-

Hejhallå. Går kvällen spenderades med henrik. Det blev inge dima eftersom han hade släckt träff.  Vi körde runt i stan hela natten. På morgonen frågade min far när vi kom hem igår, jag svarade 2 men eftersom man ställt om klockan framåt en timme så var vi hemma 3. Vi blev väckte gode tidigt också eftersom pappa och anna ville ha med oss till luleå. Så vi följde dit och gick på lite affärer, vi åt även middag på gallerian i luleå. Wardolf eller vad den nu hette. Nu har jag sett den rätte för rosing, oth, gossip girl och snart ska jag se sanningens ögonblick.

-

Vad händer ikväll?


-

Igår kväll var jag med henke, hanna och jocke. Vi kollade film och var ute och körde lite.
Sen skjutsade vi hem hanna kring 12 tiden. Sen var vi ute & gled lite sen åkte vi hem
till honom och där sov jag som vanligt. ohwell, riktigt skönt ute idag så nu är vårjackan 
och brillorna på för att stanna hoppas jag!



Nu har jag duschat, bytt kläder och gjort mig klar. Ska ringa och höra med dima hur det blir.
Men först ska jag göra hemma gjord pizza, det är så gott. Senare ikväll ska jag vara med
henke han ska sova hos mig. Som henke nyss sa i telefon  " vårat tema ikväll är chips"
haha! Han är söt han.

-






-

Ikväll blir det en lugn kväll framför tv:n med henke skulle jag tro. Det är ju Let's dance finalen som sagt. Imorgon blir det att vara med dima kanske någon mer? Ska bli kul, ett tag sen nu.. Idag fick vi våra skoltröjor. På mina mjukisbyxor står det jenkis på stjärten också på framsidan av tröjan står det "somliga är bra på att komma för sent till lektion, komma med dåliga ursäkter, slarva bort skolböcker, få dåliga provresultat, glömma idrottskläder,jävlas med lärarna,skriva som kratter, glömma bort prov, få kvarsittning, få dåliga betyg, göra bort sig, försova sig, flytta skåp, förstöra, skolka och mucka 9A är bra på allt! " Den är iallfall jävligt mysig och mjuk så den blir det att mysa med ikväll.

Vad ska ni göra ikväll? :)

-

Nu stänger jag ner datorn och säger godnatt för kvällen. Har varit kämigt att vara i skolan samtidigt som man är sjuk. Imorgon har jag en hård dag framför mig ändå halvskön men det brukar bli jobbigt i slutet. Vem vill gå till 20 i 4 en fredag? Återkommer imorgon med bilder och dagens bravader. Sov så gott så hörs vi.

Godnatt, nu släcker jag ögonen :)


-

9A, glöm inte bort att ta med er pengarna till skolan imorgon.


-



-

Kom nyss hem från en sväng på stan. Det var meningen att jag skulle gå med min lillasyster julia. Men tyvär så hade hon dans kl 3 så det var inte nån stor ide. Så jag fick gå där i min ensamhet, men jag hittade iallafall det jag skulle. Kom iallafall hem med ett par påsar i handen. Annars är det inte så mycket..Förresten, missa inte Fråga Olle premiären ikväll kl 21.55. Det tänker inte jag göra i alla fall. Det är ju sjukt kul att kolla på. Håller ni inte med?



Innan det börjar så ska jag plugga matte, hörs sen va!

-

Tv kväll för oss. Åh, är det bara jag som kollar på Andra Avenyn? I love it. Man blir bara mer och mer beroende utav programmen..  Ikväll är det min tv-kväll. Först andra avenyn sen slinker det säkert in ett annat program vid 20,00 - 21,00 tiden. Idag lagade faktiskt jag och pappa mat. Det blev enkelt, köttbullar och makaroner med sås. Ikväll kommer henke och gör mig sällskap. Men nu ska jag plugga en stund. Ha en bra kväll!


-

Nemen godmorgon på er. Sitter nu och äter frukost. Oboy och mackor. Mums =) Ska väll rappa på lite annars kommer jag missa bussen och komma försent och det vill jag verkligen inte idag, för dagen börjar med engelska nationella (uppsats) Så det är bara jobba på och göra sitt bästa :) Önska mig lycka till.

Nu måste jag kola, men vi hörs sen va ? puss och kram!

-

Lite dåligt med uppdateringar menmen, igår var jag med henke vi körde runt litegrann. Sen hämtade vi upp jens och körde mot jävre och kolla på lite grejjer. Senare rog vi drive in på max, det var gott =) Tack henke för att du bjöd mig, sötis. Idag på skolan har vi kollat på en dans, det var det sämsta jag sett, fyfan. Sen var dagen som vanligt som alla andra skoldagar förutom att i slutet fick jag mensverk och det gjorde så ont, kunde knappt gå. Men nu är jag hemma och har tagit iprem så hoppas det går över snart. Skolfoton har kommit idag. Jag är väll inte nöjd, men trodde faktiskt att det skulle vara värre eftersom det känndes som om man fick sitta upp med hakan så mycket. Idag är det plugg som gäller, senare blir det att kolla på rätt man för rosing och andra avenyn. Annars har jag inte så mycket mer att säga. Förutom att det blir stan imorgon efter skolan. Puss på det.





no writning

Var aldrig in på datorn igår så det blev inget skrivande, men idag har jag lite sovmorgon så har nu tid till att skriva. I lördas var jag med henke, vi körde runt i stan och var med jocke där vi såg film. Sen sov han hos mig. På morgonen gled vi också runt lite, sen åkte jag, henke, jens, frida, mattias och jocke till luleå för att dom skulle på biltema. Jag och henke vimmlade bort oss i luleå gode rejält. Men det gick bra. Vi lär inte göra det en gång till iallafall. När vi kom hem från luleå följde jag på kalas. Emil har fyllt 4 år. Så det blev fika. Sen beställde vi hem pizza. På kvällen kollade jag på lite pogram oth, gossip girl, sanningens ögonblick. Nu har jag precis gjort mig klar, klätt mig och ätit. Men det är fortfarande ett tag kvar innan bussen kommer, ca 45 min. Men ska kolla lite bloggar. Men vi hörs, puss

detta ville jag inte

Sjuk. Ja, jag är sjuk. Fan. Igår kunde jag knappt andas genom näsan och halsen blev bara hesare och hesare efter kvällen gång. Det gjorde så jävla ont, rent utsagt. Tyckte synd om henke som var tvungen att stå ut med en tråkig flickvän som bara var snuvig och ont i halsen. Vi körde som sagt bil igår kväll. Hämtade och skjutsade. I morse när jag vaknade så var min röst totalt bark, ibland fick jag inte ut ord och när jag väl fick det så lät jag som en man. Nog för att det har blivit bättre nu. Men det är inte helt bra ännu!

Nåja, idag ska jag bara ta det lugnt, henke skulle kanske komma förbi senare ikväll och se hur det var. Så vi får se hur det blir med det.  Vad ska ni göra?



Nu är det dags att färga håret (igen) !=D Fått ljus utväxt och det kanske inte är det finaste på ett mörkt hår? Vill dock ha lite ljusare brunfärg, så försöka hitta en bra färg. Någon som har något förslag?


satan hals

Äntligen är det helg. Ikväll kommer henke och hämtar mig. Vi ska nog åka och köpa godis på godishuset. Jag måste ju vara lite socialare än vad jag var förra gången då somnade jag och lät han sitta där helt själv, lonley boy :( Jag mår som jag mår, halsen är bark och snorig som fan, men det får han stå ut med. Nä, nu ska jag läsa lite bloggar innan jag åker, hörs!

Vad ska ni göra ikväll?


i'm happy with you


Hittade denna bild på rebeccas pixbox, vad sägs? snyggklass man har.

pictures





home

henke klarade körkortet idag så det blir att åka bil ikväll då. Har precis kommit hem från valls, skönt må jag säga. Det blev några åk med twintips och även med madrass. Haha, jag har även skämt ut mig för hela skolan men de må då vara. Bilder åker upp senare.


våren är här

..så skönt. Nu vill jag ha sommar! Godmorgon föresten. Vad pigg jag var imorse, ovanligt för att vara mig. Klev upp och gjorde mig i ordning på direkten., sitter nu och käkar frukost. Efter skolan -ska jag vara med henke- det blir roligt.. Men nu, dags att göra sig iordning eller rättare sagt ta på sig ytter kläderna för snart bär det av. Vi åker hem från valls 10 över 2, så ingen sen dag idag, gu så skönt =D


-

Hola amigos!
Idag gjorde jag bort min no komplitering, det gick bra. Behövde knappt göra den, gick bara peka på en bild vars det olika delarna låg. Så det känndes onödigt att plugga på det. Men man får tänka positivt, nu kan jag det iallafall. Nu vill jag bara veta hur det gick på matte provet, men det kanske jag får veta på fredag? För det lär ju inte bli imorgon för då har hela skolan friluftsdag på valls. Det blir antingen snowblades eller twintips or maybe pulka. Idag blir det iallfall att åka och handla tills imorgon! Jo juste, på våran must konsär så är det jag som ska presentera allt, ändå kul men pinsamt. Eller pinsamt och pinsamt, jag skäms typ aldrig över något, men iallafall. Imorgon blir det att vara med henke. Men nu ska jag duscha. Blir även lite plugg idag också! Om man räknar från första dagen jag och henke började hålla på så är det idag 4 månader, Sötis<3

plugg för hela slanten

Plugg nu, plugg idag hela dagen. Eller juste ikväll är det rätt man för rosing det ska ses, resten består av plugg. Gjorde föresten engelska muntligt nationella idag, får hoppas på att det räcker, det gick väll inte dåligt men inte jätte bra heller. Imorgon ska jag göra omprov i no och då är det gjort, känns skönt. Inte alls lika stor press på mig då. " Lite nötter på dehär så ska det bli bra, som hanna säger " Eller hut var det ? Men nu blir det plugg. Ha det bra, så hörs vi va?

i am in loved

Tänk på han du älskar

Är han svensk? ja
Är han i din ålder? han är 18
Är han lång eller kort? lång
Är han omogen eller mogen? mogen ibland omogen
Är han snygg, fin eller vacker? alltihop
Är han oskuld? nej
Är han okysst? nej
Är han snäll? ja
Är han lätt att prata med om allting? ja
Är han lätt att skratta med? ja
Brukar han skämta om att ni ska in på toan och ha sex? nej
Är han populär i skolan? säkert
Är han mobbad? ne
Är han blyg? nej
Är han framåt? ja
Brukar han säga till dig att han gillar dig? ja
Har han någongång gjort dig ledsen? nej
Har han någongång gjort dig glad? ja
Om du är ledsen, kan du prata med honom då? ja
Om du är glad, delar han glädjen med dig då? ja
Brukar du eller han betala saker? båda,mest han
Brukar du skrika och ofta vara arg på honom? nej
Brukar du krama honom mer än 10 ggr på en kväll? räknar inte?
Tycker han att du är jobbig ibland? fråga han?
Tycker han att du är rolig och snäll? det tror jag
Har du sovit hos honom någon gång?
ja
Har han sovit hos dig någon gång? ja
Har ni kollat på film ihop, ensamma? ja
Har ni duschat ihop? nej
Brukar du tänka på honom? ja
Brukar du sakna honom? ja
Brukar du fälla tårar för honom? har inte behövts
Om du fick välja vad han skulle säga till dig, vad skulle det vara? vet inte, han säger söta saker hela tiden :)
Vad heter han? hendrik olofsson


nelly.se

Den hemsidan sitter jag och kollar på nu. Har hittat världens sötaste klänning, skulle vara jätte fin till examen. Men frågan är vilken färg? Den finns i rosa, vit, blå och även mörk rosa men den är slut. Men dom färgerna som står och väger emellan är vit och ljus rosa som på bilden här nedanför, hjälp mig.


i really need you

Idag har jag varit med älskligen en stund. Eller han är fortfarande hära hos oss men med pappa i garaget. Dom ska mecka loss lite. Så medans så jag passa på att göra läxa. Föresten fick reda på vad jag fick på svenska nationella jag gick g på uppsatsen och g på det innan och på muntliga fick jag vg. Duktigt gjort för att vara jag! Men nu är jag riktigt sugen på att få reda på vad jag fick på engelska nationella. Hoppas på bättre resultat, även fast jag vet att jag inte kommer få det. Men hoppas går alltid. Slut babblat, ska nu plugga både matte och no, vi ses bloggläsare! :) puss

back to hell

Efter att ha ha helg så känns det inte direkt lockade att gå tillbaka till skolan. Har massvis att ta igen känns det som, usch. Dags att göra sig iordning.

  • Få reda på matte provet.
  • Få reda på svenska nationella.
  • Göra klart hk frågorna!

söndag - slapp dag

Kollade på melodifestivalen tillsammans med Sofie. Vi var ju, som alla andra, helt bombsäkra på att Hope and glory med Måns skulle vinna. Eller iallafall jag. Men när han sedan fick sina sista poäng tänkte vi: Vad fan?! Om Caroline af Ugglas hade vunnit hade jag aldrig mer kollat på melodifestivalen - det vill jag lova. Var det bara jag som tyckte synd om Molly Sandén? Stjärnan i det hela ju. Bara 2 ynka poäng, vad tänker Sveriges befolkning med? En 16 årig talang ställer upp i melodifestivalen, och får endast 2 ynka poäng. Eller föresten, inte ens av Sverige. Utan den internationella juryn. Jag skäms. Jag tyckte absolut inte att rätt person vann måns eller emd hade fått vinna för mig. Föresten så ber jag om ursäkt för att jag inte skrev något inlägg igår kväll, men sofie åkte nämligen hem kring 23,00 för hon skulle bort och sova hos A och H skulle ändå komma och sova hos mig så jag mötte honom, vi kollade på tv tills vi somnade. Nu på morgonen har elin gett hans present som han egentligen skulle fått gör någon dag sen, sen kollade jag, henke och elin på film. Han har iallafall åkt för ca 2 timmar sen. Har hjälp anna med att lasta ut skrot på släpet, så vi kan börja med att bygga om här hemma. Ska nu plugga lite matte, sen blir det middag och det blir en god middag. Kött, inbackad potatis med vitlöksbröd. Mums! Senare blir det att kolla på rätt man för rosing, oth, gossipgirl och sanningens ögonblick. Vad ska ni göra? Vilka tyckte ni skulle vinna melodifestivalen igår?

melodifestivalen

Ikväll blir det att vara med sofie. Vi ska då kolla på melodifestivalen som nästa hela sveriges befolkning ska göra? Hejar då på Måns, Molly och the heat hette dom va? EMD var också bra, men har inte följt med så mycket. Det blir väll prommenad till ok skulle jag tro, som vanligt. Igår var jag med henke vi var också med jocke, vi kollade på en skräckis. Men jag somnade, förlåt baby ;/ Men jag vaknade av värsta livet barnsliga var dom också, men det måste man få vara ibland. Nu ska jag göra mys i rummet. Skriver ett inlägg senare ikväll.


Brr, jag säger bara det!

Brr. Vilken härlig början på ett inlägg. Brr. Ja, bara sådär liksom. Brr. Jag fryser, därav anledningen till att jag inteder detta inlägg som jag gjorde. Jusst nu sitter jag och hör radio på min tv där dom spelar baby goodbye med EM. Den börjar bli tjatig men jag kan inte förstå att Caroline af ugglas gick vidare med sin låt. Helt sjukt. Idag hämtade anna mig efter skolan vi åkte direkt och kollade på tapeter, vi håller nämligen på att göra om. Fina tapeter hittade vi också. Efter det åkte vi in till stan och köpte schampoo, balsam och nått mer vårdande till håret hos frisören. Nu är vi hemma, har hjälpt anna med maten som jag snart hoppas blir klar, senare ikväll ska jag gå över till grannen. Han ska hjälpa mig med ma-läxan! Tack för det. Imorgon var jag med Henke, vi gick på prommis och tog det lugnt som alltid annars. Nu skickar folk lite nya låter genom msn, går dock segt men jag har inte bråttom. Så det blir att lägga in lite nya låtar i mobilen. Sitter också och kollar på lyxiga hus och drömmer mig bort. Åh, jag längtar verkligen tills den dagen kommer då man får flytta hemifrån. Imorgon är det fredag, gu så skönt. Ska vara med älsklingen i helgen, men vad vi ska göra får vi prata mer om ikväll. Jaja, nu känner jag att jag har skrivit överflödigt hära, ni ska inte behöva läsa min babbel. Så det får bli ett slut här. Puss och kram på er: )




I don't know who i am.

Idag är det ingen vanlig dag, för det är henkes födelsedag hurra hurra hurra! Har precis kommit hem från skolan och hungrig är jag så jag hoppas det går fort innan maten serveras. Ikväll ska jag göra lite hk frågor, det är länge kvar innan provet är men att börja skadar väll inte? Ska ju trottsallt ha mvg. Annars händer det inte så mycket, ska kolla på rätt man för rosing i kväll kl 8. Imorgon blir det att vara med henke. Men nu ska jag plocka ihop i rummet sen blir det sten hård pluggning efter. Hörs!

I think he took my heart, i think he took my soul.


sunday

Hallå bloggen, igår blev det ändrade planer. Jag gick mot hortlax och älsklingen mötte mig. Det var meningen att vi skulle fortsätta gå hem till honom, men han orkade inte så lat som han är. Så hans bror kom och hämtade oss halva vägen. Var med honom, kollade tv,mecka lite i garaget och sånt. Vi kollade bl.a på melodifestivalen. Hoppades bara inte att låten snälla snälla skulle gå vidare, den låten är ju bara förfärlig, men ja det gick vidare. Hur röstar svenska folket kan man ju undra. Det var iallafall skönt att slippa sova hemma ensamen. Nu håller jag på att städa undan här i huset för snart kommer dom hem. Ikväll blir det att kika på oth och gossigirl, vad händer hos er?

smoothie

Nu sitter jag hära, skriver med lite folk på msn och lyssnar till musik samtidigt
OCH dricker min smoothie jag gjorde nyss, det blev jätte god och lyckad. Tog
vanilj yoghurt blandade i lite banan och bär. Vad händer ikväll? Det är frågan,
jag får se om jag ska vara med hanna, hon skulle höra av dig senare angående
det. Men ni får ha en bra kväll!


me and my love

Älsklingen och jag har precis kommit en från en sväng på ok och nu
sitter vi hära vid köksbordet och dricker mjölk och äter kubbar, mums! =)

ensam hela helgen

Familjen åkte nyss till högbacken där dom kommer vara hela helgen, vilket betyder att jag är ensam hemma hela helgen. Dessvärre hatar jag att vara ensam men eftersom jag har så tur så kommer henke och sover hos mig i natt. Men imorgon har jag ingen aning om vad som händer, men det tar vi då. Har iallafall varit och handlat idag med anna, så det finns frukost, middag och god saker så jag klarar mig.  Nu ska jag duscha och sedan göra mig klar. Ha det bra!


cosy

Nu har jag gjort det lite cosy i rummet, hade tänkt slå på
andra avenyn och mysa. Får se om ä l s k l i n g e n dyker upp.




listen

Lyssna på denna låt, så jävla skön(!)


stay with me forever

Idag har jag varit på stan med min syster julia. Köpte presenter till henke
som fyller 18 år på 5 dagar. Men tyvärr kan jag inte skriva ut vad jag köpt,
vem vet, han kanske läser hära? eller jag vet att han gör det. Hittade även
mig en tröja från ginatricot, bara en vanlig enkel. Efter stan följde jag och J
anna och handlade till middagen. Har nyss ätit och gott var det. Det fick bli
palt idag. Ikväll ska jag gå ut & gå, det ska bli skönt.


human

Igår kom jag till Felice senare än väntat, men det gjorde inget.
Vi gick ner på ica och handlade nå gott till kvällen, sen myste
vi och pratade osv. Sen tog vi på oss Felices natt kläder och
smörjde in brun utan sol.


Fellangirl på ica.

Snygga nattlinnen.

zutis!

love is movement


can you help me?

Less min design, är inte ni också det? Så om det finns någon som helst som läser detta och är bra på göra design, skriv itll migom ni har möjlighet till att göra en. Helst lite proffsigare gjort vill jag ha.

i will always love you

Igår var jag med henke hela kvällen, vi gjorde inget speciellt vi myste hela kvällen men det var skönt. Han har nu åkt hem och jag ska hoppa i duschen. Var även på valls igår, det var skönt att vara ute och göra nå för en gångskull. Ikväll blir det att vara med Felice, är sugen på en riktigt myskväll med film och gott. Det är enbart 2 dagar + helgen kvar av lovet, känns hemst att bara tänka på det. Har inte så mycket mer att tillägga och om jag har det så slänger jag in ett inlägg senare ikväll eller imorgon beroende på om jag orkar och har tid. Ha det bra / J


nu blir det valls


 
Sen ikväll ska jag vara med henke, ingen aning om vad vi ska göra
han ska iallfall sova hos mig, typ enda jag vet. Men ska dra nu, tjao!

give me summer





basic elements

Nöter denna låt nu, fysjutton vad bra!

Pulka och fyrhjuling har dagen att erbjuda

Gårdagen: Väntan till att ullis skulle komma så kolla jag på oth, sen när hon kom så såg vi gossip girl och pratade och umgicks. Senare på kvällen typ 23,00 - 23,30 gick vi till Josefine och var dära ett tag. Det slutade med att alla 3 somnade typ, sen gick jag hem.

Idag: dagen har tillbringats mesta dels med lova och elin, vi har åkt pulka i backe. Faktiskt ganska roligt och längesen sist var det. Ikväll ska jag följa henke på ok och sedan till marcus för att lämna något, så det blir fyrhjuling idag också. Men det är kul att åka! Sedan på kvällen kanske jag går på promenad, det är så jävla skönt.

Jenkan undrar: vilken hårfärg passar jag bäst i?

ny månad med nya möjligheter

Första dagen på en ny månad idag då. Vad händer? Jag ligger i sängen och skall strax fixa mig -ska nämligen få främmande ullis och josefine ska komma hit, vi ska väll bara ta det lugnt. Kanske daff och dom skulle komma förbi, ingen aning.


Vi har haft strålande sol idag. Hur underbart vore det inte om vädret var såhär ändra fram till sommarn? Det hade varit underbart. Men, man ska ta vara på de fina vädret vi har för det kanske inte länge varar. Inte för att jag har gjort det men jag borde egentligen. Har lust att gå ut & gå men vi får se hur det blir med det.