-

klicka här här för att komma till min nya blogg.
Imorgon tas denna blogg bort forever! Fortsätt läsa på min nya ;')


NY BLOGG

Vill ni veta vad jag heter? Så fråga! Ska såsmåningom radera denna.

SES DÄR!


BIO PÅ SKOLTID

Idag har vi varit på skolbio med flera skolor och även spelat in film på so:n. På ett sätt ganska roligt, men inte senare. Henke hämtade mig när jag slutade så åkte vi hem till mig. Han har nu åkt efter hjälp pappa med att hämta våran nya soffa och bord som kom idag. Så nu jobbas det förfullt här hemma. Jag ska dessvärre göra läxa. Ska även hinna läsa lite i boken så jag klarar eu provet imorgon. Här kommer lite bilder.


PUSS

Sov över hos henke natten som blev till idag. På morgonen skjutsade han mig till skolan. Idag har jag inte gjort mycket, ska precis gå över till helena sen blir det plugg resten av kvällen. Imorgon har vi skol bio, vi ska se the wave typ världens sämsta film, suck.. CRUSING I HELGEN, DÅ VET NI :)

FULLSPÄCKAD SÖNDAG

Hallå bloggen. Vilket strålande väder det är ute. Idag kl 10 var jag på kursen igen. Det var våran sista lektion förutom på onsdag då när vi skriver prov. Det ska nog gå bra, känns redan nu att jag kan allt vi pratat om. Efter kursen så har jag haft fullspäckat med saker att göra. Städa garderoben, städa rummet och plugga lite. Men vill ni veta? att jag har faktiskt hunnit med alltihop + lite extra saker. Har startat en tvättmaskin för att göra anna glad också har jag damsugit i köket/tvrummet och duschat och nu gjort mig klar. Ikväll blir det mys framför tv:n med pojkvännen.

Hur ser er söndag ut?


-

Förlåt för en dålig uppdatering i helgen. Men nu får ni läsa förfullt. I fredas var jag med henke, vi åkte på godis huset där vi köpte massa gott. Sen körde vi omkring med jens och mattias på "en trappa ner" Sen körde vi runt hela kvällen. Vi var chafför till anna och pappa och deras kompisar, det slutade med att jag och henke åkte hem till honom och somnade där. Då ringer pappa kl 2 och frågar om skjuts så då var det bara upp för att hämta dom. Sen strejkade henkes bil, så vi fick hämta startkablar osv..sen när vi skjutsat hem alla så ville pappa på sunes så vi åkte hem och hämtade pappas bil också körde vi dit och åt jag, henke och pappa. Sen skjutsade vi hem pappa och vi lånade pasaten till henke där vi sov. Jag tror inte vi var hemma nånting före 4 iallafall, så en lång kväll blev det allt.

Lördagen började med att vi vaknade upp. Gick ut och gick med taco medans henke skruvade i nå? Så han skruvade i volvon hemma hos oss medans jag var på EU kurs, vi körde upp. Var inte alls svårt, klarade det direkt. Sen hämtade henke mig också åkte vi hem för att duscha och fixa oss. Vi for på bio, vi kollade på män som hatar kvinnor. Gud så hemsk film, man blev bara förbannad när man såg den. Men bra var den iallafall! Sen drog vi en drive tur på max och hämtade hem mat. Sen låg vi bara och myste tills vi somnade.


-

Sanna om -: Hej. Jag undrar vart du köpte jackan och för hur mycket? älskar din blogg och läser den varje dag, så vore verkligen jättesnällt om du kunde svara i nästa inlägg! Många kramar / Sanna

Jojken om -: vars har du köpt jackan? :) , jag har letat efter en snygg skinnjacka, men hittar typ ingenstans. iaf ingen som jag tkr om :p , men din var ju snygg! :)

Svar: Jag köpte jackan på vila hära i piteå på gallerian. Den kostar 799;- Men jusst nu är det rea 20% så alltså 639;-

Henke har precis kommit hit och jag vart precis klar. Har duschat, sminkat mig osv. Ikväll blir det att vara med henke och vi ska ha myskväll, sover hos honom så ingen mer uppdatering idag!


-


-

Hinner bara äta och klä mig så ska jag iväg igen, ska på  moppe kurs. Suger!! Men gick ju aldrig nån förra året så. Nationella provet gick bättre än väntat, klarade det iallafall. Skolan har har många bravader idag, men orkar inte skriva allt, ni får istället ta del av bilder.



(kanske bjuder på en video senare)


-

Det suger att plugga. Igår blev det pluggning i nästan 2 timmar med kent. Idag på morgonen har jag nationella prov - Matte B  Hoppas att det går bra trots att jag är nervös som ett as! Önska mig lycka till, för dehär ska jag klara!


-


             happy(!!)                  Färglada sockar jag fick!            Skinnjackan

-

Henke sov hos mig igår, det var riktigt mysigt och varmt. Men mindre kul att behöva städa, jag får alltid stökigt när jag har haft främmande. Eller egentligen är det väll inte stökigt, men mer rörigt iallafall. Bäst jag plockar upp det nu, för senare kommer felice till mig, hon ska färga mitt hår. Kan visa bild senare hur det blev och på min skinnjacka, hadebra!

-

Slutade kl 2 idag, skönt. Pratade nyss med anna i telefon, hon var på stan hon hade köpt
en svart skinnjacka åt mig, sockar och hårfärg, tack så mycket! Idag kl 6 ska jag till kent
och plugga. Senare blir det färga håret och även städa mitt rum om det hinns med. Men
nu ska jag göra en frisyr i elin min lillasysters hår, hon blir alltid så söt med uppsatt.

-

Hejsan, sovit gott? Det har jag iallafall. Skönt med sovmorgon! Idag slutar jag sent, mindre kul. Idag blir det plugg hos kent eftersom han inte kunde igår, men ni får ha det så bra för nu måste jag springa till bussen.


Testade mittbena idag, vad tycker ni?

-



Gud vad minnen vi har och fler ska det bli. Saknar mina blonda tider!

-

Sara sa idag att examen var det 12 juni, så alltså 54 dagar kvar? inte lång tid. Och mindre dagar kvar av skolan eftersom har inte räknat bort helger och dagar vi är lediga! Skönt det ska bli med sommarlov. Första skoldan är iallafall avklarad, det var inte så hemsk som jag hade tänkt mig faktiskt. Ikväll blir det vara hemma, för det känns som om det vore evigheter. Jag ska ju iförsig till kent och plugga matte om han har tid, men det räknas inte. Men nu ska jag baka, ha de!

-

Stålande väder, äntligen. Det är så himla skönt att vakna till att solen lyser en i ögonen. Det betyder ett steg närmare somar. Och framförallt sommarlov, bara 53 dagar kvar. Kan in fatta?! Är inte helt säkert om det är den 11 juni vi får, me måste nog kolla upp dedär. Idag är det första skoldan efter lovet, känns jobbigt men ändå roligt att träfffa allt folk. Skriver när jag kommer hem!

-



Det känns skönt att vara hemma, men ändå roligt att åkt bort och hittat på nånting
på lovet. Vi åkte fredag förmiddag och var framme i eftermiddag nångång? På
fredan blev det en liten skoter tur men ingen lång. Men på lördan blev det en längre.
Tog inte värst många bilder, men några blev det iallafall. Ursäkta kvallan, men det
är mobil bilder. Det är som sagt jätteskönt att vara hemma men mindre skönt när
man tänker på att skolan börjar om imorgon. Nu ska jag packa upp väskan för
senare hämtar henke mig också ska vi kolla på tv ikväll. Skönt det med! Ha det.

-

Dehär blir nog mitt sista inlägg för ett tag. För jag ska nämligen till gällivare imorgon med henke. Så det blir att jag övernattar dära eftersom vi åker imorgon på morgonen. Har precis pakat allting klart och ska snart äta middag, sen ska jag städa rummet och duscha innan henke kommer och hämtar mig. Annars har jag inte så mycket mer att säga, lovet har varit bra. Hunnit med att umgås med flera. Men nu ska jag sätta igång med städningen, tillbaka efter helgen!

-

Väntar nu på att emmy ska komma till mig också
ska vi köra moped till stan. Mer uppdatering senare!


-

Försten igår när henke och pappa flygit klart, så var det tydligen min tur. Men det var kul. Hoppas nu på att få åkte en längre bit nästa gång, som ex ( luleå eller nå? ) det hade varit roligare! Bild kommer senare!

-

Ni vet att jag har skrivit förut att vi gör om här hemma. I förrgår tapetserade pappa och snart
är allt klart. Vi väntar nu på soffan som vi beställt ska komma också åker vi till ikea i slutet av
månaden, tror jag det var? Så här ser iallafall rummet ut. Vad tycker ni? Det är ju fortfarande
små grejer kvar att göra, ex lister osv, men det kommer!


-

Är på flygklubben nu, väntar på att få se pappa och henke flyga. Hörde pappas röst " sivurt, vicktor, ivart, erik startar bla bla bla " så nu startar dom väll snart. Det är planet som heter sivurt, vicktor, ivar, erik som står för S-V-I-E. Efter deras flyg stund så ska vi hem, jag och henke ska hämta nå grejer hos honom sen ska vi till mig. Ikväll ska vi se en film, tror den hette ond aning. Hoppas på att den är bra! Vi har köpt massa flått också. Imorgon ska jag vara med emmy det var ett bra tag sen så det ska bli kul. Vad vi hittar på är helt oklart, men nånting ska det bli. Men nu ska jag kika på när dom flyger.


Detta plan flyger dom!

-

Går kvällen var full med skratt. Det blev en bra kväll fast en tidig. Idag ringde dima mig fråfgade om han fick komma och ofcourse, sedan cyklade vi vidare till godishuset och sedan hem till honom. Nu väntar jag på att henke ska komma, ikväll ska vi se ballar av stål, någon mer som ska de? Det verkar som ett sjukt roligt pogram!


-

Nu har precis dima, jonte och hanna kommit till mig. Kvällen
kommer bestå av film och gotta typ? Hörs sen kära vänner!


-

Imorse när vi vaknade så slog det mig en tanke att åka upp till högbacken där pappa och dom är. Så ja, vi gjorde det. Packade grejerna också var vi iväg. Vi har kört skoter/grillat/pimplat hela förmiddan. Vi fick oss bra väder också, men vi blev fort trötta och så körde vi hem. Somnade i bilen. Vi åkte och köpte skrov på max, det var gott. Ikväll ska vi se dom andra 2 filmerna vi aldrig hann se och bara ta det lugnt. Men nu ska jag gå till min älskling, ha det bra!






Som att jag fastnade!

-

Igår åkte som sagt mina föräldrar bort och kvar i huset blev jag & henke. Vi hyrde film,
lagade mat det blev tacos och köpte massa godis. Kvällen blev mysig! Jo föresten,
henke färgade ju mitt hår också, det blev faktiskt bra, ingen miss och inget fel, bra söto!



inte var det lite godis vi köpte, vi åkte på godishuset och köpte godis för 105kr.


älsklingen när han ätit färdigt.


jag älskar dig!

-

Första dagen på lovet började bra, var med henke och vi var med dima och frida en stund ute och körde. Vi var även chaffis till pappa och anna. Sov iallafall hos honom och för en stund sen skjutsade han hem mig, han ska träna och duscha sen kommer han hit eftersom ensam hemma. Ikväll ska vi bara ta det lugnt, hyra film, laga middag osv. I morgon kör vi möjligtvis till högbacken där pappa och dom är och kör skoter en sväng, för det skulle tydligen bli bra väder. Men nu ska jag städa mitt rum innan han kommer, för sen ska han färga mitt hår. Faktiskt lite nervös! Men det ska nog gå bra. Men kanske slänger in ett inlägg senare, ha en bra dag!


-

Nu har mitt lov börjat - skönt. Men suck vad dåligt väder det ska vara precis när vi fått lov.
Nä, nu hoppas vi på bättre väder till helgen. Idag var det meningen att jag skulle vara med
dima, men det blev ändrade planer och  efter middan ska jag vara med henke, sover nog
dära så jag kan sova ut, för dom andra åker ju tidigt imorgon till högbacken. Igår solade
jag och sofie sedan gick vi till johan där han och kurk var och senare kom isabelle också,
men det var när vi skulle åka hem. Henke hämtade oss också körde vi litegrann. Men nu
ska jag ta och göra mig iordning så jag nångång blir klar, hur har eran dag varit?

-

1: Är du singel nu: nej
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta: långa
3. Är du redo o satsa på ett förhållande nu: jag har ett
4. Har du en kk: nej förfan
5. Har du kört oskyddat nångång: ja
6. Har du playat någon nångång: nej
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig: nej?
8. Har du någon kille/tjej på g nu: i have one
9. Haft sex på fyllan:  nej
10. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det: ja
11. Sparat något från ett gammalt/sista förhållande/förhållandet: ja
12. Somnat gråtande pga kärleken: ja
13. Varit på en blind date: nej
14. Har din pojkvän/flickvän sårat dig någon gång: nej

FAMILJ/BOENDE
1. Är dina föräldrar skilda:
ja
2. Har du några syskon och isåfall vad:  storebror, storasyster och 3 små syskon
3. Bråkar du ofta med din mamma/pappa: aldrig med pappa, händer väll, men inte ofta
4. Bor du i lägenhet: nej
5. Har du eget rum: ja
6. Har du olika tapeter: ja
7. Har du gjort i ordning ditt rum: ja
8. Har du en tv i ditt rum: ja
9. Stor eller liten säng: 160
10. Har du dator på ditt rum: japp en bärbar

KOMPISAR
1. Har du nån bästa vän:
inte en, men flera
2. Är du ofta med dina vänner: inte lika ofta som förut
3. Vad leker ni när ni träffas: leker?
4. Bästa minnet med en vän: har många, moskosel med sofie var kul.
5. Vilken är din äldsta vän som du känt längst: josse,sofie..
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar: ja
7. Har du bråkat med din bästa vän: ja
8. När hade ni olika meningar senast: ?
9. Hur längesen var det du träffade en av dom som betyder mest: ska träffa idag
10. Har du alltid kul med dina vänner: ja

SISTA SOM
1. Du fick en puss av: 
henke
2. Sov med dig i din säng: henke
3. Du delade ett riktigt skratt med: josefine
4. Du gick på bio med: elin och rebecca
5. Du höll i handen med: henke
6. Du gick på stan med: emmy,felice & angelica
7. Du delade en pizza med: min syrra
8. Du ringde: henke
9. Ringde dig: henke
10. Skicka ett sms till dig: dima
11. Du kramade: hm, tobbe typ?

-

Övertalningen igår gick bra, eller rättare sagt så blev det väll ingen övertalning. Men henke sov hos mig. Jag började halv 9 så jag gjorde mig i ordning och sedan for jag medans han som hade sovmorgon fick ligga kvar och sova. Idag ska jag vara med sofie, vi ska sola hade vi tänkt. Sen ska vi promenera till Johan som ville vara med oss.

Hörs senare kanske? Ha det bra!

-

Felicia om du läser dehära så vet du vad du ska ändra på min blogg. Annars var det inte så mycket, henke kommer hit på en stund eftersom vi ska se aa ska försöka få honom att sova över också, men vi får se om övertalningen går bra. Men nu ska jag tända ljus och göra mysigt.

-

Idag har jag bara varit hemma, pluggat lite och så. Nu är det bara 3 dagar kvar tills lov. Det ska bli otroligt skönt att få vara ledig från skolan en stund. Men vars tog det fina vädret vägen? Väntar nu på att H ska ringa sedan blir det att lägga sig. Sovmorgon imorgon, skönt.

-

igår var jag med henke, vi kollade på tv pogram och bara myste. Man får aldrig nog av den dära gullungen. Ihelgen ska familjen bort så får huset för mig själv och det ska bli himla skönt utan allt liv. Jag har en ny blogg design, vad tycker ni? det är fellangirl som har fixat den.

-

Är det bara jag som har fått söndags-känsla idag? Allmänt seg dag och man har inte gjort något speciellt. Slog egentligen på datorn nu för att plugga matte men tänkte bara skriva ett kort & snabbt inlägg. Henke kommer hit idag och gör mig sällskap till pogram som måste ses. Första börjar 18,00 så dags att plugga? Jajemän!

-

TORSDAG: Efter skolan gjorde jag mig klar inför tjejkvällen på stan. Sen skjutsade anna mig till felice. Där angelica dök upp. Vi mötte även upp emmy för att gå med oss. Benen blev trötta rätt så fort och det blev bara jobbigt efter ett tag. Sen hämtade henke mig och då sov han över.

FREDAG: Fredas morgonen började bra när vi skulle ta bussen till skolan så krockade vi. Ingen gjorde ju illa sig och det var väll tur. Sen var det skola som vanligt. Henke hämtade mig vi for och åt, han bjöd den sötisen. Senare på kvällen var vi ute och körde. Sen sov jag över hos honom.

LÖRDAG: (idag) har jag inte gjort ett piss, har bara suttit uti detta elände och degat. Känner att jag börjar bli rastlös. Ska nog slå på en film. Men då är frfrågan, vilken film? Tur vi har någon bra.

SÖNDAG: (morgon dagens planer) ser ut att bli som vanligt. Det är tråkigt med söndag för varje söndag ser precis likadan ut. oth, gossig girl, wipeout och sanningens ögonblick. Hade också tänkt höra med anna om hon har lust att färga håret på mig, det behövs min utväxt är ju typ 1 km nu.


Snygg bild från idrotten i fredas!

-

Denna klänning, är den inte urläcker? Det skulle sitta skit snyggt till sommaren.
Ett köp som måste bli av. Vad tycker ni? Tänk er den klänningen till bara ben.


-

Igår när jag kom hem efter skolan pluggade jag matte. Sen kom henke till mig också åkte vi till lillpite och lämnade nå saker. Sen åkte vi till fällfors. Sen sov jag hos honom  så skjutsade han mig till skolan imorse. Nu sitter jag på skolan, vi har egentligen so men eftersom vi inte har något arbete att göra så får vi göra vad vi vill, så vi tränar på våran dans som ska visas upp imorgon på idrotten. Är det någon som ska på tjejkväll på torsdag och disco på fredag? Skriver mer med bilder och från dagens bravader när jag kommer hem. Ha det bra.