I've got a brand nwe attiude, and i'm gonna wear it tonight


kl är 17.10 ich jag har inte gett mig av ännu, ikväll är det halloween (ungdomarnas festar dag) som dom nyss sa på radion. Inget supande blir det för mig eftersom det gick vilt till i måndas! Ska smyg ta pappas kamera ikväll och ta några bilder. Kanske uppdaterar ikväll, vem vet. Eller så blir det imorgon, men vi hörs iallafall och ha en bra fredaskväll!

the kind of girl that you would never bring home for dinner

Goddag på er. Nu är det bara slutet kvar på lovet. Känns fan sorgsligt! Idag gjorde jag ett besök hos tandläkaren, hade inga hål och det är ju toppen. Men en flisa av en tanden hade gått av, inget jag själv märkt. Men fick en ny tid fredag 12 december kl 11 så ska det fixa sig! Blir nog bra. Sofie ringde dessvärre och väckte mig när jag just somnat om kring 11 tiden. Hon försökte få mig att följa till stan men jag orkade inte. Det är 31 oktober och det betyder att jag får mina pengar idag. Också vill jag även passa på att gratta min lillasyster Elin som fyller år idag, grattis. Idag ska hon ha nå pyamas kalas typ för hennes kompisar, ska nog bli gulligt. Men det är opassande eftersom det är halloween idag och hon har pyamas kalas, aja spela roll. Planer för kvällen har ni väll? Mina planer ska ni få reda på snart före blir det duscha, fixa och välja outfitt, kommer bild. Hörs snart.


Lite sådär halv gammal bild, but miss my hair!


help me people

jag kommer nog aldrig att hitta min röda tapet. vill ni hjälpa mig? kom med ideér, för fan! det ska vara röd, med antingen vit eller svart detaljer. Aja, hemma från pojje nu, hade tänkt se en film som anna hade hyrt, har sett den förut men den är så bra så värd att se en gång till. Sedan sängen!

fake it

Vad har ni för er sötnosar? Själv sitter jag hemma hos Pojje. Det är jag, sofie och han. Snart kommer vikberg också. Vi ahr inget för oss. Vi hade tänkt kolla på film och bara ta det lugnt ikväll. Men ska hem tidigt eftersom jag har tandläkar tid imorgon kl8. Typ sämsta tiden. Imorgon är det halloween, har ni några planer? När jag kommer hem så kanske Jens och Jim skulle kika in, vi får se.

you give it all but i want more

Nu har lackhyllorna kommit på plats och tavlan håller vi på med, här har ni bilder


Är väll ändå gode nöjd, finns väll lite små ändringar som kommer bli men huvudsaken jag trivs!

(snart kommer det en till bild, håll utkik)


Thank you!

Har fått hjälp av Amanda som har gjort min blogg design. Jätte snällt av dig. Nu är det så att jag vet inte hur man länkar andras bloggar så jag får helt enkelt göra på detta vis i stället http://aamandaf.blogg.se/ Tack för hjälpen!

lite downloads här

Godmorgon. vaknade för en stund sen, hade nu laddat ner lite filmer.
Nämligen:

  • walk to rember
  • dagboken

Har sett dagboken förut, men den är så bra så att den är värd att se igen. Den andra har jag hört att den ska vara bra, men har inte sett den ännu, tänkte se när det laddat ner klart.


on your way

Kvällen började med att Vicktor och Jimmy hämtade upp mig och Sofie hos mig kring 21.00 tiden. Då åkte vi runt i stan. Eftersom Viktor skulle jobba tidigt på morgonen så var vi tvugna och bege oss hem gode tidigt. Så då var vi hos mig igen och sedan ringde Jim och han var med Jens och Mattias så vi var med dom. Sedan for Sofie hem så jag var med dom själva och dom bärde och kasta omkring mig lite hur som helst. Har nydligt ätit och klätt av mig och nu kallar sängen, godnatt på er. Sov gott:)


egentligen är det okej med mig




SÅNT DÄR ÄR SLÖSERI MED TID. MEN DÅ SLÖSAR VI BORT VÅRA LIV

ikea inhandling

Godkväll på er kära och underbara läsare. Har setat och funderat över hur jag vill ha mitt rum och fått lite knep av snälla mamma. Thank you! Det är nämligen så att jag älskar att designa själv och göra om i mitt rum så det känns riktigt kul med nytt i mitt rum. Ikväll blir det en lugnkväll skulle jag tro, fota och mysa, det är ju underbart. Morgondagen börjar med att sätta upp mina nya lackhyller från ikea. Det ska bli så spännande och se hur det blir, hoppas ju på det bästa och att det blir så som jag tänkt mig.  Här är det iallafall lite inköp från gårdagen, mer kommer sedan när allt fått sin plats.


Tänkte att det skulle bli kul med ny färg.

Lite prynads grejer är inte helt fel.

mer prynads grejs.

Nya lackhyller och ny röd matta.

Ny lampa, vid  sängbordet.

Okckså blev det detta tyg som kommer göras till en tavla ovanför sängen.

Och imorgon blir det att åka in till centrum och hålla utkik efter ny klocka och nya gardiner.

godmorgon på er folket

Godmorgon på er. Nu undrar ni säkert varför jag är uppe såhär sjukt tidigt på ett lov.. Men igår när vi var på ikea så köpte jag ju en massa nya grejer som jag är ivrig för att sätta upp. Och då går det verkligen inte somna om. Också hade jag tänkt åka iväg och köpa en stor klocka jag skulle kunna ha på min vägg, annars blir det ju så tomt. Bara inte klockan kommer låta tick tack så sjukt högt för då går det verligen inte somna om. Det blir inge lan hos razer ikväll. Utan ska umgås med sofie. Vet inte ännu vad vi ska hitta på, men vi hittar alltid på något, så något blir det. Nu had ejag tänkt hjälpa mamma och pappa ochs ksruva upp mina nya möbler, nu när möjligheten finns. Snart börjar de jobba! Ensam hemma ikväll. Vad har ni för er?

ganska uttråkande

Tjolahopp. Kom hem för en stund sedan från ikea. Inhandlade massa nya grejer till mitt rum och det är alltid roligt med nytt. Men bilresan var ganska uttråkande. Eftersom man sitter i en bil 5h och gör ingenting? Den enda som var bra var att lyssna på bra musik. Men imorgon blir det att fixa upp alla nya saker och sedan ska jag på lan hos razer typ?  Hoppas det blir roligt. Men nu ska jag försöka få i mig nå mat, är vrålhundgrig!


kanon eller kalkon - KALKON

Hallå på er. Hur har er helg varit? Min har varit kanon förutom igår, men då var det måndag så det räknas inte. Igår börade allting suveränt vi packade husvagnen och for iväg. Det började med att vi pratade roliga historier i grillkåtan och sedan kommer jag inte ihåg nånting mera. Jag vaknade iallafall upp i min egen säng. Hade massor med blod i ansiktet. Också hade jag tappat bort min mobil om ingen vän har tagit hand om den. Sen fick jag reda på att Sofie hade ringt om hämtning åt mig eftersom jag var knallast på stället. Fast det var nog ändå bra eftersom såhär hade jag inte viljat mått(idag) på morgonen i husvagnen. Min halloween helg blir nog lugn eftersom taggen har sjunkit nu när jag mått såhär dåligt.  Idag  kl12 bär det av till ikea, jag vill verkligen dit, men om jag fortfarande mår såhär dåligt så får vi se hur det blir med det. Tack för att du ringde hem Sofie, det var den enda bästa<3 Men nu ska jag gå & göra ett iskallt vatten glas med iprem och hoppas att det blir bättre. Kanske hörs sen idag.

a drop in the ocean

Nu har vi tittat färdigt på andra avenyn, vi hade det riktigt mysig med tända ljus, glass och mycket annat flått. Vi bakade 5minuters kola och dom vart jävligt flåttiga, men är det ovanligt? Vem är det som alltid flåttar? - Jo, jag Jennifer Nilsson. Nu ligger vi i sängen och lyssnar på musik "pink - so what" och snart ska vi titta på o.c våran favorit serie som jag bara älskar. Men före det så blir det kyddkrig & lite brottning, men det är inget Sofie vet om ännu..! För nu ska jag anfalla hon, haha:) Jag ska ta det lungt eftersom jag är tusen gånger starakre än hon! Puss

mumsfillibaba!

Ska umgås med Sofie hela kvällen, riktiga tjockisar ska vi vara så det skriker om det. Sjukt god mat åt vi här hemma också, mums :) Det var kött, klyft potatis vitlöksbröd och sallad. Sofie kommer övernatta hos mig. Men idag är det söndag och vi hann inte sola men det är ju en dag imorgon också! Fast imorgon ska jag nog övernatta med sofie, marcus och dom i husvagn i koler. Bilder kommer senare ikväll. Hur som helst, ha en bra södagskväll gott folk. Take care

i don't understand you

Robin ringde mig och frågade om vi skulle hitta på något ikväll och eftersom jag inte har några planer så blir det väll så? Men före det så ska jag fara och titta på tapeter med Sofie och Kent, men först blir det att sminka, klä mig och äta sedan är jag redo. Vad händer ikväll?


"Ingen förstår hur det är, ingen vet hur det känns. Men ingen kan ju ens tänka sig för ingen anstränger sig!"

godmorgon på er

Hallå hallå. Har ni sovit gott? Det har verkligen inte jag. Fy sjutton vad ont jag har i min kropp, också glömde jag tvätta bort sminket igår och jag hatar att sova med smink.. Jag saknar min gammla säng, och jag hoppas min lillasyster sovit gott i den :( haha.. Ska slå på oc och kika lite, ha det bra så hörs vi sen.



Har precis kollat klart och ja. Den är alltid lika bra, och man börjar alltid bli tårögd precis vid samma ställen.


äntligen hemma

Äntligen hemma - måste jag verkligen säga. Har suttitt ute i nästan en halvtimma ute i regnet och väntat på att pappa skulle komma hem. Hade ju ingen nyckel med mig. Nu ska jag berätta om dagen började med stan som jag redan berättat också färgade jag håret/klippte på emmy. Resultatet blev riktigt bra. Ni kanske kan få ta del av bild senare. Sen såg vi en film och sedan kring åtta begav vi oss till någon ...Svensson. Där var det en massa fler. Sedan for vi på någon fest som var jävla torr. Det var inte roligt. Så jag och Emmy for hem till henne sedan for vi till stan och sedan hem. Ikvällen var bra men det slutade mindre bra. Folk blev lite sura på varandra och regnet öste ner. Orkar inte berätta något mer i detalj för jag är himla trött, nu blir det sängen. En sak till, har väldigt ont i hela min kropp efter badet i boden, jag flög in i väggarna när vi åkte "laborinten" hittade själv på namnet.

saturday

Är hemma hos Emmy nu. Har nydligt ätit middag hos dom det blev taco jätte mumsigt! Har även hunnit på stan enn kort stund också när vi kom hem så klippte jag och färgade Emmys hår och hon blev jätte nöjd. Jag klippte luggen, gjorde uppklippt och toppade längden. Tunnade även av håret litegrann med det är inget som syns så bra!  Nu när hon sköjt ut färgen så ska jag fixa hennes hår och sedan ska vi hitta på något vi kan göra ikväll, det återstår att se. Någon som vill vara med oss så hör av er! :) Take care, puss

pink - so what

Nu blir det en sväng på stan med efterlängtade emmy öderstrand. Det var ett bra tag sen sist. Men nu måste vi ta tag i dehära och hitta på något. Så det blir stan idag och sedan ikväll umgås med hon och hennes kille Andreas. Hennes kille är ju då min lossas kusin typ. Men vi får se hur det blir ikväll, inget är säkert. Jens ville sova hos mig så vi får se. Men nu ska jag dra på mig ett lager smink och sedan klä mig och bege mig till stan. Pussdå!

likhet mellan pappa och teddy

När vi var på Johannas begravning så frågar prästen om min pappa var teddy lucic (fottbollspelaren) Det har varit många som har undrat om pappa är honom även på krogen och andra ställen. Här har ni  en bild på teddy:


Såhär ser då min pappa ut. Faktiskt tycker jag själv att dom är jävligt lika. Kanske man ska söka in pappa på dehära pogrammet när man får se vem man är lik. Det skulle defenitivt bli teddy lutcic. Ska försöka hitta någon bild på pappa som jag ska lägga in bredvid denna bild så ska ni få se.

friday night

När jag precis hade tänkt gå och lägga mig så ringer  Rebecca kring halv1 tiden och säger att hon, Pelle och christoffer ska komma till mig. När dom kom så gick vi ut och gick och sedan prommenerade vi tillbaka hem till mig. Och här är vi nu och gör ingenting speciellt. Rebecca ska nog åka hem nu och jag ska lägga mig, för jag är ruskigt trött efter badet och efter dagen. Jag har ingenting för mig förutom att avgarva åt pappa som kom hem askalas nydligt. Han bad mig ge honom ett vatten glas så då gjorde jag det också sa han: jag ser 2 glas vilket är det riktiga. Haha, vadå knall? Men nu väntar sängen!

bad i boden

Kom hem för ca 15 min sen. Tänkte uppdatera nu om dagen eftersom det inte har hunnits med. Det började ju med skola. (Min sista skoldag innan lovet) Pär hämtade mig direkt efter. Också körde vi till godishuset där vi köpte en massa flått och sedan körde vi vidare till luleå (storheden) där pär köpte en mobil på onoff. Sen åt vi middag på max. Eller vilken middag för mig, det blev markus glass som vart över. Sedan fortsatte vi på vår lilla resa ändå till boden där vi badade. Det var jätte roligt. Sen körde vi hem, vi tänkte hyra film och kolla på den hemma hos Rebecca, men jag for hem istället för det känns bara so konstigt när dom är i par. Så här är jag nu, gör ingenting speciellt. Pratar med Jens i telefon. Tänkte nu att ni skulle få ta del av bilderna från idag:


max ätarna.

Innan vi skulle hoppa i badet. Det fick bli shorts för mig eftersom jag inte hittade bekini trosorna. Och Felice har min svarta bekini och den är saknad!

Utsikten över badet.

Istället för glass så fick det bli sånna hära för min del. Ruskigt goda och knapriga!

Så söta, puss på er.

markusboy

lill smoooooookarna

Jag älskar dig.

Påväg hem från boden i bilen.

Det finns mycket mycket mer bilder, men orkar inte lägga in nåmera! Men tack för en värd kväll flickor och pojkar! <3

godmorgon

Herregud vad jag har blivit en riktigt snooz:are på morgonen. Jag vill verkligen inte gå upp. Men idag har jag sovmorgon till 10.20, riktigt skönt. Första lektionen har vi eneglska, sjukt tråkigt. Jag ligger hellre hemma och tycker synd om mig själv och min kropp som har ont (träninngsvärk) Ska ju till boden idag, och bada trots att jag fortfarande har träningsverk från idrotten. Man får ju inte verka slö eller hur? :)Dags att dricka upp min kop te och fixa mig, blir mina nya jeans idag idag. Och vet ni vad? SEN HAR JAG LOV, SÅ JÄVLA SKÖNT.


i need you

Fick nyss ett sms och såhär stod det "vi tänder ett ljus för Caroline med familj. Fredag kl 20.00, sänd vidare till alla dina vänner på din kontakt lista" Jag kan ju börja med att säga att detta har funnits i mina tankar ändå sedan det hände. Och nu tycker jag det är så skönt att dom har hittat kroppen så att man får veta om hans historia var sann. Men det tror jag knappast på! Man kan inte dö av en knuff, det tror jag då inte. Ikväll ska jag läsa aftonbladet och se om det kommit in nå mer information om händelsen. Men nu ska jag ta mig en kopp te och sedan göra mys i mitt rum och läsa lite kemi. Har sovmorgon imorgon till 10.20 och det ska bli ruskigt skönt. Men det lär ju inte bli så mycket sovmorgon eftersom jag ska duscha på morgonen, raka benen och packa inför boden. Uppdaterar på kvällen när jag kommit hem om jag hinner och har tid. Jag brukar alltid bli så trött när jag badat men vi får se. Vi kommer säkert vara och glida i boden så man vet aldrig vilken tid vi är hemma. Men nu ska jag kila. Hörs imorgon puss.

katastrof

Nu har jag gjort en design åt hanna. Ni som vill kika in där kan ju ta en titt. http://hannaal.blogg.se/ har inte haft mycket för mig idag. Har lite små saker jag ska ändra på hennes blogg typ rubrik färgen m.m. Men först och främst såmåste jag ta tag i min blogg, för såhär kan den verkligen inte se ut. Den ser katastrof ut!

Hej bloggen

Idag kom jag hem väldigt sent så det har inte blivit nån uppdatering. Imorgon får vi lov och det ska bli ruskigt skönt. DIrekt efter skolan så åker jag, sofie, rebecca, markus och pär till boden för att bada på äventyrsbad. det kommer bli as kul och bilder kommer såklart imorgon. Idag har jag inte gjort något vettigt förutom städat mitt rum rejält med skurning och dammtorkning. Annars har jag väll ingen speciellt att säga? Skriver ikväll.

Listen to your heart

Är hemma nu från en solstund med Sofie. Idag blev det 30 min, men det känns ju mycket längre eftersom det är himla långtråkigt. Är hos Sofie nu, hon duschar och jag sitter hära och väntar på att hon ska bli klar. Vi ska sedan se efterlyst. Jag ska inte övernatta hära men jag kommer nog inte uppdatera något mer idag pga har plugg att göra! Men vad är era planer inför halloween? Jag ska antingen umgås med några tjejer i min klass. Eller så blir det Sofie, Markus och dom. Vi får se! Juste jag kan ju passa på att skriva att i låten listen to your heart så har jag nu fått en vers jag ska köra, önska mig lycka till på uppvisningen. Jag är redan nervös och det är himla länge kvar. Men vi får väll hoppas det går bra. Men nu ska jag sätta på tv:n och bara slappa. Puss!

I need a hero

Idag var det en skön dag, vi slutade kl2 och sista passet var elevens val (must) som jag då har valt. Vi har fått ännu en ny låt som ska framträdas på musten. Låten heter: Girls just wanna have fun. Måste bara tillägga att det låter riktigt förjävligt. Dom som är sämst ska sjunga långa verser. Nu tänker ni hur kan du säga sådär? Jag menar inte att jag skulle gjort et bättre, men jag vet ju att jag inte är bra på sjunga så jag tar ju inte en egen vers heller. Jag och mina flickor hoppade av och börjar med en egen låt. Vi har bara inte bestämt vilken det blir, men vi har några förslag : I need a hero och en till låt som jag inte kommer ihåg vad den heter. Det blir nog bra. Men jag är mest nervös när det ska framträdas inför hela skolan, föräldrar och mellanstadie. Men det finns ju ändå inget att skämmas över nu när man är störst på skolan. Har som inget intressant att säga så nu har ni fått ta del av lite ointresserade saker. Men jag har inte tvingat er till att läsa, det gör ni som ni vill. Men jag ska städa mitt rum nu. Sedan blir det att umgås med Sofie, vi hade tänkt åka iväg och sola om inte det så vet jag inte. Ska försöka hinna med att skriva ut labbraporterna jag har gjort på datorn. För dom ska in på fredag. Men nu ska jag kila, take care!

kvällsprommenad

Är nu hemma efter en prommenad på byn med hanna. Hanna är en tjej från min klass. Vi umgås inte så mycket, men ibland händer det. När vi väl är med varandra så är vi oftast fler. Men hur som helst köpte ett par jeans av henne för 500kr. Jag har alltid velat ha sånna jeans, dom är så snygga. När vi ändåså var ute och gick så passade vi på att våldgästa Jennifer en annan tjej i vår klass. Vi pratade för det mesta och bara myste på! Sen så ringde jag pappa för att han skulle få hämta mig för jag hade gått ändå till Öjebyn och det är långt ifrån mig och nära till alla andra så jag bad han hämta mig. Pappa skulle hämta mig på (kullenskolan) en bit därifrån eftersom jag ändå börjat gå. Också börjar jag springa på bussvägen och det kändes som om det var någon som följde efter mig, jag hörde gå steg. Men när jag kollade bak så var det inget där och det var ju märkligt. Jag blir bara rädd när jag tänker på det för igår på skolan så pratade vi om andar. Och Beatrice i min klass har en film på en ande, för hennes mamma kan prata med dom också filmade dom det och man ser att det är en människa men suddigt och för mesta dels är det vitt. Ändå obehagligt. Jag kanske också var så rädd så att jag inbillade att det var något efter mig, men vad vet ju aldrig..Det känndes ändå obehagligt, tur pappa hämtade mig annars hade jag nog hunnit skrämma upp mig själv och sprungit för döden! Nog om det, när jag kom hem så har jag och pappa suttit och pratat i ca 1 timma om gymnasiet, typ vilken linje jag ska söka in på och sånt. Det är inte lätt dedära. Jag menar, vem vet vad den vill bli när den den är stor när man går i 9an? Jag vill ändå bli psykolog och hjälpa människor. Jag vet att det blir mycket skola och mycket plugga efter gymnasiet för då får man gå högskola i ca 5år men om det är det jag vill så ska jag nog göra det. Jag menar då känar jag ju multon medans andra kanske känar 20 tusen. Eller det beror ju på vad man går. Men vi får se vad det blir. Är ju ändå sugen på bygg också, men det är så höga betygskrav och jag vet inte om jag skulle klara av det. Men strunt i det nu. Nu är kl 21.53 hade tänkt ta mig nå kvällfika och sedan lägga mig i sängen och titta på en film tills jag somnar. Vi hörs imorgon, godnatt!

Det blev ett ganska långt inlägg men mer att ta del av ellerhur?:)

Hallå sötnosar!

Nu är jag hemma, sista lektionen hade vi engelska prov. Det var första gången jag var nervös innan ett prov, men hyffsat bra gick det ändå. Kan då inte fått lägre än godkänt, för det gick ju ändå bra. Jag känner mig helt smällfet. Min pappa fyller 33år idag. Grattis till honom :) Ätit tårta och en massa fika, men det var gott. Idag är det tisdag och det innebär att plugga efter allt folk åkt hem. Vi ska redovisa inför klassen imorgon om hur våran prao var och det lär väll bli en ganska tråkig redovisning för mig eftersom min prao var inte bra alls. Men om jag inte hade valt klädbutik så hade jag kanske färväntat mig att det var kul och valt att jobba med det, så det var ju bra att jag testade och nu vet jag ju vad det innebär och det är inget för mig! Hur har er idag varit?


jag är mer än bara jennifer

Dagens sanningar

  • sjukt mycket mensverk idag
  • jag är på dåligt humör
  • att skriva blogg har blivit ganska tråkigt
  • jag är i behov av pengar, nu nu nu
  • den 24e november längtar jag sjukt mycket till.

godnatt folket.

Jag är så trött så det ska faktiskt bli riktigt skönt att få slå sig ner i sängen under det tjocka duntäcket och bara kurra ihop sig. En ny dag imorgon med fler möjligheter. I have a problem, har inte köpt något åt pappa..Jag får väll försöka fixa en choklad ask eller något till imorgon. Det är ju tanken som räknas, inte för att han vill ha någonting ifrån mig. Han är nöjd då han fått en kram. Men så mycket jag fått av honom så är han värd en present. Jag ska försöka fixa ihop någonting och vad det blev får ni veta imorgon. Imorgon har jag sovmorgon och det ska bli skönt att få vila ut sig litegrann. Men nu ska jag borsta tänderna och sedan lägga mig, vi hörs imorgon.


skoltrött

Det är sjukt vad jag är skoltrött, det vill jag inte vara! Har pluggat idag vilket var sjukt jobbigt, och mensverk har man, herregud jag vill inte ens tänka hur jag kommer att må imorgon..Nu på senaste tiden så känns det som jag får kramper i magen när jag har mens. Ikväll hände det inte så mycket, hade tänkt att sola men orkar inte ta ut pengar, så det får bli imorgon :) Eller juste imorgon kan jag ju inte heller eftersom då ska vi ha kalas hära, pappa fyller nämligen 33år. Fy nu börjar grå håren snart sticka fram. Har engelska prov imorgon. Önska mig lycka till, för det lär jag behöva! :)


we have lot's to do

Fy vad trött jag är. Kändes som att man inte ville gå upp från sängen imorse, men jag var illa tvungen.. Jag är helt stressad och kommer förmodligen att vara det hela veckan, we have lot's to do. Imorgon har vi engelska prov. På fredag har vi Kemi prov. Och vi har även två inlämningar om våran prao i idrott och svenska vet inte när det skulle vara klart på idrotten men på svenskan skulle vi redovisa på onsdag. Det är verkligen mycket jusst nu. Och dom säger att det kommer bli värre, hur ska jag orka det? Är det bara jag som hatar måndagar? Då man måste gå upp tidigt för att få komma iväg till skolan, då man får veta vad man har till veckan och massa mer orsaker finns. Hade iallafall tänkt skriva ett inlägg innan jag lägger undan datorn för det är dags för pluggning! Vi började ju lungt idag, vi hade pass 1 och pass 2 då man får välja vad man vill göra sj. Sen så är jag sjukt less på skolans mat så jag bjöd Evelina på kifas där vi åt vesuvio, det var mycket gott. Men nu ska jag ta tag i mig själv och inte äta ute lika mycket, det går mycket pengar och man blir fet. Men nog om det, nu ska jag kila, hörs sen :)


Men det ska faktiskt bli skönt med höstlov, är det ingen som har några planer? Jag har då ingen, det blir väll att vara hemma som vanligt. Hade varit kul att få åka bort, men jag vill till stockholm efter jul på mellandagsrean och shoppa som aldrig förut!


även tjockissöndag idag

Hallå bloggen. Har precis sett ett avsnitt av andra avenyn till det blev det chips och dricka. Känner mig som en fet dam som knappt kan stå på benen. Ikväll blir det att kolla på ett till avsnitt från andra avenyn och sedan lägga mig. Hur har er helg varit?


färgresultat


vi kör på ny!

nu bakgrund och ny header, vad tycker ni folket?


bilder från gårdagen


min biljett

pop-pop-popcorn

Sofie i väntan på filmen

Marie i väntan på filmen


tjenixen på er

Hej hallå på er. Har precis kommit hem från solacenter då jag och sofie solade i 38 min, om jag ska vara exakt.  Är jag den enda som blir uttråkad när man ligger och solar för länge? Jag hade det jättetrevligt igår på bion och hemma hos sofie. Vi färgade mitt hår och pratade en hel del.

Nu är jag helt slut, så ikväll blir det bara att slappa.
Vad ska ni göra?



Blonderingsfärgen var väll inte den bästa men tog den enbart för att vi hade den redan hemma.
Hade tänkt lägga in resultat på en stund så håll utkik!


mirrors

Hej på er. Är nu hemma från bio. Vi såg mirrors, en läskig film faktiskt. Men bra var den, så den rekomenderar jag till er som funderat på att se den. Det hanlar om Varje spegel gömmer en hemlighet. Den gastkramande thrillern mirrors handlar om polisen Ben Carson som tvingas lämna sin tjänst efter en olycka. Han tar jobb som nattvakt på ett varuhus vars speglar visar sig dölja en hemsk hemlighet. Rollen som Ben Carson spelas av Kiefer Sutherland. För regi svarar Alexandre Aja ("Hills have eyes").  Sitter iallafall med hårfärg i håret och väntar på att få skölja ut det, det ska bli spännande att få se resultatet. Men nu ska jag vara social med sötnos! Ha de bra, puss






Här är lite bilder från gårdagen som jag hade tänkt att just du skulle få ta del av.
Take care people, puss ;-)

ny header

jag kör på ny header det blir att jag kör på ny header hela tiden känns det som.
 Men det är ju kul med lite förändring. Vad tycker ni? :)


Vad har ni för er ikväll? Min kväll ser ut såhär

Inatt ska jag övernatta hos Sofie. Jag, Sofie och Marie ska även gå på bio och se mirrors , det är en läskig film så jag kommer nog måste hålla Sofie i handen. Men den verkar gode bra. Efter bion så hade vi tänkt gå till coop och köpa hårfärg, för jag ska färga brunt underhår också färga på det blonda. Vi får hoppas att resutatet blir bra för det kommer visas upp här sen! vi hörs, puss

gårdagens uppdatering

Nu kommer det uppdatering från igår. Det började med att Hanna kom först av alla, sen kom Evelina, Rebecca och Jennifer. Också kom Elin också. Vi gick på okq8 och köpte massa gott. Sen hade vi girlstalk och vi gick ut & gick, Vi fixade änven min blogg, men jag ska inte ha det såhär jag ska försöka fixa snarast möjligt. Men det var tack vare Rebecca som visade mig hur jag kunde göra, tack så mycket : ) Nu blir det snart att nöta ihop en fin design. Nu ligger jag och Evelina i sängen och kollar på 6point, sjuk film fast ändå bra. Förstår mig bara in på vissa killar, men killar tänker med kuken. Men nu ska ni få ta del av några bilder från gårdagen:


Evelina, Jennifer, jag och Rebecca. ( rebbis bild)

Hanna, Evelina, JEnnifer, Rebecca och Elin gående till okq8.

på okq8

När jag får mitt socker så blir jag glad.


Det var allt ifrån igår/ puss

dagens fråga


Ska jag ha brunt underhår eller inte?
Tyck nu till och säg vad ni tycker.
Brevlådan står öppen för alla :)

qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnm

Funderar mycket över att köpa en ny jacka från intersport, skit snygg och allt. Hittade den idag efter jag ätit lunch med Evelina på subbland. Men det är ju bara det att jag nydligt köpte en, men bättra att ha fler än ingen alls, ellerhur? åh, det finns så mycket jag vill ha. Jag måste nog ta och skriva ner allting och se om det nångång tar stop? Jag tror fan inte det.. Men jag vill till skellefteå och shoppa eller boden, umeå eller någon annanstans. Eller så stockholm efter jul, det skulle inte sitta helt fel.

hallelujah

Nu är det helg och äntligen säger jag då. Veckan har absolut varit en av dom segaste veckorna i mitt liv. Men det kanske beror på hur tråkigt jag haft, eller? I morse när jag vaknade så började jag sjunga" jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väll rolig hurra" vad tror ni Evelina säger? Jo, då säger hon åh, det ska inte snöa för jag vill ju hinna köra moped. Men troligt att du kommer göra det, du fyller år i november synd baby. Nog om det, Sofie ville att jag skulle följa på fest hos Daniel, men tyvärr så kan jag inte. Har lovat att umgås med några tjejer ifrån min klass ikväll och det ska nog bli mysigt. Bilder? Ja, det kommer ju självklart ikväll, hade ni förväntat er något annat? Men nu hade jag tänkt hoppa i duschen och sedan köra mig i ordning, vi hörs sen va?

FY sjutton, jag är besviken

FY sjutton vad jag är besviken jusst nu. Precis när jag tagit på mig en ful t-shirt och kammat igenom håret och fuktat det litegrann så ser vi att någon måste tagit ur blekningspulvret från kartongen inne på coop, gud så irriterande, jag som hade tänkt få mig ny färgat hår till helgen, men nej tydligen inte. Om vi hinner så får vi ju färga imorgon, men man blir ju ändå besviken. Också har jag ju betalat för något som inte fanns. Inte för att det var nån stor summa pengar men iallafall. Får väll köpa ny färg imorgon och se hur det blir med färgningen. Jag åt upp min choklad som tröst ätande och nu ligger jag i en bäddsoffa bredvid Evelina där hon ligger i sin säng. Nu ska vi ha lite tjejsnack. Sånt där du vet vi tjejer gör. Sedan blir det väll sova, våran buss går 10 i 9 imorgon från hortlax in till centrum så jag kommer bli en aning tidig imorgon på min praktik. Men jag överlever. Det är iallafall jätte skönt att imorgon är min sista dag, för jag har redan hunnit få ont i fötterna, ryggen, armarna m.m. Men då vet jag ju hur det är att jobba på affär och det är något jag inte kommer göra i framtiden kan jag då säga redan nu. Det blir nogg bygg för mig, eller någon design linje, för jag älskar verkligen att designa, men det är nog inte så enkelt att komma in på det med mina" braiga " betyg. Men nu är det godnatt. Ha det bra, puss!

but you don't really care for music doooooooooooja

Det känns som om det börjar  hända mera saker hära i lilla piteå. Det är så litet så det borde knappt finnas med på Sveriges karta. Jag vill bo i en större stad. Men hur som helst när vi hade skjutsat hem Evelina idag så står det poliser med blåljus på och letar något i diket, antingen kanske någon hade hoppat från bron eller så kanske dom letar något lik? Ingen aning, men nu tog jag typ det värsta också. Självklart kan det vara något mycket mindre, men vem vet? Det har hänt så mycket på sistone typ bränder, stöld, självmord, folk som rymmer ..m.m. Men nu har jag inte tid att sitta hära nåmera nu ska jag paka mina saker och sedan bege mig iväg till sötnos. Vad har ni för er ikväll? Vi hörs imorgon? Yes, we do.

Welcome to my life

Är ni hemma efter en långsam dag på praktiken, efter praktiken så gick jag på stan med Evelina. Vi kollade inte direkt på något, vi köpte hårfärg. Hade tänkt färga idag, så ni får resultat när det är gjort så det är bara ni håller utkik, visstdå? :) Sen följde vi mamma och handlade på coop forum sen skjutsade vi hem Evelina och nu är det tänkt att jag ska dit och sova över dära också. Ska färga hennes hår och hon ska färga mitt. Men nu ska jag fråga pappa om han kan skjutsa mig dit, uppdaterar säkert ikväll sötnosar! Ha det bra.

vet ni vad? gud gråter

Haha, godmorgon på er. Fy sjutton, det regnar ute alltså, hoppas att det går över tills när jag ska gå till bussen iaf. För inte tänker jag ta bussen när den är helt proppad och allt.  Kommer ni inte ihåg när ni var små, då det kunde regna, snöa, blixtra och vara sol ute? då : Regn = gud gråter. Blixt & åska = gud var arg. Snöa = gud (?) . Sol = han var gladast. Hade inte ni det så? Nåja, ska torka håret och sedan klä på mig. HAr gott om tid på mig, börjar kl10. Pusstja


Nämen titta vad hittade jag här, haha


5 sanningar om mig själv


  • Jag är skapligt trött och ska sova nu
  • Jag älskar att shoppa
  • Jag brukar ha tvångstankar
  • Att vara med vänner är det bästa som finns.
  • Jag längtar sjukt mycket tills usa


det finns inte tid

Jag hinner inte med att blogga under dagarna, vilket är synd. Men jag börjar kl 10 och slutar kl 5. Och idag efter praktiken så gick jag på stan med Sofie, hittade inget jag verkligen fastnade för så det får vänta. Men jag vet iallafall ett par jeans, men dom hade jag tänkt köpa imorgon eller fredag, vi får se vilken dag det blir. Efter stan så åkte jag till syster, vi kollade på bonde söker fru också pratade vi och mycket annat trams, det var iallafall kul att träffa henne för nu var det ju ett bra tag sen. Nu är jag helt slut efter denna långsamma dag, så nu blir det film. Puss och godnatt


godmorgon på er

Hej och godmorgon på er. Har ni sovit gott? Det har jag, det var knappt så jag ville gå upp imorse. Så himla skönt att ligga under ett tjockt varmt dumtäcke när man ser att det är kyligt ute. Men man är ju tvungen så nu har jag gått upp och ätit frukost det fick bli fil och flingor. Nu ska jag ta på mig några kläder och sedan lägga över ett lager mascara sen är jag färdig. Det här har jag på mig idag:

Stängd eller öppe kofta? Ge förslag. Och en stor puss till min skitiga spegel, den ska få bli ren idag! :)


5 sanningar om mig själv

Vet ni vad jag hade tänkt att börja med? Varje dag, eller lite då och då när jag orkar och har lust. Då ska jag skriva 5 sanningar om mig själv, roligt va? Det kan handla om precis vad som helst. På ett sätt är det för att just ni ska kunna lära känna mig bättre. Vad tycker ni om det? :)

1.
jag tycker att rå potatis är gott.
2. jag bokstavlingen hatar mina tänder och lår.
3. jag är en riktig morgonmänniska sover till max 10.
(på sommaren längre förståss)
4. jag sjunger i duschen
5. jag är beroende av godis.


självförtroendet här!

Evelina, du är hur söt tjej som helst. Du ska inte behöva ha dåligt självförtroende och gå att tänka att du inte duger. Du duger gott & väl och jag lovar dig att du inte är nära ens att vara ful. Du är så jävla söt och jag är inte ensam om det som tycker det, utan många fler <3


skön dag

Eller så inte..(den enda som har varit skönt idag är att det inte var skola) Men jag har fått slitit som tusan på kappahl, och ont i fötterna det har jag. Iallafall har precis kommit hem från min prao och efter en stund på stan. Det var egentligen inte meningen att gå på stan idag men eftersom Jennifer kollade på fel busstider så hade vi ju missat bussen, så då fick det bli stan. Jag köpte lite babykläder till Lova och Thea, nu undrar ni säkert om vem dom är, men det är "gudmors barn" Köpte en klänning i turkos och en tröja till Lova och  till Thea hårband, klämmor och en body. Så nu har jag varit och lämnat över presenterna och nöjda blev det.Nu är jag helt slut, så ikväll blir det bara att slappa. Vad ska ni göra? PUSS!


Hallå på er

Nu är jag redo för att fara på prao, jag är faktiskt inte ett minsta dugg nervös. Men nu vill ni väll veta vars jag ska praoa? Jo, jag ska vara på kappahl, inte så att det är min favorit affär, men men det fanns bara ett fåtal att välja emellan så det fick bli så. Slutar kl 17.00 varje dag vilket kommer bli jobbigt. Sen ska jag äta lunch med Evelina och Jennifer det blir nog bra. Men nu går bussen om si & sådär 15 min, dags att börja skynda sig litegrann. Men självklart slänger jag in ett inlägg sen om hur det har varit på min prao och sådär. Ha det bra, puss


do you ever feel like breaking down..

Är nu hemma hos Sofie, vi har varit och solat.  Det  blev 30min och det känns ändå som om jag fick mig lite färg, men det är ju man vill bli? Det är ju mindre kul att sola om man inte blir brun. Då är det ju ingen vits med det. Det var iallafall jätte skönt. Fast hatar när man börjar svettas. Sen efter vi solat så for vi och köpte en stripsmeny på sunes. Och nu hade vi tänkt göra mys, ska också hjälpa Sofie med pluggandet!  Sen får vi se vad vi ska göra? Det blir inte att vara ute så sent för mig idag eftersom imorgon börjar min prao. Men slänger in ett inlägg när jag kommer hem, puss sötnosar!


godmorgon

Nu har jag hunnit vakna och ätit frukost. Vi ska snart bege oss till solacenter och ta oss en solning. Det kommer bli skönt men svettigt. Sen efter hade jag tänkt att Sofie skulle få färga min utväxt, men vi får se hur det blir med den saken. Jag vill även fara ut och äta, men dom andra hade nog inte pengar till det så vi får se hur det blir med det också. Men nu ska vi kila iväg, ha det bra så länge puss!

Lördagkväll

Nu ligger jag hära i min nya dubbelsäng med Sofie och Angelica. Felice har farit hem. Ikväll har vi enbart slappat, men sånna dagar behövs med. Vi har hyrt 4 filmer och köpt massa gott och det ska ni få se nu:


inte lite? men mys det hade vi.

vi har sett en bit från 2st och dom verka sådär, men nu ska vi slå på den läskiga och mysa under täcket.

ändå söt sofie är, baby

myspys

Allt från idag, ha det bra allesammans! Puss

i have a dream

Har jusst kommit hem. Har följt lillasyster och gjort hål i öronen, det blev riktigt fint. Sen efter det så for vi ut på jakt efter nya tavlor som jag ska ha över min säng. Tillslut så hittade vi, men vi kom på en smart ide. Att trycka ut bilder på mig och mina kompisar som vi sen ska föra över till ett riktigt stort kort, ni får se sen hur det blev. Följde också med och handlade mat för helgen plus något gott såklart, ovanligt? - Nä! Också köpte jag min favorit lotion som luktar himlarns gott. Men nu ska jag söka igenom lite bilder jag har hära på datorn och sedan välja ut vilka det blir. Vi hörs sen? Ja det gör vi. Ha det bra så länge, puss!


Dehär är då det som ska bli en tavla:)

Erkänn nu  blev du lite sugen va?

Vad tycker ni?

Tänkte att ni skulle få ta del av några bilder från min nya säng, look at this



Vad tycker ni? Det är fortfarande inte helt klart. Ska iväg nu med mamma och köpa tavlor som ska vara över sängen och lite små pynt. Själv är jag nöjd.

trött & sliten

Nu ligger jag och enbart myser i min nya säng med stripsmeny från sunes, fet? Ja, det kan ni erkänna. Men nån gång måste man få unna sig! Nu hade jag tänkt slå på andra avenyn och sedan sussa för jag är himlarns trött. Kanske berir på allt springande? Haha, puss på dig

lugnkväll med massa gott

Det blev lite ändrade planer, kände ingen ork för att fara till lillpite så jag sket i det. Nu har jag tänkt åka till Jennifer där är Hanna och Evelina, vi ska nog bara ta oss en lugn kväll med massa gott :) Uppdaterar ikväll,puss

klättrandes apor, jag värst.


För någon vecka sedan innan idrotten. Ser ut som en apa!

godkväll

Goddag/godkväll, vad man än säger. Har kommit hem från skolan nu, nu ska jag göra mig klar, sen ikväll ska jag bege mig till Markus där det kommer vara lite folk.  Och jo föresten..det blev ingen redovsning, men då lär det ju bli sen. Men hoppas han glömmer av mig att jag inte gjort, för jag skulle inte bry mig, jag hatar ändå att redovisa inte för att jag är blyg för det är jag verkligen inte. Nu känner jag mig stressad, vi ska åka kring sju tiden och jag har mycket att göra! Kanske slänger in ett inlägg to night, kika in:) puss



Denna räddade min dag, tack!

jag ska tala, inför människor!

Okej, nu lät det som om jag ska hålla värsta talet inför en stor folkgrupp. Men det ska ja då inte, som tur är. De enda jag ska hålla tal inför är klassen. Men vet ni vad det värsta är? att man ska berätta om en betydelse full sak. Nog för att jag hatar at stå inför klassen och prata när det är svenska,  Kommer göra bort mig totalt känns det som. Men men det är bara att önska mig lycka till och hålla tummarna för mig. Skriver sedan hur det gick och om jag gjorde bort mig eller inte.
Håll utkik. Ha en bra dag annars, ute i höstkylan, på med vantar och mössa! :) Puss


Never again!

Kom alldeles nyss hem. Det började med att Sofie kom till mig, vi prommenerade in till stan eller vi hann inte riktigt till stan ens för då kom Jonas och Markus med bilen och skjutsade oss till Erik och Robert, där gjorde vi typ inget? Så vi tänkte att vi skulle ta oss en prommenad till skuthamn. Det var första gången och även den sista. Benen var typ avdomnade när vi kom fram. Never again! Men när vi var typ framme så kom Jonas med bilen och skjutsade oss sista biten. Då var vi hos Pojje, vi kollade på tv och var allmänt sociala. Sen skjutsade Jonas hem oss. Och här är jag nu, tänkte ta mig någonting att äta sen vara lite social med mamma. Har sovmorgon imorgon och det känns skönt, men då börjar vi med engelska första lektinen och det känns mindre bra! ..smällar man får ta.

Hörs imorgon? Ja, det gör vi. Puss

så jävla söt!


Denna har då sofie gjort, himla gammla bilder.. " flyg aldrig bort från mig, för jag behöver dig. Då vart vinden än bär, säg att du stannar här" Jag lovar dig Sofie, att jag aldrig kommer lämna dig igen sötnos!


It feels good!

Angående provet så tror jag faktiskt att det gick hyfsat bra, underkänt kan jag då inte få:) It feels good. Jag hann då verkligen få in allt det jag kunde, annars bruker det ju vara ont om tid. Men vi fick gå över från so till engelska för att få allt klart skrivet.  Idag på idrotten skulle vi springa 3kilometer? i regnet, inte världens mysigaste. Så nu blir det en varm skön dusch, sen ska jag vara med Sofie & vad vi ska hitta på, vet jag ingenting om ännu, men nånting! Slänger in ett inlägg senare, kaske till och med två, ha det bra så länge, puss!


godmorgon

Sitter här och dricker min juice frullen för snoozaren. Så himla god alltså, haha.  Idag är det bad hair day, fy sjutton vad fult det är. Står åt alla håll och kanter. Men det får man räkna med om man går och lägger sig med blött hår, eller hur?

Matte direkt på morgonen, vilken höjdare. or not!


pluggis!

Har jusst sett klart på en tv serie, vet inte riktigt vad den heter. Men bra det var den! Nu innan läggdags så hade jag tänkt nöta litegrann till provet, det kan ju vara bra. Det går som det går, men lycka till kan ni väll ändå önska mig för det behöver jag garanterat! Nä, nu blir det nöta sen sängen, ni som har mitt nummer kan ju skicka sms och vara lite social. Börjar 08.30 imorgon, suck.. Ta hand om er, puss

där kika jag fram tittut:)


ingen bloggning

Har tyvärr inte haft tid med att blogga idag hade det verkligen brottomt i morse och efter skolan for jag in till stan, där träffade jag Rebecca först, sedan när Sofie slutat kom hon, inhandlade även lite grejs. Vi åt också flått på sunes, det var riktigt gott. Denna dag har varit riktigt rolig måste jag säga, det är ju bra. Idag på musten(på skolan) så gör vi en konsär typ och jag förstår mig verkligen inte på att vissa dom som sjunger så jävla falsk får sjunga, det låter faktiskt riktigt hemskt, inte för att jag skulle göra det bättre själv men iallafall. Ska nog plugga nu på so och sedan skriva lite labb raporter på datorn, men innan det ska ni få ta del av mina inköp idag, Puss


Klocka från ur&penn

kofta från cubus

tub linne från ginatricot

och en parfym :)

Take care


yes, i remember

Jag vill inte förstöra min blogg igenom en massa jävla depp inlägg men det finns en sak jag bara skulle vilja nämna. Hur mogen är man på en skala 1-10 om man går runt och säger en massa skit som inte ens är sant? Jag tyker att det är inget moget alls..Men nog om den saken, nu vill jag ju skriva nå kul så att jag fortfarande har kvar några hundra av mina läsare. Kan ju börja med att säga imorgon ska jag på stan, ska iallafall köpa hårfärg också ska jag nog färga på mig på kvällen, kanske det blir några klädsplagg med? Vi får se vad det blir för påsar som följer med hem:)


långt ifrån perfekt!

.. har jag sagt något annat? har även suttit och gjort om lite bilder nu, tänkte ni skulle få ta del av en:)

Nu ska jag se andra avenyn sen är det godnatt för mig, hörs imorgon? Ja, det gör vi! Ha det bra, puss

bilderna jag lovat er.


ny hylla för sminket åså, vad tycker ni?

en till hylla, ska ha fullt med ljus på denna senare.

Bilderna är inte dom bästa, förlåt mig. Jag är ledsen menmen, har ju även ett sängbord i likadant som första bilden fast betydligt mindre/lägre såklart, men det ska inte sättas upp förens min nya säng kmr! :) Nu ska jag komma i en varm duch. Puss!

Känner mig duktig

Idag har jag diskat, satt på diskmaskinen/plockat ut den, städat i köket och nu håller jag på att städa rummet. Detta är inte likt för att vara jag, men jag har inget att göra och är rastlös, ingen mer som är det? Iallafall så kollade jag bland recept och då hittade jag från förra året då  vi hade från hemkunskapen i läxa att ta hem och så skulle föräldrarna skriva under om vad dom tyckte osv, och jag gjorde någon slags gratäng, hur gott som helst, så det hade jag tänkt laga någondag, så får man ju se om man förbättras eller blivit sämre! :) Sedan när jag städat klar i rummet så hade jag tänkt ta lite bilder från mitt rum, för igår skruvade vi ihop hyllerna och det jag fick, så ni ska få se resultatet och bedöma, själv tycker jag att det blev riktigt bra, men vad tycker ni? det är upp till er, brevlådan eller vad man nu ska kalla det är alltid öppen så det är bara ni komenterar vad nu tycker osv, senare när bilderna kikar in, håll utkik.


du är saknad bland oss

Det är så himla tungt, så himla svårt och jag kan fortfarande inte fatta det. Varje dag önskar jag att du kunde komma tillbaka, till oss, dina vänner och din underbara familj. Detta är så himla hemskt, detta ska inte få hända så unga människor. Vi vet att vad som än händer så följer du alltid med oss, vart du än går. Men det är svårt att sluta tänka på det, för varje gång jag ser en bild på dig så klickar det tillbaka liksom. Det känns svårt att mista någon oavsett om  man inte träffades så mycket, men du var en i släckten, fan.. jag hoppas du kollar ner på oss och ler, för du är saknad bland oss Johanna Granberg!



väldigt irriterad

Vet ni vad jag hatar? Det är att jag ser den personen som jag mest irriterar mig på, och verkligen råglor på mig från topp till tå. Är du själv så jävla snygg? Nä, tänkte väll det. Är det så jävla roligt? nej så fan heller inte. Hatar även dom som bara ser ner på folk och knappt vågar säga ett skvatt, men på internet kan de säga hur mycket som helst. Jag menar, varför utsätter ni er själva för något sådant? okej, nu tänker ni säkert att " hur kan du(jag)" sitta och skriva sådant när du själv gör det? men så är det inte. Jag skriver blogg för att släppa mina tankar. Och klarar ni inte av att läsa det eller tar åt er så får ni ju faktiskt skylla er själva, det är ju inte jag direkt som tvingat er till att läsa min blogg? Nej tänkte väll det.


godmorgon

Hej på er. Jag vill varken gå till skolan idag eller kliva upp från min sköna säng. Vi har so nu på morgonen men vet faktiskt inte vad vi ska göra, se film? Eller kanske plugga till provet, för det kan ju vara bra eftersom provet är på torsdag. Nu är jag nyfiken hur det gick på matte provet, undra hur det gick.. Hann ju inte skriva klart och vart hur stressad som helst, men vi får se hur det gick. Men nu ska jag ladda in nya låtar till min mp3 sen bege mig till skolan.

Hörs senare under dagen, ta hand om er. Puss

klantigt? ja..

Ska nog sova strax för jag är så sjukt trött, kommer somna på dirren vill jag lova. Imorgon ska vi ha nutidorientering, tråkigt värre. Men hoppas jag missar det eftersom jag har sovmorgon & det skulle göras 08.30. Dags att borsta tänderna och tvätta ansiktet. Men innan det vill jag bara nämna att nyss innan jag kom hem så skjutsade rebecca mig på pakethållaren, vad tror du vi gör? Hon cyklar rakt ner i diket också säger hon: sitter du fortfarande på? Japp, det gjorde jag. Också började vi skratta. Men nog om det, sängen kallar. Godnatt take care people!


"kan du inte bara ta & lägga ner? du tror inte jag får höra vad du går & säger? oh god. har nästan lust att slå ur pannbenet på dig! "

visste ni inte?

Vet ni vad det är för dag idag? jo, det är Jennifers namnsdag, dags att anteckna..





dagens låt: http://www.youtube.com/watch?v=gf0VEy_tH1I&feature=related

it's lovely

Idag när jag kom hem från skolan så var maten klar, gissa vad det var? Det var fläskfile med klyftpotatis grymt gott. Och efter maten gjorde jag 5minuters kola som jag sitter och snaskar på jusst nu. Idag ska jag bara plugga eftersom vi har prov på torsdag om 2:a världskriget. Men vi skulle mest ha disskusion frågor så det ska nog gå bra. Vad har ni för er idag? Slänger in ett inlägg senare, puss:)

godnatt

Vädret är ju inte det bästa, det bara öser ner regn och det blåse som tusan. Men nu har borstat tänderna och tvättat ansiktet Nu är jag klar för sängs. Nu har jag laddat batterierna i datorn och nu ska jag fortsätta se andra avenyn. Efter andra avenyn är det sängdags och ladda batterierna så man har någon ork imorgon. Imorgon är det skola börjar 09.15 med mentorstid, sen har vi 2 lektioner med egna val. Men nu ska jag kila, godnatt

rihanna - disturbia

Idag mår jag inte så värst bra, kanske håller på att bli sjuk? Vad kan det annars vara. Vill typ bara spy hela tiden. Vad har ni för er nu? Själv sitter jag med en chips skål och juice med datorn i knät. Jag väntar på ett samtal ifrån min farmor, kändes som om det var ett tag sen vi pratade sist. Så jag ringde dit, men hon var på ljusparty så hon skulle ringa senare! Tänk er att ha en farmor som mankan berätta allting för? IT'S LOVELY and i love her. Kanske kan passa på att ringa farmors mamma signhild nu när jag ändå inte har något annat för mig, hon blir säkert glad som alla andra gånger när man pratar med henne. Ikväll ska jag bara lägga  mig framför tv:n och ta det lungt, Får hoppas på att jag bli bättre till imorgon. Kanske slänger in ett inlägg sen om jag orkar och har tid, take care:*

sämst uppdatering

sämst uppdatering, någon som håller med mig? Jag tog med mig datorn till sofie, men ändå blev det ingen uppdatering. Nu hade jag iallafall tänkt uppdatera från gårdagen. Det började med att jag kom till sofie kring 20.00 tiden Angelica var också dära. Vi väntade på Lars som skulle vara med oss. När han kom så for vi ut med bilen och körde, sen for vi förbi pojje där massa var. Sen for vi och åt på sunes och efter det köpte vi flått. Sen kom vi hem till sofie kring 01.00 tiden och då hämtade Matte oss också for vi in med dom till stan, för vi ville träffa några. Men sen när vi skulle hem så drygar Matte och dom så vi hade ingen skjuts? Men då fick vi ta en taxi hem. Vi var hemma kring 02.30 sen la vi oss i sängen och bara pratade. Nu hade vi tänkt slå på en film & bara ta det lungt. Mer uppdatering ikväll, i promise. Puss!

remember love

Nu har jag duschat i typ 1h? om inte längre. Nu ska jag sminka mig och klä mig sen bär det av till Sofie. Vi hade tänkt fara ut & äta sen blir det väll att bara ta det lungt skulle jag tro, men det är skönt. Typ se film och äta flått. Kanske vi får främmande? Men det blir inge mer uppdatering ikväll skulle jag tro eftersom jag övernattar hos henne. Men nu är det dags att skynda mig, puss:)

moget or not

Oj så jävla omoget, man kan inte bara anklaga folk sådär som du gör.
Men en dag så kanske du själv förstår. Hur kul tror du att det är när man
blir anklagad? har du inte själv blivit det nångång? om inte..så hoppas jag
att du blir det snart så får du känna på hur det känns. Jag är så jävla less dig
& ditt beteende. Väx upp nån jävla gång!

as we go on

Igår kväll var vi hos pernilla, det var jag, Sofie, Angelica och Bränkan först och främst. Sen begav vi oss till Robert där han och Pelle var. Sen öste det in folk från ingenstans, kul var det ändå till pelle typ började misshandla mig? eller vad ska man kalla det, han slängde omkring mig överallt han slog mig och typ slicka över hela min kropp, men det är likt han. Han är alltid kåt. Nog för att det var på skämt men har ändå blåmärken idag & det är fan inte snyggt. Sen skjutsade Marcus mamma hem mig kring 2 tiden. Gick och la mig direkt för jag var himla trött. Och nu sitter jag hära är fortfarande trött eftersom jag inte har fått sova ut. Men ska ta mig en dusch så kanske jag blir piggare. Ikväll ska jag vara med Sofie, hon är ensam hemma så vi ska väll vara med några fler? och typ bara ta det lungt. Jag ska nog övernatta hos henne också. Vad har ni för er en lördagkväll?:)  Dags att kila, puss

nya möbler

Hallå bloggen. Sitter nu hära har jusst kommit hem från skolan. Äntligen är det helg & veckodagarna går frukansvärt fort. Men det är väll bra? Mindre bra att helgerna med ryker iväg. Idag hade jag då sovmorgon - skönt. Så jag och Anna (pappas tjej) for och köpte lite möbler till mitt rum i morse, det blev sängbord, lackhylla och en till ståendes sak, vet inte riktigt vad jag ska kalla det. Ingen ide jag tar kort på det ännu för det har inte hunnit åka upp på väggen, tänkte gå & fråga pappsen om han har tid.Kommer snart få en ny säng och annat när jag fyller år. Bilder kommer sen:)  Håll utkik, puss

big girls don't cry

Nu har jag iallafall kommit hem från solarcenter där jag och Sofie solade idag. Vi solade i ca 46 min, och det var jävligt skönt. Att sola solarium är bland annat det skönaste som finns. Jag fick ändå lite färg & det känns bra, jag vill inte vara värsta blekfis under höst/vintern. Vi pratade även om vad som händer ihelgen, inget är ännu säkert så det återstår för att se. Men på fredag blir det nog att vi ska till Andersen där vi var förra helgen och kan ni gissa vad som händer där? Inte så svårt..Men nu ska jag baka 5minuters kola för att det är så himla gott, sen blir det film och efter det sängdags, det blir nog ingen mer uppdatering idag så jag kan redan nu säga godnatt, ha det.



listen to your heart

Idag hade jag matte prov det gick väl som det gick. Tiden var ganska kort till att göra ett prov men jag hann ändå. Jag ångrar inte en sekund att jag satt och rå pluggade för någon dag sen, för jag tror det ändå gick gode bra och det känns riktigt bra. Även om jag inte kan så mycket så får det gå som det går på provet.

Dags att kila, ha det bra!


girls just wanna have fun


Tjejer, det är ni som gör min vardag. Att få vara med er är det bästa som finns.
Man längtar liksom till nästa gång man ska vara med er, skratta och få vara glad. 
Vi har många år kvar att tillbringa tillsammans, jag menar hur grymt blir inte det
på en skala från 1-10? Jag hoppas att ni insett hur mycket ni betyder. Vi ska ställa
upp för varandra och alltid finnas där i vorrt och torrt. Jag tycker om er så himla mycket,
hoppas ni vet det, eller nu vet ni..ni vet vilka ni är, ta åt er!

big city life

Dehär var fan en av dom jbbigaste dagarna i mitt liv, eller dedär var väll lite krydd eller så mycket, men jobbig dag var det iallafall, vi har haft orienteringsdag hela skolan. Jag och Felicia gick mest efter alla andra. Vi hittade iallfall 6 kontroller av 10? :) haha, vi gick vilse några gånger också och nu känns det som om jag har gått så att det räcker för hela livet. Idag vill jag bara ta det lungt, kanske pka iväg och sola vi får se hur det blir. Jag fick så damp så jag sa till Felicia att när vi kommer fram till lärarna så ska jag fan kasta en jävla sten i gräset också ska jg be majliss vaåran lärare hitta den genom karta. Också skulle jag kasta kompasset i pannan på hon, haha!

godnatt!

Nu ska jag nog gå och borsta tänderna och tvätta ansiktet för att sedan gå och lägga mig, ska verkligen bli skönt. MEn först ska jag kolla på andra avenyn. Men vet inte om jag ids det. Det är sängen man längtar efter hela dagarna, jag älskar att sova.

Puss godnatt

thank you

Har precis varit och gått, kändes himla skönt! Vi såg en kille som började gå mot oss, helt löskig. Så jag gör min bästa lösning som alltid ( tar upp mobilen och lotsas snacka ) också sa jag: jo men vi kommer dit nu också började vi springa, ändå töntigt haha. Ska strax hoppa in i duschen och sedan sätta mig framför tv:n! 

hahahaha, pinsamt

Vill ni veta en pinsam sak? Idag på stan så var vi inne på carlings och då skulle jag sträcka mig och se vad en skit sygg skinnjacka kostade och då ramlade en hel hylla ner, tror ni jag skämdes? fyfan vad pinsamt. Tur ingen såg. Även när vi var på videoteket för någon dag sen så råkade jag riva ner en hel hylla med fullt med filmer, det lät och jag såg hur folk tittade, har jag blivit klantig eller vad? jag tror de.

slösare är vad jag är

Någon som tror mig? Nu har jag kommit hem från stan. Först gick jag och åt mat på sunes där träffade jag på jennifer och rebecca, sedan gick vi på stan en stund. Sen gick jag med sofie. Dessa saker hittade jag idag på stan då:


En brun/guld klocka från ur&penn fyndade 100;-

T-shirt från ginatricot

Grön kofta från cubus 199;-

Köpte även pengar till mobilen, skönt det är! + busskort. Lite shopping blev det iallafall.
Men nu ska jag ringa till rebecca vi ska ta oss en prommenad sen får vi se vad som blir. Puss!