppa i säng. är sjukt taggad inför morgondagen, den kommer bli magisk. den stora frågan är bara, vad tusan ska jag ha på mig? ilandsproblem. haha!

kanske inte blir sova nu, anton ringde..mest troligt kommer han, markus och dennis hit nu.




"bara bjuda på sig själv.." haha!

p to the dol

håller med det förra inlägget som niklas skrev, helt ok kväll igår. kvällen spenderades hos mig med fina människor. dock lite sömn, tror jag sovit 3 - 4 timmar totalt eftersom rebecca ringer och väcker mig helt panikslagen och tror hennes systemkamera var borta. tur den inte var det då! där kring åtta tiden på morgonen ser jag rille och jocke utanför mitt hus så jag erbjöd plats till dom, så mer sömn blev det inte. pojkarna åkte hem kring tolv-ett tiden så jag gjorde mig klar och ringde birgitta. så det blev en sväng till grundvik, mycket trevligt och otroligt kul att träffa dom. nu sitter jag här och gör ingenting? har hängt upp tvätten och snart ska jag plocka ur diskmaskinen, dammsugit har jag också gjort. nu ska jag visa er lite bilder från gårdagen sen ska jag hitta på nånting, frågan är bara vad tusan händer ikväll? orkar inte pdol ikväll, taggar istället upp inför morgondagen!






PUSSSSSSSSSSSSSS


Helt ok kväll!

Kvällen har varit helt okej. Känns som en bra uppladdning inför helgens bravader. Kort och gott avrundar jag kvällen med en hamburgare, om inte annat två! HUUUUUGS. // Niklas!


yeaah


gult är fult



PS, josefine hälsar ;)


love u girls


nothing to do

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: jajemän
Fått ditt hjärta krossat: på sätt och vis
Träffat någon som förändrat ditt liv: nej
Fått reda på att någon har pratat om dig: yes
Kysst en kompis: pussat, jajemän

BLANDAT:
Vill du ändra ditt namn: jo
Vad gjorde du under din förra födelsedag: firades av vänner
Vilken tid vaknade du idag: 10, somnade sedan om och vakna halv 3
Vad gjorde du igår runt midnatt: såg film med dennis och theng
Någonting som du längtar till: ett varmt land
Senaste gången du träffade din pappa: en vecka sen
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: mycket!
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: att jag har
Vad gör dig irriterad just nu: ingenting
Långt eller kort: beror väl på
Vad gillar du gällande dig själv: gillar väl olika alla dagar. 

DIN FÖRSTA:
Operation: ingen
Piercing: öronen
Tatuering: kärlek bakom örat
Bästa vän: har många
Sport: fotboll helt klart
Husdjur: kanin, fia!<3
Vaccination du minns: i skolan för stelkramp
Förälskelse: henke var min första riktiga
Alkohol du drack: öl, haha

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: ögon
Kramar eller pussar: kramar
Kortare eller längre: bara den är längre än mig så är det OK
Romantisk eller spontan: spontan
Tatueringar eller piercingar: tatueringar


vaken på nätterna, sover på dagarna..

otroligt skönt att inte behöva stiga upp på mornarna. nu får jag sova ut. det som är mindre bra är att jag har verkligen vänt om på dygnet. ändring på det när skolan börjar om. både postitivt och negativt med rutiner. imorgon ska jag klippa gräsmattan..suck och stön! men det måste göras. ska även umgås med min fina vän josefine.

hugs and kisses



heart means everything


2008-2009 nångång..hehe


cool girl


rövhäng

hänger röv, då vet ni.

live, laugh, love


godnatt

trästocks, motion, fulla människor, max mat, bilm kapten röd, hem..ungefär så har min kväll sett ut, då vet ni. nu ska jag lägga mig i min sköna säng och sova som en böna. godnatt.




trästocksfestivalen

skönt att få sluta tidigare men ändå ha fullt betalt, inte dåligt alls. har precis kommit hem, har varit en sväng till syrran där vi firade melker som fyller 1 år idag. har även hunnit med en sväng till farfar. nu är jag hemma, ska strax hoppa i duschen för att sedan börja göra mig klar senare ikväll bär det av mot trästocks, nice!

harry potter

just hemkommen från bion, det blev harry potter, från början höll jag nästan på att somna, grymt trött efter en lång arbetsdag. mer spännande mot slutet så jag höll mig vaken. nu ska jag hänga upp tvätten, renbädda och sedan krypa ner i sängen. jag är sjuuuuuukt trött. sista arbetsdagen imorgon, grymt skönt. godnatt alla!


gratis är gott



så skönt att äntligen vara hemma. har jobbat ändå från 07:00 till 16:00. direkt efter jobbet begav jag mig till moster där jag blev bjuden på både middag och födelsedagsfika, min kusinvitamin fyllde nämligen fem år igår. mycket trevligt. dom är så söta dom där små trollen.

idag på jobbet fick jag två biobiljetter utav johnny som jobbar där, biljetterna går ut idag så ikväll bjuder jag angelica på bio. var egentligen inte alls taggad, men gratis är gott. hehe!

ska även hinna med att tvätta två maskiner idag hade jag tänkt men jag är ju snabb som blixten.

blir även trästocks på fredag med rickard och säkert någon mer, vi lär ju träffa massa härliga människor där om inte annat!

MEEEEEN, nu ska jag hoppa i duschen och sedan cykla iväg in mot stan.

jävlar också så många läsare jag fick sådär pang bom på en och samma dag, hej alla 70nya läsare.

ha en bra dag allihopa! PUSS




dream

pratade nyss med pappsen i telefon, de befinner sig just nu i göteborg. det verkade ha det bra, njuter av semestern och super. haha! som att jag ångrat mig, jag skulle ha följt med...det suger att vara hemma själv! skickade precis iväg ett mess till honom då jag skrev att han ska boka en flygresa dit till mig på fredag, så få se då. tror ju knappast det, men hoppas kan jag alltid göra! :)


då och nu





bilden högst upp är tagen för ca 3,5 år sedan och bilden nedanför är ganska ny. ganska kul och att se hur man förändrats. saknar dock mitt hår som jag hade på översta bilden men jag ska spara ut mitt hår lika långt som på bilden!

carpe diem



i tökk så myche om dää, i hoppes du vejt om hä




hola amigos!

hola!
idag har jag hunnit med mycket. igår sov jag hos rebecca så på morgonen smög jag mig upp eftersom den lyllon var ledig, åt frukost och cyklade iväg till jobbet. efter jobbet cyklade jag hem på direkten, landade, sen iväg igen mot angelica. vi gick ner på stan och stroozade runt och kikade, hittade mycket fint som jag vill ha. julia gick också med oss en sväng. vi köpte bland annat en present till mosters gullhjärta som fyller 1 år på fredag. innan jag började dra mig hem så blev det en sväng på coop och handla mat så jag klarar mig veckan ut. när jag väl kom hem från stan han jag knappt landa så bar det iväg igen mot annelund och hälsa på farfar, blev där ungefär en timme sen hem igen. här är jag nu. jag är så stolt över mig själv, jag har tvättat en tvätt maskin, plockat ur och i disken, dammsugit och gått ut med soporna! nu när jag ändå babblar på om massa onödig skit så kan jag ju även berätta att jag gått och blivit hurtig, jag cyklar hit och dit, hit och dit, hit och dit..hela tiden. jag är fan stolt över mig själv. får se om det även blir en promenad såhär på kvällskvisten men först måste jag hänga upp tvätten.


bjuder på den, puss!

love

Det handlar om att prata sönder nätter,
om att sätta på en film om och om igen
för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar.
Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet.
Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar.
Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora,
bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen.
Det handlar om att kunna kyssa bort sårigheten,
om att viska du är vacker tusen gånger varje natt
och mena det lika mycket varje gång. Att plötsligt finna
ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha
tusen fjärilar i magen. Det handlar om att tappa bort sig
i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut.


brist på annat

Du heter: mona jennifer nilsson
Låt som när du är ledsen sörjer till? finns en del
Beroende av: godis
Vad tror folk om dig? jag vet faktiskt inte, folk tror så mycket
Vad får du oftast komplimanger för?
ögonen för det mesta!
Hur imponerar man på dig? var dig själv
Brukar du skratta för dig själv? händer faktiskt
Var bor du? piteåstad
Trivs du där? absolut
Har du haft sex idag: nej
Hur svarar du i mobilen: beror på vem som ringer
Vem ringde du senast?: pappsen
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: hm, om allt möjligt
Antal timmar sömn inatt: 10h ungefär
Sov du ensam: ja
Brukar du komma i tid: ja, försöker alltid vara noga med tider
Hur känner du dig nu: jag känner mig utvilad för en gångskull
Vanligaste färg på dina kläder: svarta, tråkigt va?
Vad saknar du: gamla tider "saknar allt gammalt, men älskar allt nytt"
Hade du en bra kväll igår: jajemän
Favorit dryck på morgonen: oboy och te
När brukar du oftast gå och lägga dig: olika, har blivit rätt sent på sistone
Är du blyg?: Nej absolut inte
Sysslar du med någon idrott: nej
Har du stationär eller bärbar dator? bärbar
Vilken är din favoritplats? på något varmt ställe
Är du nöjd med ditt liv: går väl i perioder, men jaa
Vad är det värsta du vet?: ett krossat hjärta
Har du bra vänner och äkta vänskap?: absolut, finns inget som kan beskriva hur bra de är
Vad är det finaste du fått?: hm..har fått många fina saker, men jag gillar personliga..nånting som tilltalar "mig"
En speciell dag du minns: finns många oförglömliga datum
Du samlar på: minnen
Vem ringer du när du är arg/ledsen: beror helt på vad jag är arg eller ledsen över
När grät du senast: sist var nog när jag var förbannad på pappa, hahaha
Vill du gifta dig: hittar jag den rätta så varför inte?
Vill du ha barn: ja
Är du musikalisk?: nej, men önskar att jag vore
Vad dricker du helst när du är törstig: vatten
Bor dina föräldrar tillsammans: nej
Har du någon gång gråtit dej till sömns: ja


godmorgon

jag är trött


min dag!

dagen började med jobb som vanligt 08:00 - 14:30 likaså imorgon. hem, städade, gräddade våfflor tillsammans med angelica, sen kom rebecca. vi har suttit och snackat skit och spelat kort och ätit flått sen kom även niklas, oskar, marcus, rille, erik och elin. kvällen flöt på med kortspel, studsmatta och skitsnack..;-) alla har precis åkt hem och jag har plockat ihop det värsta vi rivit ner. måste hoppa i säng nu på direkten börjar ju som sagt kl 08:00, imorgon blir det att kanske umgås med wille, det blir kul..APlängesedan sist. godnatt och sovgott.

godnatt hälsning

hallå alla busar!
gårkvällen bjöd på max mat och jacuzzi hos anders och filmtittande hos mig med angelica. jag somnade såklart under filmens gång, så trevlig sällskap var jag väl inte direkt. hon åkte hem kring 1 tiden ungefär? tror jag..jag sov så jag har ingen aning och klockan 4 ringer dennis och ber mig öppna ytterdörren, vilken våldgästning. så idag har vi bara tagit det lugnt, en rejäl sovmorgon, bad på pottan eller rättare sagt JAG badade med fiskarna, whoooooooooooop! dennis var så feg så han titta bara på, inte för att jag var kvar i vattnet nå länge men. handling på det, sen gomiddag. muuuums! jobb imorgon, fy vad jobbigt. borde egentligen gå och lägga mig, & så får det bli. godnatt alla mina trogna läsare, pusssssssssspusssss!


jacutzzi ikväll

Gårdagen bjöd på fest i bergsviken, först förtagg hos angelica med tjejerna, middag osv. Sedan firade vi anton som fyllde 18 år. Jag hade skitkul så tack alla inblandade. Festen dog när musiken dog, så jag, rebecca, niklas, oscar och erik åkte hem till rebecca där kvällen sedan avslutades för allihopa. Fem pers i ett rum, haha. Men det gick bra! Jag kom hem imorse kring halv 12 tiden. Har bara suttit framför datorn sedan dess. Ska alldeles strax hoppa i duschen känner mig så ofräch efter gårdagen. Jag stinker rök och alkohol, uuuuh. Sedan är det bara göra sig klar igen, ska nämligen till anders ikväll och bada jacutzzi med honom, dima och kevin? Som det låter nu så blir det mest troligt middag från tre kronor också. Grymt!




Jag gillar vår present ide, haha!

festligheter

usel uppdatering,jag vet!

på dagarna har jag jobbat mer eller mindre. umgåtts med folk, hängt i skuthamn, firat angelica, shoppat och ja mycket mycket mer än så!

just nu är jag i stan hemma hos angelica, vi gör inte mycket alls. jag sitter framför ena datorn och fetar mig med kakor och godis, angelica sitter på den andra datorn och fetar sig med chips och yun slickar på sina marshmellows som om det vore en kuk.

hade tänkt duscha här, raka mina ben så jag inte får så mycket att göra imorgon. imorgon ska jag på 18årsfest så det blir mycket festligheter. måste bara nämna att jag är ledig imorgon, otroligt skönt.



ha en fin helg, mina nära och kära
♥ för det ska jag ha!

äventyr

fullspäckade dagar! just därför har jag inte haft tid med datorn. under de senaste dagarna har jag hunnit vara både i boden och piteå. fredagskvällen låg jag hemma och bara tog det lugnt, jag är helt slut efter jobbet..hehe! på lördag morgonen åkte jag till boden och på söndan åkte vi till piteå. idag har jag jobbat as usel, fast jag fick faktiskt sluta tidigare, vilket var himla skönt, hem och duscha sedan bar det iväg mot furuborg där jag och dennis åt lunch. har även hunnit med en sväng till havsbadet med helena och barnen! nu är jag hemma och har ingenting alls för mig. nu ska jag läsa lite bloggar och sedan kanske det blir en springtur om vädret tillåter, det ser inte så lovande ut just nu iallafall. fick även ett sms av dennis x2 som fråga om vi skulle dra och träna, vilket lät jävligt lockande men tyvärr så har jag inget träningskort än så länge. så det blir nog att ringa brudarna och fråga om de har lust för en tjejkväll med mys!
 

bjussar på den!

never give up

Hallå igen!
Jag har ingen blekaste aning om hur jag ska börja mina inlägg..men det får duga!

Idag har jag jobbat, efter jobbet begav jag mig mot stan där jag fyndade. Hittade även en present till Angelica som fyller 18 i veckan som kommer. Så henne ska vi fira på onsdag!

Annars har jag inte gjort så mycket mera, varit hemma och spenderat tid med familjen. Ska snart hoppa i säng, upp tidigt imorgon för att åka till boden.

Funderar kanske på att åka en sväng ner till råneå också om tiden och orken finns där.

Måste bara nämna att jag älskar vädret, hoppas det fortsätter såhär. Idag har det varit över 30 grader i skuggan!

Nä nu ska jag lägga mig. Sovgott allihopa! Ha en fortsatt trevlig dag. Kram / Jennifer



Hittade en bild på mig under jobb perioden på sjukhuset, söt tjej!

hej alla fänz. nu sitter jag här i mitt rum, tittar ut genom fönstret och önskade att vädret skulle vara lika bra som på förmiddan. jag och angelica ska glida båt snart, nice! min kropp är helt slut och sliten..kan det bero på jobbet? jag är ovan att stiga upp tidigt men jag kommer vänja mig vid det. annars så har dagen varit bra, det har gått bra på jobbet, allt har flytit på som det ska. dessvärre tråkigt att jobba när det är så varmt ute, skulle helst vela ligga på en sandstrand och bara njuta men jag hinner, lär väl bli en utomlands resa snart också!!! :)) började precis fundera över vad som händer i helgen, jag vill ta det lugnt, njuta och umgås med mina fina vänner ♥ nu ska jag hoppa i en dusch för att sedan göra mig klar inför vår planerad båttur, hoppas verkligen den blir av och att skitvädret vänder på sig! ha en bra onsdagskväll allihopa. puss!


har även hunnit träffa mina söta kusiner idag ♥

godnatt hälsning

Alla dar ser nästan likadana ut så just därför orkar jag inte skriva så mycket. Ska lägga mig nu, upp tidigt imorgon. Extra tidigt eftersom jag tänkte ta mig en dusch också! Godnatt alla läsare. Puss!


skoter livet


När det är vinter vill jag ha sommar, när det är sommar vill jag ha vinter. Jag kan inte besämma mig! Jag vill köra skoter nuuuuuuuuuuuu. Fan vad taggad jag är till vintern, köra skoter, åka iväg på äventyr, grilla och umgås med fina människor. Just då kan livet inte riktigt bli bättre. Eller en sen sommarkväll framför brasan med sina bästa vänner är inte heller helt fel. Jag älskar vintern lika mycket som sommaren. Jag älskar sommaren lika mycket som vintern. Däremot kan våren och hösten dra.

brunett och het, jo tack jag vet..


Nians examen! hehe.

work out

Första dagen på jobbet gick suveränt. Jag fick träffa de flesta och se på. Imorgon är det ännu en arbetsdag, så småningom ska jag klara av dehär själv, det blir bra! Bra personal och det är ett stort + vid kanten. Nu ska jag dammsuga i mitt rum och även dammtorka, sen slänga mig i sängen och slå på en film eller nå! Godis hade inte heller suttit helt fel. Tror nästan jag måste ta cykeln mot okq8.


puss

det blir en tidig kväll för fröken nilsson, för imorgon jobbar jag! då vet ni. puss!

boden alive






what's happend

Hallå, vad händer? Just nu befinner jag mig i boden town. Tydligen så blev det boden alive igår, träffade min syster m. respektiv och min bror m. respektiv hära i boden. Vi spelade och försökte vinna choklad men nä, men två gossedjur blev det. Resten av kvällen hängde vi inne i öltältet. Det var mycket trevligt att träffa dom. Dom åkte hem kring halv 1 tiden, så då åkte jag hem till dennis där jag tillbringade resten av kvällen. Tog några bilder igår kväll som jag ska visa er sen! Vet inte hur jag kan lägga in dom här på dennis dator så jag får göra det när jag kommer hem. Bussen hem går 19:05, så det blir sängen ganska direkt jag kommer hem eftersom jag ska jobba ett låååååångt pass imorgon.

drar och jobbar!


undra vilken färg psg tröjorna är i år, hehe!

nu jävlar ska det pressas!