could you blow my heart up?

Hej gott folk. Orkar nästan aldrig logga in hära för att skriva,men idag så. I fredas sov jag hos henke, vi körde fyrhjuling och var med jocke. I går följde jag pappa för att skjutsa hem jonas, som ska sova hos farfar sista dagen innan han åker till köping. Den kvällen blev lugn, tidig kväll men det var skönt.  Jag har precis skickat i väg ett sms åt josefine och ullis för att höra om vi kan hitta på nånting ikväll, men inget svar ännu så vi får väll vänta & se. 



system kamera

Jag vill ha en systemkamera nu nu nu nu, tänk så otroligt fina bilder man får. Också nu när sommaren
kommer har man massa roliga saker framför sig, åh. Tror jag ska köpa en när jag har sommar jobbat.

Ingen aning om vilken sorts jag vill ha, men bara den är bra så duger det för mig! Pussssssssssssss!

28 februari

ja, jag är vid liv, är bara sämst på uppdatera. Ser det inte ut att vara dags att klippa håret snart? Sist jag hade tänkt det blev det aldrig av. Min utväxt är ljusblond och när jag hade ljust hår känndes detsom om den vore svart. Kanske dags att färga också :) Hade först tänkt klippa mig och färga innan vi skulle ta klassfoto, men nu är det försentför det tog vi idag. Också bli man ofta så onöjd när man jusst har klippt sig så det kanske ändå var lika bra att det inte blev. Igår var jag med henke, vi följde pappa & jonas och handla sedan myste vi bara. Inte helt fel att ha världens bästa pojkvän!

that's cool

Lördag: Jag umgicks med henke. Vi åt ute på palazzo för mig blev det pizza. Sedan körde vi fyrhjuling osv..Sedan sov jag hos honom.

Söndag: Kom hem någongång kring 1 - halv 2 tiden, gjorde mig te. Sedan tog jag mig en dusch och tog på mig myskläder, satte mig vid datorn en stund, plockade undan i rummet och pluggade lite. Senare någongång följde jag pappa till luleå för att hämta jonas min farbror som kom i förrgår från köping.

Godmorgon på er läsare. Jag steg upp för en stund sen jag tog på mig det som låg framme, gjorde en inbakad fläta i luggen och knorr, orkar inte fixa mig på skolan så det får bli så.  Hade tänkt att jag skulle ta mig frukost nu när jag skrivit klart detta inlägg och det får bli nu, ha en bra dag allesammans! Puss v

<3


mot öjebyn


Har precis gjort mig klar, duschar - klätt mig osv..nu ska jag till öjebyn och kolla
när louice har handbolls cup. Vi hörs sen!

thai och nodo besök

Hej på er. Tänkte berätta om gårdagen för er. Direkt efter skolan tog jag bussen in till stan, där jag mötte upp felice på ginatricot. Vi snoozade runt litegrann på staden, sen åkte vi på dollarstore och kioskpiraten för att köpa dricka och godis till kvällen. Sen in på stan ännu en gång. Hittade mig lite prylar.  Sen gick vi hem till felice, gjorde oss klara för kvällen. Sen gick vi ner på thai, jag åt friterad kyckling väligt gott. Tina kom dit och gjorde oss sällskap, sen kilade vi ner på nodo där vi bara satt och umgicks. Det slutade med att mel kom också gick vi till felice där vi satt och pratade som mest. Nu tänkte jag bjuda på bilder :


hahaha(!!) inte seriös.


vi höres imorgon. Puss och kram!


grattis felice♥

Hej på er. Hur har er dag varit? Min dag har varit ganska lugn men ändå lite hektisk. Vaknade vid 06.00 av att pappa åkte till jobbet, hade svårt att somna om men det gick tillslut och jag vaknade igen vid halv 8 - som vanligt! Gick upp och fixade mig med lugn & ro.

Kom tidigare hem, vilade lite. Nu sitter jag här och pratar med min vän felice som fyller år idag angående helgen. Party på gång, eller inte party mer tjejkväll. Ska bli så otroligt kul att träffa en massa vänner. Jag har verkligen saknat er ♥

På hk:n. Gjorde jag egna köttbullar och potatis m.morätter, mums & nyttigt.
Jag verkar klara mig bra på nyttighets-fronten, duktig jag är! Faktiskt så sa min
hk lärare att jag har mvg i hk och det känns jävligt skönt att höra, det gjorde min
dag så mycket bättre. Men jag måste ju klara provet för att behålla det och det ska
jag göra. Ska börja plugga redan nu ändå fast den är flera veckor kvar.




FELICE JAKOBSSON, GRATTIS BABE!


trogna läsare

hej på er trogna blogg läsare. Slutade halv 2 idag, vilket var jätteskönt. Begav mig hem direkt, duschade och gjorde mig klar. Nu väntar jag på att maten ska bli serverad sen ikväll blir det att åka till henke. Det betyder så inget mer skrivade blir det. Igår när jag tittade på andra avenyn så tjorvade mycket, så såg bara hälften. Så ska tvinga henke till att se det ikväll, men det blir nog inte så svårt jag har lärt han att börja se det. Det är ju faktiskt bra. Ha det bra!

lay all your love on me

Hej på er. Nu är jag klar med dagens planer. Har gjort bort matte uppgift och plockat undan i rummet osv. Ikväll ska jag mysa, dricka té och varma mackor och kolla på andra avenyn! - Det kan ju inte bli bättre! Nu sitter jag hära läser lite bloggar och äter vanlijglass med banan i, mums!

inte överskattat

Det var ett bra tag sen jag skrev, ellerhur? Därför tyckte jag att det var dags nu. I lördags var det en dag när alla singlar tycker är överskattat, alla♥dag. Fast den är inte överskattad. Att fira alla♥dag med den man älskar betyder inte att man måste vara i ett förhållande. Samla ihop ett par närmsta vänner och umågs. Svårare än så ska det inte behöva vara.Den dagen tillbringades på kabaree, sen åt vi middag med släckten och henke följde med såklart. Sen åkte vi hem till honom där vi körde fyrhjuling osv. Söndags så pluggade jag hela kvällen, kollade på gossipgirl. Måndag det var igår, då var jag med sofie. Vi kollade på innebandy (korpen). Det var kul att vara med dig snygging! Idag är det tisdag, har precis slutat skolan, vi slutade efter lunch, fast jag åt ingen lunch för var tvingen hinna med bussen så håller på med lunchen nu här hemma. Dima är hära, vi ska plugga ihop. Vad har ni för er?:)


utmaning

Det är faktiskt såhära att jag blev utmanad av 2 personer och dom är sofie & jennifer.

Såhär går det till:
  • Gå in i din bildmapp och välj mapp nr. 6.
  • Välj sedan bild nr. 6 och visa bilden på bloggen och skrivt något om den.
  • Invitera 6 stycken nya. Länka till dem och låt dem veta att de blivit utmanade.



Dehära är en bild från one day action i sommras, den var en härlig kväll som
jag tillbringades med mina vänner. Själv hade jag glömt hur vithårig jag egentligen
var. Från vänster: felice, alexandra, jag, ?, felice, moa och ullis.


Dom jag utmanar är ;
Felice


alla-hjärtans-dag.


-

Godmorgon på er. Henke kom hit igår kväll också sov han över hära. Nu gör vi oss klara, för kl 2 ska vi åka till långträsk på kabare. Jo, också har jag fått min present av älskling det var ett halsband och örhengen, jätte fina! Gulleplutt. Av mig fick han kalsonger, t-short och choklad. Sen efter kabaren ska vi äta middag med släckten, sen ska jag till henke och sova där. Vad har ni för er? 

fredan den 13e, vad tror ni händer idag?

Har någon mer än jag tänkt att det är fredag den 13e idag? Man undrar ju vad som kan hända. Faktiskt så dog min faster johanna granberg fredan den 13e. Det känns som att dagarna rinner iväg, jag minns det som om det vore igår. JAg var hos min mamma, hade sovit dära. Då ringer min pappa till mamma för att berätta vad som hänt. Mamma skjutsade hem mig direkt till pappa och där fick jag veta vad som stod på. Tragiskt var det! Ska iaf köra fyrhjuling med h, man får ju hoppas att det inte händer nånting. Men innan det så ska jag enbart plugga plugga plugga, jag är inte den tjejen som brukar plugga på helger, men nu ska det ske en förändring i mitt liv och jag ser framemot det. Ska först ta mig en dusch och plocka upp små grejerna jag har i rummet.

* duscha.
*plocka undan.
*umgås med min familj(let's dance)
*plugga.
*henke.

Det är det som händer idag. Ni då, ska ni också bara ta en lugn kväll som jag? eller..?


Som att jag blir sugen när jag ser denna bild, mums!

dagen som alla väntar på.

Godmorgon på er. Känner att jag gick upp för tidigt imorse men ändå är jag lite stressad i alla fall.
Veckorna går otroligt snabbt och snart är det helg igen, eller idag. Ska ikväll bara ta det lugnt som
alla andra helger. Kanske skulle träffa henke senare för att ge varann presenter, för imorgon är ju
faktiskt alla-hjärtans-dag. Annars har jag inga planer. Hur ser er dag ut? Kram, Jennifer.

inlägg från gårdagen, fast det hamnade som utkast.

Igår var jag på stan och köpte en alla hjärtans dag present till mitt lilla hjärta: ) det blir nog bra, hoppas jag.  Men vad jag köpte det kan jag ju inte säga hära, eftersom han kanske läser och jag vill att det ska bli en överraskning.

Denhära dagen började med att kila iväg på skolan. Vi hade först matte, sedan prov i idrott. Det var inte nå svårt alls. Sen hade vi engelska, men där såg vi film. Sen hk, så dagen har varit väldigt slappt, men det kan vara skönt det också. Sen bar det av hem, städade upp i rummet och sedan gjorde jag matte läxan. Så nu är det gjord, det känns faktiskt skönt när man äntligen har gjort bort den. Nu väntar jag på att Henke ska komma till mig, saknar honom faktiskt.


-

Jag hatar att måla naglarna. Jag klantar alltid till det under den tid som det ska torka tex kommer emot någonting så det förstörs, usch. Nu har jag äntligen klarat det - för en gångs skull - och nu är det läckert, haha! Jaja, jag loggade inte in bara för att skriva om måla naglarna. Utan mer för vad som händer idag och vad som hände igår. Så då börjar vi med gårdagen. Gick på prommenad mötte henke, det var skitkallt så vi gick till mattias och värmde oss. Sen gick vi tillbaka. Sen åkte Henke hem. Dagen blir enbart plugg plugg plugg..mycket denna vecka jämfört med vanligt. Kanske det blir en prommenad senare ikväll, men det beror ju på hur det har gått.



Väntar nu på middagen som snart serveras, hoppas det blir något gott. Sen blir det att ta på  mig mys-kläder eller rättare sagt ( henkes ) sen blir det plugg, som jag redan sagt. Ha det bra!

give me summer.

Jag längtar till sommaren och längtar bara ännu mer när jag
tittar på alla sommar bilder jag har sparat i min dator. Åh, ge mig.











Dehära är bara ett fåtal av bilderna jag har. Men det skulle ta år om jag skulle
lägga in alla jag hade. För tog säkert kort varenda dag. Dehär är en sommar
jag aldrig glömmer.

veckans to do


9 februari

Åh vad irriterad jag blir, varför kommenterar alla anonymt? Det skulle vara roligare att få veta vem som kommenterar. Ni får gärna kommentera, men snälla skriv erat namn från och med nu. Det skulle vare cute:)

9 februari

Hejhallå, blev tyvärr ingen uppdatering igår, men jag var med Henke hela kvällen och han åkte hem där nångång kring 12, så det var ingen ide att slå på datorn och skriva. Då var det sängdags.  Vi gick till ok, då skulle jag köpa pengar till min mobil, men nä inte gick det. Henke gjorde det, han är så jävla söt. Så nu har jag både gratis sms och pengar på den, det känns väll bra. Dessutom så fick vi oss en prommenad. När vi kom hem kollade på beck, andra avenyn och en liten snutt av gossip girl. Men nog om det. Sittter på skolan nu, vi har nå arbete om samerna, inte världens roligaste men. Men tillbaka till arbetet så hörs vi senare. Pussdå!


8 februari

I går kväll så åkte jag med pappa till flygfältet där han gjorde nå saker. Sen när jag kom hem så var dima och jocke hemma hos mig så jag var med dom, vi gick till ok och köpte nå gott. Sen hem till mig igen, vi kollade tv, satt vid datorn också uppträdde dima för oss. Ful var han. I eftermiddag ska jag vara med Henke, vad vi ska göra är väll inte helt klart än så mer om det kan jag inte skriva. Men det blir väll det vanliga. Nu hade jag tänkt städa (ordentligt) i mitt rum, för det ser förjävligt ut. Typ godispapper överallt, kläder på golvet, tomma glas också vidare. Måste också på ok en sväng idag och fylla på min mobil som endast har 52 kr kvar på kortet och inga gratis sms. Eftersom jag är mobilberoenda så skulle jag inte klara mig en dag utan pengar på den. Nog om det. Får se om jag slänger in nått inlägg sen.




- i sommras i juni/juli nångång.

7 februari

Godmorgon på er. Eller goddag kanske till och med godkväll. Fy vad trött jag är! Men jag förstår mig inte på varför jag är trött. För vi kollade på let's dance och bara chillade igår. kl 01,00 på natten vart vi pigga och tänkte ta oss en prommenad, vill ni veta hur långt vi gick? haha, runt gården. Sen in igen. Det var inte mening att det skulle bli så kort, men det var kallt och det var mysigare att ligga i sängen. Sen började vi kolla på nån film som var på fyran. Somnade till den och henke likaså. Men vaknade hur många ggr som helst i natt, vet inte varför. Strax ska jag hoppa in i duschen och fixa mig iordning och vänta på att jag får svar på ett sms, som avgör vad som händer idag.

Vad ska ni göra idag annars?
Kram, Jennifer.

6 februari

Jag hade tydligen inte så bråttom som jag trodde jag hade. Henke var tydligen och hämta hem en bil. Har ju varit klar sedan kl 17,00. Har nu suttit och tankat lite fräsh musik till mobilen när jag äntligen orkar. Nu när jag ändå har tid så kan jag uppdatera om dagen. Niorna har varit i jokkmokk på marknaden, det var värt det tycker jag. Vi hade det roligt visst "familjen" min? Ikväll blir det att sova hos henke. Men nu bjuder jag på bilder.





(klicka här) för mer bilder.

Dags att packa ner varma kläder, sen pallra sig till henke. Kan det inte sluta snöa ute?!

5 februari

Säg ärligt vad ni tyckte jag var finast i?
(klicka för större bild)

1.  2.  3.
4.  5.

5 februari

 Min blogg har varit lite under ombyggnad men det är felicia som har fixat min blogg, nog för att jag har ändrat lite små saker. Jag tycker den blev fin, skulle vilja byta text stil och rubriken till grå. Men det ska fixas!


Klicka på bilden så kommer du in på hennes sida :)


5 februari

Jahaja, har kommit hem för ett tag sen från skolan. Kanske lugn och skön dag idag faktiskt. Så godkväll på er allihopa har inte varit så bra på att blogga, men jag har haft andra saker för mig! Kan ju börja med att skriva från gårdagen, det hände inget speciellt. Iallafall inget jag kan komma på nu. Jag gick ' halva ' vägen till älsklingen, sen kom han och hans mamma och hämtade upp mig. Idag, då vaknade jag med en ganska seg morgonstart. Vilket gjorde att jag verkligen inte ville till skolan. Men om man är hemma en dag så så har man missat en veckas arbete känns det som, inte så kul. Men så duktig som jag var så steg jag upp och gjorde mig iordning. Hade som sagt nationella första passet i svenska och det gick ganska bra om jag får säga det själv. Nu ringde pappa och sa att han hade lagt in pengar på mitt kort, så nu har jag ca 800 puss på mig, och 150 kr i plånkan, + typ 50kr i enkronor/femmor/tior. Känner mig lyckligt rik, haha men det kommer ta slut lika fort som det kom in. Idag ska jag sola med sofie, sen kanske plugga det behövs att nöta ekvationer, någon som har lust att hjälpa mig? Sen ska jag följa anna och handla till imorgon då vi ska till jokkmokk. Men ursch på detta blaskiga vädret. Aja, ska väll försöka plugga lite mer även fast jag inte orkar. Men det kommer väll ändå sluta med att jag fastnar hära.


<3

4 februari

Dagen började med skola som vanligt. Efter skolan åkte jag in till stan träffade henke där. Sen kom rebecca in till stan och gjorde mig sällskap. Jag hittade mig en tunika, örhengen och trosor. Ska snabbt göra bort engelska läxan nu, sen ska jag till henke. Kanske skriver sen om jag ids. Ha det bra iallafall!

3 februari

Har ni varit och solat i 20 min, sen kollade jag på  lillasysters träning. Nu sitter jag här och äter vanlij/jordgub/päron glass med karamell strössel. Väldigt gott =) ska precis klicka på andra avenyn. Sen har jag ogjort mina 100 sit ups innan jag får lägga mig. Godnatt!

3 februari

Vårat internet har varit lite risigt sista tiden. Och igår gick det inte logga in alls. Men nu så, tur är väll det. Igår var jag duktig tjej, jag fick ändå till hortlax. Fyfan, men skönt var det och det var värt det för jag fick ju träffa min älskling! Sen när jag kom hem så var det meningen att göra 100 sit ups men det blev bara 60 som dagen innan. Idag började morgonen med nationella prov i svenska, för mig gick det faktiskit hyffsat bra, hoppas på vg. Vi har även nationella på torsdag då ska vi skriva en uppsats och om vad, det vet jag inte ännu. På fredag åker alla nior till jokkmokk, jag tycker att det är kul att vi ska dit, för man slipper ju iallafall lektioner. Nu hade jag tänkt sätta igång med läxorna som vi har så är det gjort. Hade sen tänkt höra med anna om vi kan åka iväg och sola, för det var ett bra tag sen.

1 februari

Åh vad arg jag blir. Har ni läst aftonbladet om dessa män som lurar småflickor över internet på chatt som sedan bestämmer träff med dem? Jag fattar inte varför folk ens tänker på ett sånt sätt att man ska tillfredsställa små flickor som är 30 år yngre än en själv. Är det inte helt sjukt? Jag tycker det är bra att aftonbladet gör sånt här som dom gjorde denna gång, riktigt klokt. Klicka på bilden för att komma till artikeln.

 

1 februari

Ny månad med nya möjligheter.

Gårdagen mer detaljerat.
Henke kom till mig kring halv 6 -6. Då tog vi pappas skoter och körde till pitstop där vi åt pizza. Efter vi köpt pizza gick vi till godishuset som är dära intill. Vi köpte massa godis. Meningen att vi skulle hyra film dära också, men då hyrde dom inte ut filmer längre så då körde vi till ok. Där hyrde vi barnhemmet. Sen for vi förbi pappas kompisar där pappa m. familj var och åt middag osv..vi satt och pratade åså. Sen åkte vi hem till mig, såg filmen och busade. Sen där kring halv 12 så åkte vi ut med skotern igen och hälsade på marcus. Sen hem typ. Nu på morgonen har vi bara degat, suttit och pratat med anna och pappa. Han åkte nyss och längtar redan till nästa gång vi ses!






I TAKET LYSER STJÄRNORNA
Var bara in och skrev snabba inlägg förut så nu skriver jag om filmen. Filmen iförrgår var bra, bortsett från slutet som jag ville skulle hända mer på. Man fick liksom inte se vad som hände med zacke-snygg snygg (SAMUEL HAUS) och den andra killen. Dåligt tycker jag, men eftersom man hade läst boken så visste man allt som skulle hända. Men sorgliga tillfällen där det rann tårar på nog halva biosalongen.  Gillade filmen faktiskt.