too much of no sound, uncomfortable silence can be so loud

Nu är jag hemma och det känns s k ö n t. Vi somnade kring halv 5,30 på morgonen och henke ringde och väckte oss kl 7. Men då sa vi att vi skulle fortsätta sova så då ringa han kl 10,00 och då var det bara stiga upp. Det blev inte många timmars sömn. Men om jag ska säga något om gårdagen så kan jag ju börja med att vi vart fler än tänkt. Det var jag, jens, henke, mattias, fredde, berger och rebecca kom ett tag i slutet också!  Vi spelade bl.a tv spel och mycket mer. Idag känner jag mig helt trött och sliten så ikväll blir det att ta det lugnt antingen själv eller med främmande, det återstår att se. Dom efterlängtade aa avsnitten kommer ikväll och det ska självklart se's : ) Som ni redan kanske märkt så är jag väldigt off på bloggen som ( rebecca säger ) men det är anledningar bl.a inte har tid eller inget att skriva om. Så ni kan ju komma med förslag om vad jag kan ha med på bloggen! /j


kortfattat, men effektivt

Dagen:

 - Skola
 - buss
 - Hemma
 - Käka, umgås med familj          
 - Phb
 -  Hem igen
 - Sitta här.
 - Packa
 - godnatt

nu ska jag bege mig till jens, så vi hörs imorgon!     


/J                        


im not afraid to cry

Goddagens
eller godkväll kanske man säger, förlåt för en dålig uppdatering, men det har inte hunnits med. Men jag drar dagen nu då. Började med skola som vanligt och efter skolan så åkte jag och felicia in till stan, köpte lite små tjaffs och en jacka och Felicia färgade håret på en frisör. Efter stan så åkte vi hem till Felicia också åt jag dära, det blev pizza, det var gott. Sedan duschade vi, pluggade och pratade osv osv..vi kom in på ett samtal som är väldigt intressant att prata om. Eller jag tycker det är intressant och vad ni tycker vet jag inte, men vad det var om tänker jag inte heller ta upp för ingen av er har något med det och göra. Men en sak säger jag bara vilka jävla idoter det finns, ingen ska få göra sådär mot mina kompisar. Såna som er bode fan inte finnas, seriöst.





Allt för idag / j


knocked out of the ring by love

En bloggpaus skulle vara läglig för mig nu.
Det är för mycket som pågår som jag inte berättar här.
Skolan äter upp mig och stjäl min fritid.
Mitt liv kantas av problem från alla håll.
It's sad but true.

/ j


cause i wonder where you are

Kom nyss hem, vill ni veta vad jag gjort? Ja, det vill ni väll.Har varit hos Felicia och hjäpt henne med kemin. Stannade dära ett tag efter och vi kollade på thailands bilderna och pratade mycket. Vi fick oss ett gott skratt när vi kollade på en speciell pixbox, inga namn anges. Men felicia vet och eftersom klockan är ganska mycket nu så ska jag äta kvällsfika eftersom jag hoppade över middagen. Hoppas verkligen jag får den sömn jag behöver nu, eftersom det har varit jobbigt nu dom senaste dagarna pågrund sv min förkylning. Hoppas jag är frisk till imorgon så jag kan åka till skolan, för jag vill inte missa en massa. Bilder går ju fan inte lägga upp så fuck ..& hej :)

broken hearted girl

Allmänt trött, sliten, ont i halsen och snuvig det är vad jag är idag. Stannade hemma från skolan eftersom jag knappt orkade upp från sängen imorse. Och dessutom så hade jag ingen röst. Efter ett långt vilande där på morgon kanten, så steg jag upp. Kikade på en film ( the holiday ) sett den förut, men det är en film man kan se om och om igen. Sedan följde jag Anna och köpte platt-tång, medel till håret, godis, diadem och örhengen. Efter det så började jag bli hängig igen så vi åkte hem och där somnade jag på soffan och jag har nyligt vaknat. Känner mig så rastlös när jag är hemma på dagarna så jag bad anna åka in till coop för att köpa mig en tidigt och det skulle hon göra, tack så mycket! Middagen är redan serverad men brukar äta dåligt när jag är sjuk så min middag idag blir fil eller yoghurt. Ska också läsa på fysik, det handlar om " mekanik".






Vet inte vad som hände med bilden(?)



ha det bra, kram

i know you love me


Nu ska jag kolla på cis och efter det så ska jag ta mig en dusch och där efter lägga mig
i sängen. Och det ska bli skönt att få sova med tanke på att jag inte sov så bra inatt. Har
haft snuva och ont i halsen. Inte bra, tror jag håller på att  bli sjuk. Imorgon är det städ och
plugg - dag. Innebär städa rummet ordentligt och där efter göra mys i rummet med en massa
plugg, har prov på fre i no. Så önska mig lycka till eftersom jag och plugg hör inte ihop, det är bara så!

winter is a cold season

Sitter nu och dricker julmust och till det skumm-tomtar. Verkligen vinter känsla. Och jag har varit med Jens och Henke och kört skoter och det påminner ännu mera om vinter. Nu vill jag att den riktiga vintern ska komma med massvis av snö. Vad har ni haft för er idag då? Här har ni en bild på pärlorna
 

SNÖSTORM I PITEÅ

Jag både avskyr och överskattar detta väder. Det positva är att snön äntligen kommer, för nog har vi snö istället för regn och slask? också kan man ju köra skoter. Men det som är det negativa med denna storm som är idag är att det kan hända många olyckor och det är allmänt jobbigt när det blåser. Nog skrivet om det, kom hem från skolan för ett tag sedan och jag hade förväntat mig att vi skulle gå ut och äta middag på golden eller thaigarden eller nått liknande ställe eftersom det är min födelsedag, men inte det. Men vi skulle ta det på fredag, för då jobbar inte pappa. Så nu har jag ätit och hade tänkt klä mig för jag ska förhoppningvis ut med skotern med Jens och kanske någon fler? Vi får se. Kanske slänger in ett inlägg sen. Ha det bra, kram.

http://www.family.se/vi/1085183.htm?ca=1_a nämen titta, såg nydligt att moster lagt in.


Det är ingen vanlig dag

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag?
nej det är ingen vanlig dag för det är min födelsedag,
hurra hurra hurra! Hörrni idag är det min dag, jag blir
femtis  :) grattis till mig va? Jag har gått och blivit stor,
så jag knappt orkar blogga längre. Nej, det var ett skämt.

Grattis farmor, som också blir ett år äldre samma dag!


Tack för alla presenter. Fick idag massa pengar av lotta,

linda, monica mf.l :)


WHAT HURTS THE MOST

Har duschat, klätt mig, sminkat osv osv..nu ska jag snabbt plocka undan från röran i mitt rum. Och sedan kommer släckten på fika. Senare ikväll blir det en promenad, för det känns så upp friskande. Och självklart ska jag titta på andra avenyn avsnitten som kommer idag! Vad har ni för er?

 
Sofie lundgren
- sekunder, dagar, veckor, månader har förvadlats till år. Vet inte
exakt hur många år det är vi har kännt varandra, men mer än 6 år är det och mera
ska det bli. Tack för alla tider med dig! <3


more pictures

Mer bilder ifrån gårdagen rullar in.


girls just wanna have fun

snyggingar
 
Detta fick jag ifrån mina vänner, tack ska ni ha.

födelsedagsparty

Hej på er. Haft en bra lördag? Det har jag. Kvällen har varit toppen. Det började med att Felicia, Josefine, Sofie, Alexandra, Elin, Rebecca och Felice kom till mig. Jag hade lagat middag, så vi åt det. ( fläskfile med klyftpotatis ) mumsigt var det ialf! Och till efterätt blev det drinkar eller mera som smoothies.Pratade om roliga händelser och från det så blev det dans och efter en stund oväntat främmande. Daff, Alex och Robin. Dom var alldeles söta, dom hade köpt en nallebjörn till mig med godis i. Det ha iallafall hunnits med mycket under så lite tid. Jag fick även en massa mer bl.a pengar, trosor, godis, tofflor, tunika, hårspray, hårmoss, hårinpackning, halsband och säkert något mera, kommer inte ihåg. Nu har iallafall alla åkt hem förutom Sofie som ska sova hära. Eller hon har redan somnat, så söt:) Men vi ska nog sätta på o.c och bara må! Men först kommer lite bilder:


felicia och rebecca

the food

felice, ullis, felicia, josefine, elin, sofie, jag och alexandra.

ERAN FAVORIT, ÄH BA SKÄMTA.

jag och josefine.

josefine, jag och rebecca.

drinkar

efterätt

jag och jp.

<3

middag


Mera bilder finns på min pixbox, kika in där. Tack för en kul kväll.
Kram, jennifer

one love

Nu när jag fick lite tid över så tänkte jag snabbt uppdatera om gårdagen. Först så hade jag inte tänkt fara för var inte så värst tagg, men det vände fort. Åkte iallafall dit, var med josefine, felicia, jennie, ullis, alexandra, moa, felice, elin och en massa flera. Det vart en lyckad kväll. Dom hade kondomregn och jag lyckades fånga 19st, men tappade bort 2. Och block44 uppträde också, inte för att jag lyssnar på dom så mycket, men det har väll hänt nångång. Pappa hämtade mig när det var slut och då for vi ut och körde lite bil, så var vi hemma kl 2. Nu på morgonen har jag och pappa varit på in en snabbis på dollarstore, men det var inte länge vi var där eftersom pappa skäms att handla dära. Och alldeles nyss vart jag överraskad av pappa av en rolig sak. Den kommer här nedanför på bild.


Detta var då min klädsel.

lysande banden.

Denna kom pappa in med, han kom och sjönd. Ändå söt han är! Och givet var det ju roligt. Men egentligen så fyller jag inte år förens på måndag men ikväll ska jag ha party hos mig.

party all night long

Igår blev det sdol då, bilder från det kommer senare. För nu känner jag mig allmänt stressad pga ska ju ha främmande idag. Vi ska äta middag och enbart ha kul. Men det blev en kul och galen kväll på samma gång, det slutade med att tröjan rykte av på dansgolvet.  Kan skriva mera om helgen senare med bilder och mer sammanhang. Men här kommer en bild från sdol(gårdagen) Moas bild. Kommer förövrigt inte sitta vid datorn så mycket mer idag, men om det är ngt så ring, ni som har mitt nummer.


ullis, jag, moa och alexandra - tack för en bra kväll  tack ni alla andra med som jag var med! <3

hej här kommer segertåget, rullar in som ..

Har sminkat mig, klätt mig och osv. Men nu är frågan, vad händer idag? Känner ändå tagg inför (sdol) så vi får se om jag åker dit. Aja, nog om det. Efter skolan snoozade jag och felicia runt i stan, hittade mig ett par skor i tisdags så idag köpte jag dom. ( gympa skor ) denna gång. Gråa adidas, orkar inte ladda upp bild.


TAGG,TAGG,TAGG,TAGG..

the world greatest is you <3

Förbaskat också idag kom mina omdömmen. Fast egentligen tycker jag inte att dom var så farliga. Det var väll mestadels matten, men det är ju mitt svagaste ämne så inget jag skäms för. Fast det som är mindre bra är att det är inte ens säkert om jag kommer få G? Och om jag inte får G så har jag ju inge bekymmer om vad jag ska gå, för då måste man gå iv. Vilket jag inte vill. Måste fasen ta tag i dehär nu. Förövrigt var allt annat helt okej. Också fick vi papper om öppet hus på gymnasiet 29 nov. Så dit ska jag då med pappa för att få reda på mer om ad det handlar om. Tycker dedära är ett jätte svårt val, att veta vad man vill gå när man går i nian? Men nu är det så det är så jag får stå ut och alla andra med! Kiki och Olle var förbi hära en sväng och lämnade pengar åt mig som snart fyller år(!!) För dom kunde  inte komma på söndag när vi har "släckt" kalas eller vad man nu ska kalla det. Nu hade jag tänkt ta mig en dusch och sedan ringa Sofie. För ska väll troligtvis vara med henne idag. Och vad vi ska göra, det vet jag inte ännu =)



Kram, jennifer

i can't find the world..

Herregud vilken seg morgon, mina ögon ville inte rulla upp! Jag låg kvar i sängen till kvart i 8, rusade upp  snabbt och nu sitter jag här och äter min nyttiga risifrutti, och nej det är ingen vanlig risifrutti :) Nä nu har jag brottomt bussen går snart, hejdå, ta hand om er :)

dolly parton - 9 to 5

Sitter och lyssnar på den låten just nu. Förövrigt gör jag inte så mycket. Sitter och pratar med folk på msn och är allmänt social. Ikväll är det oskyldig dömd och efterlyst. Det ska ses! Nu ska jag höra med vilka och inte kommer på lördag. Sen blir det att rensa garderoben för det behövs verkligen. Tänkte senare lägga in på min nya tunika som jag inhandlade igår när jag var i stan. Läste en artikel på aftonbladet att två ungdomar i piteå (tjejer) en 14 årig och en 15 årig som knarkat på skoltid. Själv vet jag inte vem de är, någon annan som vet? Det har faktiskt börjat hända mera saker hära i lilla piteå. Han som dödat Caroline Stenvall är ju i Öjebyn på psyket, inte långt ifrån våran skola, ursch vill inte ha honom där. Har inte så mycket att säga, kanske slänger in ett inlägg senare som sagt.


(detta är min nya tunika) kunde inte ta en bild med kameran pga min pappa som gömmer den!

Kram, jennifer

my hair

såhära blev mitt hår, vad tycker du?


lifehouse - you and me



Hittade två gammla med härliga bilder från sommaren 06 på mig och sofie. Den dära sommaren är den bästa sommaren genom åren. Give it back.

looking at you and i see..

Tjoho, är hemma nu från en sväng på stan. Jag gick med Sofie. Och även Josse och en kille gick med oss, vet inte vem? Vi pratade med fellangirl lite om helgen då jag ska firas. Köpte hårfärg (brunt) ska färga i det bruna för det har blivit så urtvättad färg. Också köpte jag en turkos tunika från cubus. Som jag ska andvända på lördag. Lämnade också tillbaka ett par skor som jag köpte senast. Också la dom tillbaka pengarna på mitt kort så det blev värsta tjorv för pengarna kommer inte in förens imorgon tidigast. Och jag som hade tänkt köpa nya skor, men det får vänta. Ska ju hur som helst på stan med sofie på fredag också. Så får ta det då helt enkelt. Också bjöd jag Sofie på subbland, ruskigt gott =) Jag slänger in bilder när jag orkar och har tid. Nu ska vi gå hem till mig och färga håret och resultatet kommer senare!



Kram, jennifer

inte någon tjej som alla andra

hej på er, hade bara tänkt att säga godnatt. men vet ni? innan jag lägger mig så hade jag tänkt dra kvällen snabbt. Efter skolan då jag kom hem så gjorde jag hemma gjord glass, fyfasen vad gott de är (; sen ringa världens bästa vän vid namn Sofie och frågade om jag kunde komma och sjävklart kunde jag det så jag åkte dit. Tog med mig datorn dit så vi satt vid datorn en stund, pratade mycket, gick ut & gick och gick till okq8 där vi köpte dricka och godis. Pratade litegrann om hur det blir i helgen när jag fyller år. Någon som har nå planer om vad man kan göra, hade iallafall tänkt äta middag först, efterätt och singstar. Men något mer borde man kunna göra. Vet du? nu ska jag slå på andra avenyn även fast jag sett avsnitten, men bara för att ha nånting att se på. Som det ser ut nu så blir det stan med Sofie, måste köpa hårfärg. uppdatering imorgon guy's

kram, jennifer


say you'll love me again

Godmorgon på er. Har precis klätt mig och nu ska jag på med sminket. Sedan ska jag äta frukost det får bli det enklaste oboy med rostade mackor, mums =) Det blev inte så lång inlägg men tänkte bara säga godmorgon. Nu är det skola som vanligt och jag är hemma kring 16,00 tiden. Hörs då? Ja, det gör vi.

Kram, jennifer


lay all your love on me

kvällen spenderades med sofie, angelica, bränkan, tim, öhman och dl. Det började med att dom hämtade oss mig ( jag, sofie och angelica ) så sladdade dom i varenda kurva. sen for vi hem till dl där vi kollade på tv och pratade. sen for vi till max och flåda. eller inte jag, jag spelade game cube medans dom åt. självklart är man kung i det. och sen blev det hem. nu ska jag slå på andra avenyn avsnitt och sedan blir det sängen för min del. imorgon måste jag till jens för att hämta snöret till min jacka som är kvar hos honom sen gårdagen, kan inte använda jackan utan det, för det ser ju inte bra ut. också ska jag vara med sofie och jag har tänkt köpa hårfärg så får hon färga på mig. inga större planer än det som det ser ut nu, men who know det kan ändras. men eftersom jag inte kommer skriva nåmer idag så säger jag även godnatt i detta inlägg.


upp å hoppa!

godmorgon på er eller, god eftermiddag? Äh, jag vet inte.. Har inte börjat fixa mig än, eftersom jag städar mitt rum. Ligger nu i sägen och har en paus från städningen och jag har laddat hem några låtar och filmer. En låt jag fastnade för är basshunter - i miss you, deras musik video väcker känslor kring jul.  Ikväll är det massvis med bra pogram på tv:n bl.a andra avenyn, gossip girl m.fl. Nu känner jag doften av mat, blir vrålhungrig! Idag blir det tacos. Fy-fan vad mums =)


i know you love me

Det var inte särskilt någon bra uppdatering igår, men jag hann inte med det helt enkelt. Så jag får dra kvällen nu.  När jag kom hem från Malå plattade  jag ner mitt lockiga hår, sätte upp i knorr och sedan följde jag mamma och handlade. Efter vi handlat så skjutsade hon mig till Jens där han och Henke var  och var med dom hela kvällen. Vi gjorde inte särskilt mycket vi låg i sängen pratade, myste och brottades typ? Haha, ja nog om det. Sen när jag skulle hem så höll dom fast mig för att dom ville att jag skulle sova dära. Men ville sova hemma eftersom det är så skönt när man sovit borta + så är jag lite förkyld och det gör ju inte saken bättre. Det får bli nån annangång helt enkelt. Och idag har jag inte planer, men orkar faktiskt inte göra någonting speciellt. Tänkte stiga upp ta mig en duch och lägga mig och se tv. Men det är ju söndag idag och det innebär SOLA, men vet inte om jag vågar. För Jens berättade igår att hans moster tror jag det var, låg och solade, hon hade mp3 så hon hörde inget så kännde hon någonting som spruta  på hon och där stod en blottare. Fasen vad rädd man skulle bli. Blir ju rädd bara jag hör de! Så det blir inte sola ensam för min del nåmer. Kommer inte ihåg säkert, men kanske jag hade lovat vara med Sofie idag? En hel vecka sen, miss my babe! Hade ni en kul fredaskväll? Min var bra. bara lite en formig!: )




Kram, jennifer

end of the road

HUR KAN KUNDE ROBIN E ÅKA? JAG KAN INTE FATTA. HAN VAR JU ASBRA, MEN DOCK INGEN FAVORIT FÖR MIG MEN HELLRE ATT HAN STANNAR ÄN ROBIN B ELLER JOHAN FAKTISKT. MEN MEN MINA FAVORITER ÄR KVAR OCH DET ÄR JAG JÄVLIGT GLAD ÖVER.

JAG SÄGER BARA: GO KEVIN GO ALICE AND ANNA, TUMMARNA FÖR ER(Y)


okänd

Inatt kring halv 4 tiden fick jag ett oväntat samtal av någon "dennis lind" men det är ju inget jag gick på! Och nu  imorse så kollade jag upp nummret på hitta och personen var (pernilla sandberg) ingen aning om vem det är, vet någon annan? Ska iallfall ta reda på det. Det är ju fruktansvärt omoget att ringa och väcka folk mitt på natten sådär. Men ni kanske inte har kommit över den gränsen ännu men då har jag då en sak att säga er, växx upp! Vet någon annan vem pernilla sandberg är så kan ni ju höra av er till mig.

i'm ready for a change

Såja, nu är jag redo för att blogga.
 
Mitt skrivarhumör har kommit och hälsat på, so watch out folks! Hm, jag har varit på bra humör hela dagen, (motsatsen mot igår) jag har varit ute och gått i byn och träffat på en massa pojkar. Pretty perfect day med andra ord! Att leva för stunden är verkligen någonting jag uppskattar, nu när jag väl har börjat med det :) Det kändes så skönt att släppa taget om alla ångesttankar och krav idag, jag mår fan inte bra av dom. Har även kollat på idol och jag tycker helt klart anna och Kewin var bäst när dom gjorde deuett, eller vad det nu heter. Sitter nu och pratar med Petter från älvsbyn som säger att han drömt om mig. Haha, så nu ska jag säga låt höra! :) Ska bli intressant att höra vad han drömt om. Annars så är det inte så mycket jag har att säga, var social med mig!: ) Puss


need time to get to know myself

jag älskar att gråta, man känner sig så levande.
man är någon.
jag är så svag, jag orkar inte göra någonting alls.
det här tar livet ur mig.
du tar livet ur mig med din tystnad
och mina obesvarade frågor.
fan vad jag hatar det här.


på ett sätt så är det skönt att vara hära. jag ville bort från Piteå.
för att smala tankarna, andas in bättre luft, låta kroppen vila.
Och bara vara. så det är ju ett ferkfet tillfälle. ikväll ska jag enbart
ta hand om mig själv. jag har nog kommit till en punkt i mitt liv då
jag måste veta vad jag vill och göra saker som får mig att må bra.
jag gillar inte det jag ser i spegeln just nu.
jag måste få vara migsjälv - vara Jennifer.

på 9 dagar fyller jag år, så nästa helg, lördag
blir det att fira mig.

farväl.


on and on it's up to you..

Här snöar det förfullt. Snöar det hemma i piteå med? Var ute och tog mig en promenad och då fick jag syn på en skidbacke. Så hit har jag tänkt åka i vinter, antingen med sällskap eller sj! Det är ju  bara ta bussen och det bästa av allt är ju att patrik och johanna bor precis bredvid så det är ju nära och bra! Känns verkligen drygt att vara öde, vill bara hem och umgås. Men hemfärd blir imorgon efter dopet. Haha, en rolig sak har jag att säga. Eller rolig och rolig, men låt höra: Jag skulle byta blöjja på min tremänning ludde precis när jag tagit bort blöjjan och ska stoppe en ny så pinkar han värsta fontänen och ni tror inte att det spruta på mig? - jo, det gjorde det. Haha! Väldigt mysigt, eller så inte.

say you'll love me again

Godmorgon på er. Skönt med sovmorgon. Sitter just nu och äter frukost, havgregrynsgröt med hallonsylt och mjölk, mums =) Ska strax sminka mig och klä mig och sedan blir dey att dra sig till sibylla där vi ska luncha idag. Vad händer för er idag?


nyvaken tjej utan smink!


goodnight

Jag tog med mig datorn iallafall och det är lycka, om jag inte hade haft dator så hade jag inte haft så mycket att göra! Så inget jag ångrar, men nu orkar jag knappt hålla ögonen öppna, så nu ska jag lägga mig. Hörs imogon!


Bara för att jag inte hade nå annat att lägga in. (Brist på bilder)

malå hela helgen

Hej på er. Dagen har varit väldigt långsam men nu sitter jag hemma.  Blev ingen idrott för mig idag eftersom jag börjar känna mig lite förkyld. Som ni vet så åker jag till Malå, vet inte om det kommer bli så mycket uppdatering för mig. Om jag inte tar med mig datorn, men vi får se hur jag gör. Hade varit bra med dator så jag har någonting att göra, men om inte så blir det nöta mobilen. Hör av er sötnosar:)

tried to be chill but your so hot that i melted

Orkar fan inte med de nåmer..varför kan ni inte bara acceptera det? Vet inte mer som jag kan få ut från denna meningslösa text, men en sak är säkert. Vill fan inte ha det såhär nåmer!

fuck å hej!

felicious and jennious

Sitter på skolan nu, vi har so om i-land & u-land. Jobbar med Felicia som kom hem idag från Thailand. Åh ni ska bara veta hur brun hon är. Jag är avis! När jag kommer hem från skolan så ska vi bege oss till Malå där vi kommer stanna över helgen, vet inte vilken dag vi kommer med antingen lördag eller söndag men hoppas då på lördag så jag kan hinna göra nå! :) Så det är bara ni hör av er, skicka massor av sms. kommer vara så uttråkad. Tillbaka till arbetet. Puss!


13.37

ELIT :)


unloved

Har snabb städat i rummet, packat och nu ska jag duscha. Ni kanske vill veta varför jag packat med det är så att imorgon åker jag till Malå. Skulle egentligen plugga, men det går inte.. SKa försöka inna jag lägger mig!


fly fly fly fly

Dagen började som vanligt - skola. Och efter skolan hämtade pappa mig också åkte vi till långnäs flygfältet också tog vi oss en flygtur. Var inte nå nervös alls och det var jätte roligt. Kittlades lite i magen då man svängde och åkte neråt. Men det var helt ok! Här kommer det lite bilder från våran lilla flygtur idag:


 
Markus säger: är din pappa pilot?
Jennifer säger: Ja.
Markus säger: Men då när ni bråkar så kan du säga "far & flyg & kom aldrig mer tillbaks"
h3h3

agnes karlsson - on and on

Hejhallå. Har precis komit till skolan och nu har vi ett so arbete att göra. Jag har valt länderna Usa och Turkiet. Sen ska jag anolysa dom och jämföra och ta reda på fakta. Har inte så mycket att tillägga, förutom godmorgon! :)

lule by night

Har kommit hem från en sväng i lule och med mig hem har jag detta:


Ny väska ,Glas skål eller vad man nu ska kalla det, ska iallfall göra fint i mitt rum
med hjälp av denna. Och en ny klocka dock inte den som är på bilden, men en
som ser precis likadan ut fast lite större. Den kommer från farfar och en visare
hade gått sönder, men jag ska ju ändåså mest använda den för att jag tycker
det är fint. Men vet inte vars den tagit vägen, måste glömt den eller så är det
kvar i bilen.
 

Hjälpte även farfar att städa i sin lägenhet och fort gick det undan. Vi dammtorka,
skura, dammsög och fixade lite grejer på sin plats m.m Ska nog hjälpa honom
att julpynta innan jul också, du vet han vet ju inte hur han ska ha det. Egentligen
var denna dag till för att plugga men hade verkligen ingen ork. Men tur jag har en
dag till på mig. Och imorgon slutar jag tidigt så mer tid till pluggning då. En till sak
jag borde nämna, att det blir inte så att jag åker till Stockholm/köping nu i jul. Utan
det blir på sportlovet istället. Då skulle vi shoppa i stockholm och även försöka hinna
med att åka på färga. Vi åkte på färga förr förra året på (birka paradise) så nu skulle
det vara kul att testa något nytt. Men nu ska jag tvätta mig i ansiktet och sedan lägga mig
kl är ju 22,30 och igår kväll kom jag inte tills säng förens 01,00. Sovgott och ta hand om er!

snopp på ryggen

Satt och läste en hemsk sak här på internet om en bebis som födits med en snopp på ryggen. Vad tycker ni om detta? Själv skrattade jag lite i början, men om man tänker efter - fan vad synd.


här kan ni läsa om denna tragiska händelse om bebisen


horrific memory twits the mind

Herregud, jag är så jävla pank som det går att vara. kanske 250 kr på kortet, samt 10 kr i plånkan. Det är ju ingenting. just nu vill jag bara vinna flera miljoner så jag kan få allt jag vill ha: kläder, smink, ny frisyr + färgning, och en massa jävla annat. Hittar sjukt snygga kläder i affären nu, men sen när man äntligen får pengar så är allt slutsålt. Är det inte typiskt? Men som sagt, 13 dagar kvar tills jag fyller (!!) hoppas på att jag får en massa pengar.


kl 5 bär det av till luleå. Men det blir inte att jag följer med pappa för om jag skulle dit så var man tvungen att vara bör bokd 2dagar före, och det var jag ju inte eftersom vi kom på det igår. Men jag ska till luleå hos farfar, tänkte göra honom sällskap, för det är ju inte varje dag:)

Här kommer min look från idag:



tänk om hela världen var min

Godmorgon på er. Sovit gott? Det hoppas jag att ni har gjort för det har verkligen inte jag. Har haft så fruktansvärt ont i magen hela kvällen igår + inatt, vet inte riktigt vad det är.. Det bara hugger till i magen vilket gör att jag inte ens kan gå ibland då mina ben böjer sig. Har även sjukt ont idag, men det går väll över nångång får jag hoppas.

Oj, det vart ett himla långt inlägg nu på morgonen.. Hade väl mycket onödigt att säga, men vi höres senare hörrni! Puss

bloggdesign sökes

Lite om pyssling på bloggen är ju aldrig fel. Men dock så det inte se ut såhär fram över. Ingen som är bra att fixa bloggar som har lust att göra en åt mig?: )

i bring it on

Har varit och kvälls handlat med pappa. Det var ingen stor handling utan mest kvällsfika och frukost så vi har. Vi köpte även en hel del frukt som vi skärde upp och åt. Gu så gott det var. Dax för mig att börja röra mig till sängen men problemet är att jag inte är trött alls. Och jag har sovmorgon imorgon så jag hade tänkt slå på en film, för när man ser film blir man trött och somnar. Också brukar alltid pappa få komma upp i mitt rum och stänga av tv:n. Har som inte så mycket mer att tillägga. Ska däremot till syon imorgon och prata om mitt val inför gymnasiet. Tycker verkligen att det är ett svårt val och mitt syfte är att varför kan man inte gå förta året typ lite utveckling åt allt och sedan få välja vad man tycker är kul? Aja, det är då min tanke. Att man borde få testa före man väljer. Vi ska väll snart göra ett besök på gymnasiet och få kolla runt. Kommer kännas pinsamt. Har aldrig något intressant att säga så jag antar att ni slutat läsa skiten. Men jag skriver mest för att jag ska kunna gå tillbaka och se. För det är alltid roligt att gå tillbaka och väcka minnen. Men hoppas ni tar er tid till att läsa. Alltid roligt med många besökare. Imorgon ska jag till luleå med pappa, om jag fick. Han skulle höra sig av om han fick ta med mig. Det är såhära att min pappa är ju då pilot och han ska på nå speciellt ställe i luleå och få veta fakta om flygplan? Eller nå, hörde inte så mycket vad han sa. Men nu kör filmen igång. Hörs imorgon!


DAGENS VILL HA


(tryck för större bild) dessa snygga klänningar
skulle ju inte sitta fel. någon som håller med
mig att de är
S-J-U-K-T   S-N-Y-G-G-A?!?!


hel fackuppsats, i am strong!

Har nu gjort en hel fackuppsats (hemma!!) Nu har jag gjort allt arbete så nu har jag inget att göra svenska lektionerna men det blir ju bara skönt. Skönt att gjort bort allt. Men det tog fan 2h, but i am strong, right? Glömde fan matte boken i skåpet i skolan så kan ju inte plugga på det så därför gjorde jag fackuppsatsen för hade inget annat för mig så. Så imorgon blir det nöta matte matik som fan. Föresten hade nationella prov idag också - skrivliga. Fan vad tjorviga dom var man var ju tvungen tänka så det knaka. Nu när jag ändå inte har något för mig så ska jag bog raka benen och sätta lotion och folie över, benen blir hur mjuka som helst, testa (Y)

do matters what i says..

Ah, känns skönt att vara hemma från skolan. Och direkt jag kom hem så kände jag lukten av skräp mat, men det satt bra. ikväll blir det endast plugg skulle jag tro eftersom jag har matteprov på onsdag och jag ska fan inte ha under g. Aja, idag på skolan så planerade vi mycket på julspexet, det ska bli så otroligt kula tt det blir av. Och skämmta ut sig det kan man gott göra nu när det är sista året på solander. Ni som vill titta så är det 19/12 på gotis. Har inte nå mycket mer att säga så jag slutar här.




lk, vill göras om! :)


school school school

svenska lektion har jag nu. Det går bättre och bättre men direkt vi ska i datasalen så fastnar jag och kolla på allt annat än arbetet. Kanske bäst jag börjar bli lite ambitös nu när det gäller slutet på terminen! Men ni kanske vi vill veta vad jag jobbar om? Jo, jag har valt mode och det ska nog bli bra. Men tillbaka till arbetet, hörs när jag kommer hem, ta hand om er:)

Vad tycker ni om denna design jag mixtrat ihop?


Denna har jag gjort till Sofies blogg, hoppas hon blir nöjd. Men vad tycker du det kan vi ta som dagens fråga?: )

alltid lika roliga

Visst är söndagar alltid lika roliga? Man går upp, lägger sig vid tv:n, somnar, äter, kollar på tv, äter och sover. Så ser min söndag ut ungefär - varje vecka! Men idag så steg jag upp och duschade, sedan kolla på tv, gjorde mig klar och begav mig till sofie där vi kollade på oth, bonde söker fru och andra avenyn. Ungefär samma snart blir det sängen efter jag kollat på ett till avnsitt från andra avenyn. Nu medans jag inte har något att göra så ska jag börja göra en design åt världens bästa vän vid namn: sofie lundgren som ska skaffa blogg, intressant? Yeah, right. Självklart ska jag länka hennes blogg på denna sida så hon får sig lite läsare. Hörs imorgon då, xoxo.


leaving you for the last time..

Hallåj bloggare!

aah, at soffan's place now. Ikväll ska vi se andra avenyn och bara chilla. Skönt med sånna dagar! Vad har ni för er? Kanske slänger in en bild eller två senare! :) Kan ju tillägga att idag bokas Stockholms billjetterna, kommer inte bara vara i Stockholm utan även köping där min farmor bor! Mer får ni veta senare, det är ju ändå ett tag framöver. Har inget intressant att skriva så jag skiter i det :)

tell me how you gone breathe whitout me

Vaknade kring 6-7 tiden av att någon jävel har ringt med dolt nummer. Kan det vara du?
Jag slog då av mobilen och somnade om, men nu har jag vaknat:) Hade tänkt göra om
min design, städa rummet, se andra avenyn antingen med sällskap eller inte. Kanske
det blir en sväng på solacenter och ta sig en solning, skulle vara grymt skönt. Men nu
ska jag stiga upp och ta mig en morgon dusch och sedan äta. 

                                                                                                                                                               

Kvällens uppdatering

Här kommer uppdatering ifrån kvällen. Det började med att anna skjutsade mig till bergsviken där var Mattias, Henke och Jens. Här kommer en liten pinsam grej jag ser först Henke och Jens inne på gul & blå. Gick in dit då, sen så sa jag ahmen jag går till Mattias som jag trodde bodde kvar på sitt gamla ställe. Så jag gick dit då, öppnade dörren hos ett annat par, snacka om pinsamt. Trodde att jag hade gått in i fel ingång, men nej inte det. Så gick jag tillbaka till gul & blå där sitter mattias också. Berättar vad jag gjort och vi sattt och skratta åt det. Sen efter så sa killarna här har du nyckeln till lägenheten vi ska bara hämta crossen och göra nå grejs. Också förklara han att han bodde högst upp. Så gick jag dit dårå och inte fan passade nyckeln in, sprang tillbaka och där stod dom och asgarva också sa dom: jag har ju flyttat. Hur fan ska jag veta det? Så där har jag stått och försökt öppna dörren med fel nyckel. Pinsamt om dom hade kommit och frågad vad fan jag höll på med. Sen traskade vi till ica köpte godis & dricka. Sen åkte vi hem till Jens satt där och flådade ett bra tag och sedan åkte vi vidare till mattias mammas place. Vi körde fyrhjuling och mycket annat. Jag, Henke och Jens for ut och tukta litegrann, jävligt läskigt var det. Jag åkte bakom Henke med fyrhjulingen och Jens körde bakom med typ en mini cross? Sen kom Jennie senare på kvällen och när hon kom så bakade vi neger bollar med jordgubbströssel - mumma! Hände massa roliga galen heter, får väll se hur många blåmärken jag har när jag vaknar imorgon. Fan lyckad kväll var det. Fast vart trött gode fort så jag ringde efter hämtning och dom hämta mig strax efter 12 tiden. Hur var eran lördag? :) puss på mitt långa blogg inlägg!  Är svintrött orkar knappt hålla ögonen öppna, nu blir det sängen.
Godnatt sötnosar :)

broken

Nu ska jag bege mig till bergsviken :)
Hörs ikväll eller imorgon, puss!



Lejda bilder, jag vet: )

stockholm here i come

Hallåj sötnosar, redan vaknat? Imorse vaknade jag gode tidigt för att vara jag, men det känns skönt att inte sovit bort hela dagen. Dagen kommer tillbringas med JP det var ett bra tag sen vi umgicks så det ska bli riktigt roligt faktiskt. Vi kommer säkert vara med Jens, Henke och Mattias också. Ni får se helt enkelt, men idag kände jag mig sugen på att köpa flått och vara ta det lugnt. Det skulle inte sitta helt fel. Idag ska vi även boka billjetterna till Stockholm, det ska bli så otoligt skönt att komma bort från Piteå- helt less denna stad. Men nu ska jag ta och stiga upp från sängen och slå på te. Sen ska jag sitta framför tv:n. Hörs sen dårå! :)



dagens


tell me how i'm supposed to breathe with no air

Ska boka resa till Stockholm, idag eller imorgon. Det ska bli så skönt att få komma bort från piteå! Och en heldel shopping ska det bli :)

Detta har jag på mig idag

Bättre bild kunde jag inte ta, så ni får ta den smällen.



Ni bär det av till skolan, hörs under dagen! :)

happinesssss

Godmorgon på er. Sovit gott? Det har i alla fall jag gjort, sjukt skönt. Men jag är fortfarande dödstrött. Idag är det väl den bästa dagen på länge, eller vad säger ni? Fredag, vilket innebär
- Engelska
- svenska
- Lunch
- idrott (bad)
- Syslöjd
- no
Vi äter gode tidigt  idag altlså, helt sjukt. Dagen går så jävla långsam, åh vad jag hatar fredagar. Det gör  gör nog resten av klassen med, inte sant? Den enda som är bra med fredagar är att jag har sovmorgon till 10,20. Men det har jag inte nästa termin, för då har jag hemkunskap med..suck!  Dags att fixa sig, blir nog bulle i håret idag, skönt att man varken behöver föna håret efter att man har duschat, eller platta det =) kanon! Vi hörs sen, puss!

projekt under 4 veckor, hjälp mig

Hej hallå. Har tyvärr inte hunnit skriva blogg under dagen idag,. men jag får helt enkelt ta det nu istället! Igår hade vi svenska.. Men vet inte riktigt vad jag ska välja att ta reda om, har valt mode men vet inte om det håller. Någon som har några tips?


I'M FREEEEEZING!

vaknade 7,30 och låg kvar och snoozade en halv timma. la ett ben utanför sängen, och det tog inte länge tills hela kroppen låg på golvet! Tog bussen 8,10 sedan började vi med nationella prov i matte. Det gick ändå bra för att vara jag och matte är ju då mitt svagaste ämne. Man kunde ligga på medel 4,5 och jag låg på 3 : ) Idag är det torsdag härligt snart är det helg igen, veckodagarna går så snabbt. Men det är ju bara bra. Idag har jag varit allmänt trött och fryst och ja allt man kan tänka sig. Jag är bara så less allt. Ork it.


i will be strong

I want godis, but i will be strong ! Idagdårå har jag varti allmänt stressad och lite små sur. Beroende på godiset, är fett godis sugen nu och jag är fett godis beroende, därför blir det inget. Förlåt åt er som har fått stå ut med mig idag. Fick värsta utbrottet på pappa idag med. För att han sa att han tyckte att skorna jag köpt inte var nå gympa skor. Så måste köpa nya! Men han är ju lejd. Jaja,  Detta är nog sista inlägget för idag! Är himlarns trätt orkar knappt hålla ögonlocken öppna och jag ser snart i kors. Kl är typ halv sju och jag är redan trött, jaja. Jag är ju som jag är!


crazy..but true

JAG SKRYTER INTE GÄRNA,
OCH SPELAR INTE KÄND,
MEN JAG ÄR FÖDD TILL STJÄRNA,
OCH KOMMER DÖ SOM EN LEGEND.


just dance

Hallå, har precis setat och kollat på Andra avenyn även mättat min mage med plättr och glass, nu nu är jag mätt och beåten. Har tänt ljus och gjort lite mysigt och nu är det dags att plugga. Har nationella prov imorgon i MA, alltså mitt svagaste ämne. Önska mig lycka till så får ni veta sedan hur det gick imorgon:) Efter pluggingen så blir det att fortsätta och  se oc och sedan blir det sängen!

godnatt sverige

Har setat och pillrat ännu mer med min blogg, och nu får jag nöja mig. Ganska cool nu eller hur? Nej, det var väl det som jag tänkte. Men jag är aldrig nöjd och det får jag väl stå ut med idag, imorgon och resten av mitt liv. Men det passa ju in med löv eftersom det är ju halvt autumm:)

Nu ska jag gå och lägga mig så att jag inte är så förbaskat trött på mornarna innan man ska gå upp och duscha, imorse var faktiskt en sån dag. Låg och snoozade i kanske 1 ½ timma innan jag gick upp. Men håll med mig att det är riktigt skönt? Imorgon ska jag försöka lägga in bilder på det jag köpt. Men inget minne kvar på datorn, dags att skaffa hårdisk.. Något bra tips?

Godnatt, sov gott och dröm sött!


how do you spend your money?

Direkt jag får pengar så ska jag ju direkt slösa upp dom. Men sånn är jag acceptera det. Igår fick jag 1100kr av pappa. Eftersom vi slutar efter lunch imorgon så blir det in stan och köpa gympaskor, bikini, fundation och kanske något mer om jag hittar? Hur spenderar du dina pengar? Jag är en riktigt slösare. Menmen, har varit och hjälpt pappa på hans jobb nu i ca 4h väldigt ansträngande eller så inte, var mest dära för sällskap. Vi "survade" bilen tror jag det hette, böt till vinter deck eftersom vintern kommit så fort i år. Idag när jag skulle gå till bussen så rammlade jag för att det var så halkit. Sen gjorde vi inte så mycket mera där, efter vi gjort allting klart så for vi ut och körde en sväng. Älskar att åka bil när det är mörkt det är så mysigt. Har tvättat mig 2 gånger efter jag hjälpt honom men har fortfarande lite olja på händerna. Nu blir det dusch och det ska bli so otroligt skönt. Take care!


it feels good,tralalala..

Hade tänkt sluta blogga, men det känns verligen tomt att sätta sig vid datorn och inte blogga. Det är som något man saknar, så jag är bara tvungen att skriva nu. Idag har jag då varit på skolan, hade sovmorgon till 09.40 sedan började vi med so också fortsätte dagen sedan vanligt. Har nydligt kommit hem. Väntar på att maten är klar. Och sedan blir det att plugga (engelska glosor) det är ju som sagt inte så många vi har, ett få tal st. Senare idag så ska jag nog bara ta det lungt. Imorgon direkt efter skolan så ska jag bege mig in till stan och handla lite behövliga grejer samt köpa idrottskor. Kanske en ny bikini eftersom vi har bad på fredag och jag vill ha en ny. Det var min dag, hur var din?:)


goodbye

Hejdå bloggen! Ni når mig på min telefon och msn :)
[email protected]

i want


denna godbit ska bli min inom denna månad :)

i feel it in my fingers

Hallåj gott folk. Är på skolan nu, vi har svenska. Vi ska dra ut lite matrial till vårat egna arbete. Det är muntlig och skrifligt fördjupningsarbete. Bäst att jobba på nu, medans vi har tid i datasalen. Eftersom vi skulle inet ha så gott om tid i datasalen. Idag blir det att göra bort engelska glosorna som vi har tills på torsdag sedan får vi se vad som händer ska iallafall ta mig en prommenad till ok och köpa pengar till mobil för det är behövligt, klarar mig inte utan att smsa! ^ Hörs sen bye!

vill du ha godis?

Är du också en godisråtta precis som jag? Varför inte bli medlem på gratis godis och få hem helt gratis? Du behöver knappt göra något alls, och det bäst av allt. Ingenting kostar! BLI MEDLEM HÄR

living love

Bilder kommer från idag när jag har tid och lust. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla på sista avsnittet för veckan av andra avenyn. Imorgon är det skola (suck!!) Men nästa vecka så kommer jag ta ledigt vet inte vilka dagar ännu, men vi ska till malå där vi har släckt och min lilla tremänning ska döpas. Och namnet blir Ludvig alltså en liten Ludde. Så jag får inte glömma ledighetspapper som ska skrivas på m.m Nu ska jag ta en dusch och sedan se andra avenyn!

i don't know

Vet inte om jag kommer fortsätta blogga, vi får se hur det blir med den saken. Hur som helst, R är påväg hit. Vi ska ha ansiktsmask kolla på andra avenyn äta gott och en hel del prat blir det väll. Fick nydligt ett utbrott på pappa som alltid tror att jag ska hjälpa till i garaget, jag sa eller rättare sagt skrek: det är väll likadant som om jag säger att du ska städa mitt rum förfan! Blablablablabla.. Tillslut gav han sig och jag behövde inte hjälpa som tur är! Hatar verkligen det.  Men nu innan R kommer så ska jag hoppa i duschen, dax att kila rå, puss!

nothing's free, except lovin' me!


so what, i'm still a rockstar!

Nu är det så gott som klart i mitt rum. Tavlan har fått kommit på sin plats. Och nöjd det är jag! Nu är det mesta klart enda som fattas är ett litet skrivbord där jag kan ha min bärbara dator. Och där jag kan sitta där jag behöver plugga. Men pappa skulle komma med lite förslag sen. Han är å soptippen nu och slänger lite gamla möbler. För dom har ju köpt ny säng till dom, sängbord och allt möjligt. Men iallafall idag är det sista dagen på lovet. Hade velat göra något kul då, men det återstår att se vad jag gör. Det blev då ingen solning för Sofie hade inga pengar! Men då blir det sola onsdag och det ser jag fram emot, det är så skönt. Hade nu tänkt ta fram spa grejerna och enbart ta hand om mig själv. Ikväll är det andra avenyn för er som inte visste det. Jag gillar den serien. Och ni som inte sett den, kan ju ta er en titt. Ikväll kl 8 på kanal 1, hoppas jag sa rätt nu. Man kan även kolla på internet på svt.se sen väljer ni "andra avenyn" och sen trycker ni på en grön ruta då det står : öppna play prima. Så kommer det fram alla pogram under denna säsong. Filmen handlar då om olika familjer i ett sämhälle. Det handlar om deras vardag, deras problem och man får även ta reda på mycket smått och gott som är bra. Ge den en chans. Förövrigt så har jag inte så mycket mer att tillägga, vi hörs under dagen!



Sådär blev det med tavlan över sängen! Vad tycker  ni?

Take care


you make me smile


Tänkte bara slänga in en sommarbild si & sådär bara för att :)

dagens fråga


i kissed a girl and i like it,

Kvällen;
kring halv 8 tiden skjutsade rebeccas pappa oss till coop. Där vi köpte dricka och godis. Sedan åkte vi hem till mig packade lite grejer och sedan begav vi oss till Jens. Hos Jens befann Henke och Mattias. Så vi umgicks med dom hela kvällen. Kollade på film, pratade, hårfixning, massage ja allt möjligt har vi gjort. Sedan skjutsade Jens och Henke hem oss på deras cross strax efter 1 tiden. Nu hade jag tänkt vara lite social med dom på msn och sedan slå på en bra film och somna till den. Imorgon är det söndag och det innebär solning. Och andra avenyn avsnitten kommer ut på internet så då blir det se det också. Godnatt på er gott folk :)


dagens fråga


kvällens planer

 Kvällens planer är att efter middan(kring 5/6 tiden) så kommer Rebecca till mig. Vi ska vidare till Jens där han och Henke är. Vi ska hyra film och köpa massa gotta. Sedan blir det väll så att alla övernattar hos Jens också! Kanske uppdaterar ikväll med bilder om jag har tid. Annars blir det imorgon. Känner mig smällfet efter allt go fika och tårta. Känns som om jag sprängs snart, men det får man väll hoppas att jag inte gör. Vad händer ikväll?


so many beautiful reasons i have to be happy

Godmorgon alla människor som kikar in här. Idag blev det sovmorgon vilket var underbart. Idag har vi kalas här hemma för släckten, blir väll som vanligt. Jag försvinner alltid efter fikat, bort eller någon annanstans. Ska iallafall locka syrrans hår. Sedan städa undan litegrann i mitt rum eftersom när man har haft pojjkfrämmande så ser det ut som fan när dom farit. Haha, skyller bort mig! Menmen, 2 dagar kvar till skolan, suck..! Dags att börja innan folket rinner in från ingenstans :)

halloween

Nu är det slut på kvällen, nu ligger jag under dun täcket och fryser. Kvällen har trillbringats med Ullis, Henke och Jens. Vi såg en halloween film, eller såg och såg. Vi slog typ av den dirr. Kollat på idol, pratat och enbart myst. Inga bilder, i'm sorry. Kvällen var egentligen inte tänkt såhär, men det blev som det blev. Hade ändå tänkt ta det lugnt. Nu ska jag sätta på oc och somna till det. ciao!